Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO |
Wersja do druku |
leeterat
|
Wysłany: 12-04-2005, 12:40 II OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KOMIKSU JAPOŃSKIEGO
|
|
|
Zapraszamy na oficjalną stronę II Ogólnopolskiego Festiwalu Komiksu Japońskiego - reANIMation 4.
Pod adresem www.reanimation.pl znajdziecie aktualne newsy i informacje dotyczące festiwalu, spis czekających na was atrakcji, projekcji oraz wydarzeń towarzyszących, opisy dojazdu na imprezę wraz z rozkładem pociągów, festiwalowe forum, gadżety do ściągnięcia, reANIMkowe paski komiksowe i wiele, wiele więcej!
Dodatkowo dla osób posiadających telefon komórkowy z przeglądarką WAP przygotowaliśmy serwis r4:Mobile, zawierający podstawowe informacje, dostęp do forum oraz gadżety do telefonu. W każdym miejscu gdzie macie zasięg odwiedźcie stronę wap.reanimation.pl!
Ale to jeszcze nie koniec :) Najświeższe reANIMacyjne newsy dostarczy wam kanał RSS dostępny pod adresem news.reanimation.pl.
Zapraszamy do odwiedzin serwisu r4 i na sam festiwal, który odbędzie się w dniach 13 - 15 sierpnia 2005, w Bydgoszczy! |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 12-04-2005, 14:48
|
|
|
No no, w końcu stronka ruszyła, ja mam w planach pojawienie się na r4, będzie to jedyny większy kon w sierpniu, więc chyba warto. Z resztą nie często bywam na konwentach, na to składa się wiele czynników, lecz wielu osób nie widziałem kilka ładnych lat i wybieramy się właśnie do Bydgoszczy. Oczywiście jak zawsze mam najdalej, lecz to nie jest aż taki problem, wybiera się ktoś stąd na reanimation? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2005, 15:21
|
|
|
Naturalnie, że Ja, choć nie wszystkich pewnie ta wiadomość ucieszy... |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 12-04-2005, 16:17
|
|
|
A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-04-2005, 17:04
|
|
|
/me też będzie :> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:00
|
|
|
Ataru napisał/a: | A dlaczego miałaby nie cieszyć. Im więcej luda tym lepiej zabawa się uda, czy jakoś tak mówił jeden z senpaii Keichiego w OMG ;) |
Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie. |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:13
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Biorąc pod uwagę, że już kilku cymbałów i idiotek wydało na mnie wyroki śmierci, może być ciekawie. |
To tym chętniej się tam zjawię, jak coś to ukarzę ich w imieniu księżyca jako Ethernal Sailor Ataru Final SSJ.
To do zobaczenia w Bydgoszczy. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:52
|
|
|
Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania...inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... ). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-04-2005, 11:03
|
|
|
Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 13-04-2005, 11:50
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Spoko, Extermination team zawsze czeka na nowe wyzwania |
Gdzie można dokonywać zapisów? Brzmi po prostu sudownie.
Grisznak napisał/a: | inna bajka, ze obiecałem Virowi nie robić żadnych zadym na konwencie ( ale kilka metrów poza już nie ... ) |
Zapowiada się co najmniej ciekawie, lecz ja tam jadę w nieco innych celach, lecz co kto lubi ;)
Ysengrinn napisał/a: | Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny |
Jak na razie nie było tu żadnego przejawu agresji z naszej strony, więc nie rozpaczaj.
Jesli chodzi o sam fakt, to no cóż, nie wszyscy się lubią, w każdym społeczeństwie tak jest, nic wielkiego.
Do widzenia. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-04-2005, 12:43
|
|
|
Ja miałem na myśli Ich, czyli Reda i Grisznaka. Po prostu z lenistwa nie wyraziłem się jaśniej:P. I nie chodzi mi o ich przejawy agresji, raczej o przejawy agresji wobec nich pewnych "środowisk", tutaj na szczęście niereprezentowanych. Tak więc uszy do góry, Ataru;P. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2005, 12:45
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Dopóki nie zacząłem czytać komentarzy na ACP(no i dopóki Was tu nie przywiało) w życiu bym nie pomyślał, że fandom m&a jest taki agresywny. O co sie pienią tym razem? O waszą radosną twórczość, antybizonistyczną ideologię czy coś równie ważkiego dla naszej cywilizacji? |
Szkoda, że cię nie było na starym forum mangazynu, dowiedziałbyś się o co szło. Były bany ( Red już ze dwa zaliczył ), groźby pobicia ( jeden taki twierdzi, że wie jak wyglądam, znajdzie mnie i zabije ), oskarżenia o szerzenie rasizmu, homofobii ( tu się wyjątkowo zgadzam ), nietolernacji, i diabli wiedzą czego jeszcze. Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-04-2005, 12:47
|
|
|
Cytat: | Ogólnie mnie to cieszy, bo skoro się wściekają - znaczy czytają. |
Czasami chciałbym podzielać ten optymizm:]. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-04-2005, 14:37
|
|
|
Ysen: nie lubią po części za marudzenie, hipokryzję [a propo piratów np :p], torllowanie itp XD
Ale to jest moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo nią urażać. Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live".
Co do fandomu to niestety smutna prawda - sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp [dobra, to była podstawówka - możecie się śmiać]. A potem się okazało, że jest... inaczej :>
Co do samego r4, jeśli by to kogoś interesowało, to będę prowadził panel o RO ;] |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-04-2005, 18:51
|
|
|
Cytat: | Osobiście też za Griszem i RV nie przepadam, ale staram się żyć według maksymy: "Live and let live". |
Głównie to miałem na myśli. Że tym ludziom chce się użerać w zasadzie dla samego użerania i biorą to cholernie na serio. Poza tym, raz na ACP widziałem dyskusję, nie pomnę już o czym, w której szermowano w stylu mojej babci, gdy raz zdarzyło jej się powiedzieć "dziadek, trochę k**** kultury!":].
Cytat: | sam kiedyś myślałem, że to ludzie, którzy starają się do swojego życia przenosić dobre wzorce z anime itp |
Taa, anime typu Tekken, Street Fighter i DBZ;P. Poza tym ja w anime zbyt wiele dobrych wzorców nie widzę, ale sam myślałem podobnie jak ty o wiele dłużej;P. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|