Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-01-2008, 00:16
|
|
|
Uzupełnione, ja ze swojej strony położyłam łapę na Hatenkou Yugi i dołożyłam sobie aktualnie oglądany staroć - Fancy Lala.
Grisznak - faktycznie, zgubiło się z rozkładówki! Przepraszam. Wpisane na 7 lutego, jako Ginga Eiyuu Densetsu: Ougon no Tsubasa. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 26-01-2008, 02:58
|
|
|
Jeśli można chciałbym zaklepać trzy serie: "Vandred" i "Vandred 2th Stage", "Those Who hunts Elves - 1st Stage" i "Those Who hunts Elves - 2nd Stage", oraz "The Twelve Kingdoms". Pierwsze dwie serie, są podzielone na dwa sezony i liczą sobie po 12 odcinków każdy. Zaś trzecia seria 45 odcinków. Wszystkie trzy już oglądałem, wystarczy tylko że teraz sobie je przypomnę. |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-01-2008, 03:07
|
|
|
Każda z tych serii została już opisana, a recenzji alternatywnych nie trzeba zaklepywać. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 26-01-2008, 03:13
|
|
|
Fakt, recenzje już są, znalazłem je w indeksie anime. Tylko poprzez wyszukiwanie nie chciało znaleźć. W takim wypadku, chciałbym zaklepać, film "Spriggan" oraz serię "Sunabouzu - Desert Punk". |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
Ostatnio zmieniony przez Akira1980 dnia 26-01-2008, 03:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-01-2008, 03:32
|
|
|
...bo próbujesz być zbyt dokładny? Pierwsza seria "elfów" nie ma doprecyzowania "the first stage". Druga seria owszem, takowe posiada, ale w pisowni "second", nie "2nd", a już tym bardziej "2th". W Vandreadzie zrobiłeś literówkę, tam jest jeszcze a (VandreAd, nie Vandred). Przy Twelve Kingdoms nie ma "the" (ale to akurat można zmienić, na ANN faktycznie jest z "the") |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 26-01-2008, 03:36
|
|
|
Masz rację. Teraz sprawdzać będę "ręcznie" w indeksie anime :] |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-01-2008, 12:44
|
|
|
Akira1980 napisał/a: | Jeśli można chciałbym zaklepać trzy serie: "Vandred" i "Vandred 2th Stage", "Those Who hunts Elves - 1st Stage" i "Those Who hunts Elves - 2nd Stage", oraz "The Twelve Kingdoms". |
Ja mam jeszcze jedno pytanie: czy któraś z tych serii naprawdę potrzebuje recenzji alternatywnej? Bo wydaje mi się, że wszystkie je można dość łatwo sklasyfikować i trudno mówić o jakichś kontrowersjach w ich ocenie. Co więcej, mimo, że wiele z tych serii ma recki stare, to jednak dość trafne i spełniające swoją rolę.
Pytanie, czy istnieje sens pisania recenzji, które da się sprowadzić do "w sumie przedmówca miał rację?" |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-01-2008, 12:55
|
|
|
Aaaale tu nie chodziło o alternatywne, ale o zwykłe, a recenzent ich nie zauważył w indeksie :) I w związku z tym zarezerwował inne :) |
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 26-01-2008, 14:58
|
|
|
Proszę o rezerwację "Trava - The Fist Planet". W drodze jest też alternatywna recka DMC. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 26-01-2008, 16:02
|
|
|
IKa napisał/a: | Aaaale tu nie chodziło o alternatywne, ale o zwykłe, a recenzent ich nie zauważył w indeksie :) I w związku z tym zarezerwował inne :) | Otóż to :]
Do tych dwóch zarezerwowanych pozycji, chciałbym dodać jeszcze - jeśli ktoś tego jeszcze nie zrobił - "They Are My Noble Masters". Seria ma 12 odcinków, dotychczas pojawiły się dopiero 3. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-01-2008, 16:23
|
|
|
Cytat: | They Are My Noble Masters". |
Sam się zastanawiałem nad tą serią, ale ok, skoro już jest zarezerwowana, to zostawiam. Proszę mi jeszcze dopisać "Dont tell this Maria Sama" - czyli serię omakeów z Marimite. |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 31-01-2008, 20:42
|
|
|
To ja na wszelki wypadek zaklepuje sobie:
Powerpuff Girls Z
Cutey Honey Flash
Cutey Honey The Movie
Re:Cutey Honey
New Cutey Honey
Wiem, wszyscy znają moje em...tempo pisania, ale w Lutym zamierzam w końcu napisać recenzję tego nieszczęsnego Witchblade'a i Powerpuffow. Teoretycznie wolny miesiąc mam. |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 01-02-2008, 22:20
|
|
|
OK, przepraszam, że to trwało:
Spriggan i Sunabouzu zapisane dla Akiry.
Trava the Fist Planet - zapisane dla Szukiego.
Maria-sama ni wa Naisho - zapisane dla Grisznaka
Powerpuff Girls Z, Cutey Honey Flash, Cutey Honey The Movie, Re:Cutey Honey, New Cutey Honey - zapisane dla Aliry (i mam nadzieję, że faktycznie je zobaczę...) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-02-2008, 10:57
|
|
|
Poproszę Shion no Oh i Kyou Kara Maou R, w ciągu tygodnia powinnam oddać Koutetsu Sangokushi i Shigurui (wreszcie mam całość). |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 03-02-2008, 16:38
|
|
|
Chciałabym prosić o rezerwację Bamboo Blade. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|