Rewolucyjny pseudokatolicki heretycki NeoTalibanizm |
Wersja do druku |
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-12-2005, 22:44
|
|
|
Ta piosenka to moim zdaniem straszne ścierwo. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-01-2006, 15:39
|
|
|
Tak swoją drogą
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82693290
Najbardziej mnie rozwaliło to:
Cytat: | posiada zamalowane brzegi i nie wymaga oprawy, aczkolwiek, bogata złocona rama jest wskazana ze względu na osobę Ojca |
:D |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-01-2006, 15:45
|
|
|
Ała moja przepona nie rzucajcie linkami od których ludzie umieraja ze smiechu :P XD |
Ostatnio zmieniony przez Irian dnia 22-01-2006, 20:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-01-2006, 15:50
|
|
|
Matko boska...
Wracamy do średniowiecza... Nawet autor chce pozostać anonimowy "na chwałę Ojca!", szkoda kurde, że nie tego właściwego...
Ciekawe, czy oni wiedzą, że teoretycznie jest to świętokradztwo? "Nie będziesz miał bogów cudzych obok Mnie! Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego OBRAZU tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest NA ZIEMI nisko, ani tego, co jest w wodach pod zięmią! Nie będziesz oddawał mu pokłonu i i nie będziesz im służył"
Podobna sprawa była z Janem Pawłem II - NIE WOLNO wynosić na ołtarze osób niebeatyfikowanych/kanonizowanych!! Z tego oto prostego powodu JESZCZE nie ma obrazów JPII jako obiektu kultu, co najwyżej jako obraz człowieka, który ma do bycia świętym "predyspozycje".
Ale kurde, to to już jest herezja... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-01-2006, 16:09
|
|
|
Maieczko, rany boskie, przecież autor sobie wyraźnie jaja robi! Inaczej coby tam robiły te dwie kaczuszki na dole?
Moja przepona przeżyłą bardzo ciężkie chwile, podobnie zresztą, jak całej mojej rodziny, która została zwołana przed komputer :D |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-01-2006, 16:10
|
|
|
O matko... Moja rodzina aż usiadła z wrażenia.
Mnie tam ciekawi jaką ostatecznie osiągnie cenę... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-01-2006, 16:14
|
|
|
Niech sobie jaja robią, ale ty spójrz na CENĘ jaką te "jaja" osiągnęły!
TO jest najbardziej dobijające! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 22-01-2006, 16:21
|
|
|
A jeszcze 12 dni do końca aukcji ^^" Swoją drogą - kupić teraz, sprzedać za x lat...
Jeśli zaś kogoś na takie cudo nie stać, zawsze można poprzestać na gustownym kalendarzu :>
Oraz załatwić sobie adres mailowy w stosownej domenie. Wszystko, aby udowodnić, że jest się prawdziwym, wiernym fanem Ojca XD |
|
|
|
|
|
ril
|
Wysłany: 22-01-2006, 17:32
|
|
|
9966 PLN? Jaka szkoda, ze jestem za stary na wybór kariery malarza. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-01-2006, 20:57
|
|
|
nigdy nie jest za późno - za taka kasę wiele osób w mig by się nauczyło porządnie machac pędzlem :P.
Nie wiem czemu, ale im dłużej się przyglądam twarzy Ojczulka, tym bardziej nasuwa mi się skojarzenie z Mao albo innymi przedstawicielami (niekoniecznie obecnymi) władz w Chinach czy Korei Płn. Czyżby to te okulary i specyficzna fryzura? :P |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 22-01-2006, 20:57
|
|
|
Zauważliście jakie nieprzyjemne może być posiadanie jasnego umysłu w tych ciemnych czasach? Przecież IM, całej rzeszy ICH, to nie przeszkadza że "Ojciec Rydzyk" wyprawia jakieś cudaczne komunały. Nie wierzę żeby tylko Tanuki wauważyli że burdel się dzieje.
A poza tym, to z obawą wyczekuję jutra skoro ten dziad coraz bliżej i bliżej przysówa się do władzy. Boje się że jeśli komuś uda się zaprowadzić anarchię w tym kraju, to jemu i ta anarchia ma realne widoki na bycie anarchią krwawą.
Wie ktoś jaki ma papa Rydzyk do innowierców? |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
ril
|
Wysłany: 22-01-2006, 21:01
|
|
|
IT. napisał/a: | Przecież IM, całej rzeszy ICH, to nie przeszkadza że "Ojciec Rydzyk" wyprawia jakieś cudaczne komunały. |
Kim są ci oni? Czy mogłabyś przybliżyć nam ich tożsamość? |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 22-01-2006, 22:16
|
|
|
Tanuki to my. Oni, to reszta świata. Grupa normalnie myslących i politycznie uswiadomionych polaków którzy stan rzeczy Rydzykowskiej tolerują.
To nie jest tak do konca normalne przyznać musisz. Nawet pomijając że radio co ma ryja jest adresowane do starszych. Przecież ukończenie pięćdziesięciu lat nie znaczy że czlowiek zrobil się podatny na głupotę i konserwatywne, religijne komunały wygadywane przez pseudoksiędza! |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:50
|
|
|
kropa wiekszosc polaków nie toleruje tego stanu żeczy zebys ty wiedział jak w wojsku klna na kaqczorów i ojca dyrektora. Szkoda ze nasza kadra tylko psioczy a 1926 nie maja odwaki powtóżyć ehhh...... |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 23-01-2006, 05:40
|
|
|
Wiesz Red... A kogo na czoło jeśli powtażać 1926? Jest w polsce ktoś taki?
Mnie się nikt nie kojaży.
Każdemu się marzy poprawa ale może nie koniecznie z deszczu pod rynnę. A kto was będzie, kochani wojacy, kontrolowal? |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
|