FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
  Rewolucyjny pseudokatolicki heretycki NeoTalibanizm
Wersja do druku
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-12-2005, 23:53   

wiesz besmirch szkoda na ciebie słów , jak kto jst śleby to nie znajdzie sposobu by cos zmienić tylko tchóżowsko ucieknie. A ty myslisz ża slow walczyć ma tylko jedno znaczenie ?? Naprade jestes w takim razie ograniczony . Nawet głosowanie na wyborach jest swego rodzaju walką ale wielu takich ludzi jak ty nie stać nawet na to. Dlatego tak jest takich kaczorów i rydzyków u władzy stawiaja nie mocherowa babcie tylko takie besmirche.
Przejdź na dół
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-12-2005, 00:40   

Ciiiii... <glask glask>
Obu Wam paszcze zaraz umyje mydlem, jak to Ysen madrze zaproponowal :)

Szczerze mowiac... dlaczego sie wszyscy tak bulwersujecie? :)
Przeciez Radio Maryja dziala od juz od 14 lat. Ojciec Rydzyk tez sie znikad nie wzial. Poparcie ma. Kieruje swoje programy do pewnej grupy sluchaczy i "urabia" ich na swoja modle - doslownie.
Babcie z braku lepszych rzeczy do roboty sluchaja sobie Radia Maryja - gdyz jaka inna stacja jest nastawiona tak bardzo na ludzi starszych? Nie przepadaja za homogenizowanym popem i glupawymi konkursami. A tak dostaja w ramach posilku troche porad, troche modlitw, troche dyskusji polityczno-gospodarczych, troche tego i owego i sa zadowolone.
Inna sprawa, ze wode im sie z mozgu robi. Takie pranie mozgu typu "Glosuj na Kaczynskiego" przed wyborami ;)

Takie ekstremum nasze, jak Giertych czy Lepper. I niestety zbyt wiele nie mozna przeciwko niemu zrobic. Pomijajac fakt spalenia siedziby/ zlikwidowania kogos ;p

Mnie to juz jedynie smieszy. Walki z babcia np. podejmowac nie mam zamiaru - to bezcelowe. Zawsze te same argumenty, zawsze te same komentarze. Bo jestem mloda, bo nie przezylam tyle, co ona, bo pyskuje, bo sie nie znam, blah blah blah.
Moze i sie nie znam. Ciekawe, jaka bede w jej wieku. Czy tez nie bede czasem nalezec do jakiejs organizacji typu moherowe berety ;) Chociazby dla zabawy, przesmiewczo.

besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 07-12-2005, 09:24   

Redvampire napisał/a:
wiesz besmirch szkoda na ciebie słów , jak kto jst śleby to nie znajdzie sposobu by cos zmienić tylko tchóżowsko ucieknie. A ty myslisz ża slow walczyć ma tylko jedno znaczenie ?? Naprade jestes w takim razie ograniczony . Nawet głosowanie na wyborach jest swego rodzaju walką ale wielu takich ludzi jak ty nie stać nawet na to. Dlatego tak jest takich kaczorów i rydzyków u władzy stawiaja nie mocherowa babcie tylko takie besmirche.

hehe jak chcesz robic za wrozke czy glosowalem w wyborach czy nie, zajmij sie wrozeniem z fusow .. podobno skuteczniejsze od szklanej kuli, bo jak widac ta nie daje dobrych rezultatow :)

a cio do radja Rodzynka.. to jego glowne srodki pieniezne to emerytury i renty.. ale o zgrozo coraz wiecej "mlodych" staje sie ofiarami "propagandy" .. wiec nawet jesli z biegiem lat 1-wszy zasob pieniezne sie skonczy .. zawsze pozostanie ten 2-gi ktory z roku na rok sie powieksza a to jest juz zatrwazajace =/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 07-12-2005, 10:06   

prawda jest taka, ze on robi cos czego nie robi nikt inny - zapewnia ludziom cos w co mozna wierzyc, i kogos komu mozna wierzyc. i to takiego cosia/ktosia ktory nie zniknie po 4 latach nie zostawiajac sladu. stad zbiera i bedzie zbieral rozczarowana mlodziez (i nie tylko), jak to zwykle robia sekty. z dokladnoscia do tego ze ma oficjalne przykrycie religii katolickiej, i bedzie je mial nadal.

tak jako ciekawostke, polecam opowiadanie ziemkiewicza o ojcu Muchomorku ze zbioru cala kupa wielkich braci. o ile nie za bardzo i nie do konca sie zgadzam z pogladami tego pana, o tyle political fiction mu wychodzi wspaniale
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-12-2005, 10:11   

Bianca napisał/a:
tak jako ciekawostke, polecam opowiadanie ziemkiewicza o ojcu Muchomorku ze zbioru cala kupa wielkich braci.

