FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Następny
  Tanuki Anime - rezerwacje
Wersja do druku
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 06-03-2008, 17:35   

Seval napisał/a:
Chętnie zajęłabym sie Dennou Coil, o ile wa-totem nie jest już zainteresowany :-)
Wa-totem jest zainteresowany, ale zajęty i i tak musi wcześniej lucky star dokończyć.
Twoje teksty mi się podobają, jeżeli masz wenę i czas to działaj ;>

PS.
A nie zapomnij pochwalić grafiki - to jedna z wbrew pozorom nielicznych serii, które od początku tworzono z myślą o prezentacji HDTV, czyli w rozdzielczości co najmniej 1280x720. I to widać w każdej klatce... mizerne 720x480 anamorfizowane do 848x480 na DVD to będzie POWAŻNY krok wstecz...
PS2.
Niedługo powinny pojawić się w sieci 2 najlepsze spośród 4 specjali. Pierwszy był wyemitowaniem pierwszych kilku odcinków w jednym bloku, potem, w trakcie były odcinki 13.5 oraz 22.5 będące w zasadzie skrótami serii uzupełnionymi o kilka oryginalnych ujęć. Na końcu był 90-minutowy special skomponowany tylko ze scen przedstawiających "związek" i stosunki między Isako i Yasako. Z tego co słyszałem, 22.5 powstał tylko i wyłącznie po to by dać producentom czas na dokończenie ostatnich odcinków bez upraszczania i psucia jakości... Ostatni za to wymyślono po fali listów od fanów domagających się "więcej".

Numer Gadu-Gadu
3869750
Seval Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-03-2008, 23:38   

Sempai, arigato! ;-)
Grafika rzeczywiście jest cudna i na pewno to uwzględnię w recenzji.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 09-03-2008, 19:31   

Chciałam prosić o dopisanie do mojej listy Saiunkoku Monogatari II, z góry uprzedzam, że na recenzję trzeba będzie poczekać, suby wychodzą w wyjątkowo żółwim tempie.

Pytanie: czy jest ktoś, kto oglądał Koutetsu Sangokushi i chciałby napisać recenzję? Bo szczerze powiedziawszy, już od dłuższego czasu męczę się żeby to skończyć, to anime to obraz nędzy i rozpaczy. Jeżeli znajdzie się ktoś chętny, to niech da szybko znać, rezerwację oddam z przyjemnością, jeżeli nie, to trudno, jakoś napiszę...

苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 10-03-2008, 19:35   

moshi_moshi: Powiem szczerze, że zamierzałam się za to zabrać i chętnie przejmę rezerwację. Dawno się nie śmiałam, więc może to anime poprawi mi humor... Potem będę miała się nad czym pastwić, a ostatnio brakuje mi do tego okazji. ;)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-03-2008, 19:53   

Enevi, z nieba mi spadłaś, z przyjemnością oddaję rezerwację. To jest tak głupie, że aż śmieszne, ubaw po pachy gwarantowany, a i pastwić będziesz się miała nad czym. Będę mocno zdziwiona, jeżeli Koutetsu Ci się spodoba, bo jak dla mnie, na poważnie może wziąć tę serię jedynie mocno zdesperowana fanka shounen ai. W każdym razie życzę miłej zabawy i z niecierpliwością czekam na recenzję :)

Sama to na pewno skończę, chociażby po to, żeby móc napisać komentarz pod recenzją.

苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 10-03-2008, 20:10   

Żeby nie było, ja też z niecierpliwością czekałam na Twoją recenzję, ale jak widać sama będę musiała się "wykazać" ;) . Fanką shounen ai jestem, ale nie aż tak, żeby każdy chłam pod niebiosa wielbić. A recenzję z przyjemnością napiszę ]:->. Ostatnio naprawdę niezły ubaw miałam przy Gin-iro no Olynssis, ale to było tak dawno temu...

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-03-2008, 20:38   

Ja nie mam nic przeciwko shounen ai, też lubię obejrzeć. Problem polega na tym, że ostatnio trafiam właśnie na same bzdury do kwadratu, jak Koutetsu Sangokushi czy Angel's Feather (to ma jedną przewagę nad KS - bizony są zdecydowanie ładniejsze, a i ma tylko dwa odcinki). Może kiedyś będę miała okazję, żeby się odwdzięczyć. :)

苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 18-03-2008, 15:52   

Wiem, że jeszcze miesiąc temu jak lwica broniłam rezerwacji na Spice and Wolf, ale biorąc pod uwagę to, że wszystko rozwinęło się w trochę innym kierunku niż miałam nadzieję i całość jakoś się tak rozlazła, oddaję Wilka i Przyprawy :)

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

PostWysłany: 18-03-2008, 16:16   

W takim razie ponownie zgłaszam swoją rezerwację do Spice and Wolf :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 19-03-2008, 17:10   

Poproszę o rezerwacje Gundam Seed Destiny Final Plus i Karakuri no Kimi - obie recenzje już "się piszą".

Lady of Autumn

PostWysłany: 19-03-2008, 17:30   

Dennou Coil zapisane dla Seval

Saiunkoku Monogatari II zapisane dla moshi_moshi

Koutetsu Sangokushi przepisane na Enevi

Spice and Wolf przepisane na Teukrosa

Gundam Seed Destiny Final Plus i Karakuri no Kimi zapisane dla moshi_moshi

Sobie dopisałam Detective Academy Q i (dla porządku) Majin Tantei Nougami Neuro (tak, już widzę ten tłum, który chciałby mi to wyrywać).

Poza tym nie ukrywam, że chętnie zobaczyłabym jakieś recenzje w trybie pilnym. Grafik mi schudł!

Enevi Płeć:Kobieta
苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 20-03-2008, 01:12   

Jako że rozprawiłam się z recenzją mangi Kagen no Tsuki poprosiłabym ten sam tytuł tylko tym razem live-action :)

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

PostWysłany: 24-03-2008, 01:00   

Poproszę:
H2O ~Footprints in the Sand~
Clannad (movie)

:))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2727785
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 24-03-2008, 10:25   

oops... a ja właśnie miałem zameldować, że napisałem (a raczej zjechałem okrutnie) H2O ~Trauma in the Countryland~ (errm... ~Footprints in the Sand~ xD) i muszę tylko zrzutki pozbierać... ^^;;
Btw, niech mi ktoś wymyśli więcej równoważników słówka "Trauma"? ^^;

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 24-03-2008, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750
mikolajp Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-03-2008, 10:29   

Uch, w takim razie tylko ten Clannad. ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2727785
Strona 14 z 21 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi