Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO |
Wersja do druku |
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-04-2005, 19:16
|
|
|
Głupota ludzka jest uniwersalna, prawdopodobnie w każdej większej grupie znajdziesz głupców.
Ale to chyba nie ten topic? Czas kończyć offtop. |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 14-04-2005, 09:55
|
|
|
A ja chciałbym jedynie przypomnieć, że tematem jest II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO. Czepianie siękogoś, co gdzie się widziało, to mija się z celem, sam obserwuję i ACp i fora, na których się nie udzielam, bo i tak jest ich aż zanadto i wiem, że bywają nie tylko konflikty między jednostkami, a całymi forami. Lecz sam wdałem się w dyskusję i jest to wielki offtop, więc żeby nie było to napiszę co nieco o ReANIMation. Liczę tam spotkać wiele osób, zarówno znajomych, jak i osób z forów i nie tylko, poznać tych, których nie widziałem nawet na oczy, wiem, że jest to największy kon w sierpniu, jesli nie w ogóle w wakacje i zbierajcie się, a to, że daleko, to żadna przeszkoda.
A co mi tam, napiszę i tutaj, jedzie Lublin? |
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 15-04-2005, 18:53
|
|
|
jesli Lublin zbierze kase i wczesniej wysle maly komiks to jedzie:D
na 99% moge obiecac:) ja i moj boy i.. hehehe.. kogos jeszcze sie wrobi (Zeg niechcesz;P??)
no i chcemy spotkac fajnych ludzi.. w sumie bylby to nasz pierwszy konwencik, jakos nie bylo wczesniej czasu;( |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-04-2005, 21:12
|
|
|
Cytat: | (Zeg niechcesz;P??) |
Ja jestem bankrut w tym miesiącu. Nie stać mnie na nic. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 16-04-2005, 13:33
|
|
|
w tym miesiacu moj budzet wynosi 3 grosze wiec wiesz takze aktualnie jestem bankrutem, ale do sierpnia troche czasu jest, mozna jakis lubelski sklep napasc :D |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|