Znam opowiadanie, mogę przywieźć zbior na zjazd, jeśli ktoś będzie zainteresowany. Przypomnijcie tylko bezpośrednio przed imprezą.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Kielon Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-12-2005, 13:14   

Varda napisał/a:
Czy tez nie bede czasem nalezec do jakiejs organizacji typu moherowe berety ;) Chociazby dla zabawy, przesmiewczo.

Taki mały offtop.
W liceum byłem kiedyś na imprezie gdzie było dużo "metali", Zacząłem gadac z jedną laską dlaczego ubierają się i zachowują jak sataniści (mówie tu tylko o obecnych tam osobach, nie ogólnie). Ona stwierdziła, że to tak żeby się pozbijac->prześmiewczo. Taaa jasne, patrząc na niektórych z tam obecnych, moge stwierdzic, że jak oni zbijali się z satanów to ja jestem święty mikołaj i mam adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek. Jak czegoś nie lubie, to sie trzymam z daleka. To jest chyba oczywiste.

Numer Gadu-Gadu
7345867
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-12-2005, 14:14   

Kielon napisał/a:
Taaa jasne, patrząc na niektórych z tam obecnych, moge stwierdzic, że jak oni zbijali się z satanów to ja jestem święty mikołaj i mam adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek. Jak czegoś nie lubie, to sie trzymam z daleka. To jest chyba oczywiste.

Tylko, że czasem trudno wyczuć granicę między "trzymam się z daleka" a "stałem się fanatycznym wrogiem". To, że ktoś nie stanie się Mocherowym Beretem nie znaczy, że nie przyłączy się np. do Czerwonych Leninówek.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 08-12-2005, 10:28   

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3054175.html
Powrót do góry
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 08-12-2005, 18:56   

Spodobało im się, psia mać:].

besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 08-12-2005, 19:45   

kumpel z roku ma mocherowa czapke ciekawe czy byl rotfl :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
ril Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 08-12-2005, 20:42   

Mai_chan napisał/a:

Przeraża mnie, że ludzie podający się za katolików mogą mieć w sobie aż tyle skrajnej nienawiści...

Mi oni wyglądają na Bractwo św. Piusa X chociażby biorąc pod uwagę wątek (albo raczej wąteczek ) o mszy katolickiej.. Czyli pewnie należy do tych schizmatyków, którzy odrzucili reformy Soboru Watykańskiego II.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-12-2005, 13:47   

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3060514.html
Powrót do góry

PostWysłany: 12-12-2005, 18:51   a właściwie co ma prawo gorszyć?

"Rozumiem, że szkoła ma jakieś pieniądze za reklamę tej firmy, ale przecież nie można tego przedkładać nad dobro małych dzieci. Czyżby w Polsce była totalna znieczulica moralna?"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3060090.html
Powrót do góry
Noire Płeć:Kobieta
Pomniejszy Inżynier

PostWysłany: 12-12-2005, 19:38   

Moja ciotki), które mieszkają na kompletnym wydupiu zwanym Santokiem(pod Gorzowem) i są wzglednie inteligentne (jedna pracuje jako nauczycielka, a druga w laboratorium biologicznym), a są fanatycznymi słuchaczkami Radia Maryja(jako ciekawostkę powiem, że jedna z nich ma dzieci, ale na szczescie nie dostały sie pod wplyw matki..chociaż ta rąbanka leci tam od rana do wieczora, a telewizji w ogole nie posiadają). Kiedy byłam tam na 2 tyg. na wakacjaże nie wyrobie O_____o. Pierwsze co, to przyczepiły się do moich mang..a kiedy wychodziłam z pokoju, to bezczelnie przeglądały co mam w torbie. Później jedna z nich przytuliła mnie i opłakiwała mój biedny los, co za matka mnie wychowuje w grzechu i w kłamstwie i że jestem na najlepszeh drodze do zostania Antychrystem ==. Przy kolacji prawadziły długie dysputy na temat szkodliwości liberalizmu oraz wycwalały pod niebiosa Rydzyka, który jest dobry, sprawiedliwy itp. (co miesiac wysyłały mu 200 zł...)...zostałabymtam dłużej niż i zrobiłyby mi pranie mózgu X________x
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2120255

PostWysłany: 12-12-2005, 22:06   

Hi hi, a Big Cyc nawet napisał piosenkę na temat zbieżny z tematem tego wątku. "Moherowe berety" http://www.bigcyc.pl/
Powrót do góry
Strona 2 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi