Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wrocławskie Spotkania Jenocie |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:33
|
|
|
JJ napisał/a: | A do dziewczyn - zamierzacie moje domostwo szturmować jutro przed kinem albo po? | Ja i Crof twierdzimy, że po (zanim Crof się zbierze z mojego mieszkania, trochę czasu minie, więc...). I spadaj z tym smsem, nie mam pieniędzy :P |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 07-10-2010, 16:54
|
|
|
Uznałam, że nawet jeśli moje pytanie (i jednocześnie wielka prośba) nie całkiem pasuje do tego tematu, to zahacza o niego na tyle, że nie trzeba tworzyć nowego.
Czy jakiś jenot wrocławski byłby w stanie przechować mnie od czasu do czasu w weekend (raz lub dwa razy w miesiącu, bez grudnia i kwietnia)? Pytam tak późno, bo dopiero teraz dowiedziałam się, że na pewno zostałam przyjęta na studia (karteluszek z potwierdzeniem przyszedł dzisiaj… czyli na dzień przed pierwszym zjazdem; chociaż w sumie to nie wiem jeszcze, czy pozytywnie rozpatrzyli moje podanie o rozłożenie płatności na raty. Lub czy w ogóle je rozpatrzyli, a biorąc pod uwagę, jak trudno było im powiadomić o przyjęciu, to mogli tego nawet nie zrobić >.>). Wiem, że w przypadku jutrzejszego piątku oraz soboty i niedzieli jest już zbyt późno, żeby pytać o przenocowanie, ale czy podczas następnych zjazdów (niekoniecznie wszystkich, każda możliwość przenocowania, nawet jedna, by mi pomogła) dałoby się mnie wcisnąć w jakiś kącik u kogoś? Jeden taki weekend dojeżdżania do Wrocławia będzie kosztował mnie fortunę (nieco ponad 100 zł, licząc, że nie będę jadła). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-11-2010, 00:30
|
|
|
Ja jestem chętna, jak zawsze ^^ |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 21-11-2010, 01:46
|
|
|
nawiązując do ↑ tego posta:
Wybieramy się na "Zaplątani" czyli Roszpunkę w 3D do Multikina. Wstępny termin to piątek 3ego grudnia. I zapewne wybierzemy Arkady tym razem ;d
Chętni niech się zgłaszają w tym temacie~
PS: Murzyn też idzie.
PS2: Flynn i jego koń należą do mnie. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-11-2010, 02:28
|
|
|
Crofesima napisał/a: | PS2: Flynn i jego koń należą do mnie. |
Za to kameleon jest mój! |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-11-2010, 03:02
|
|
|
Crofesima napisał/a: | nawiązując do ↑ tego posta:
Wybieramy się na "Zaplątani" czyli Roszpunkę w 3D do Multikina. Wstępny termin to piątek 3ego grudnia. I zapewne wybierzemy Arkady tym razem ;d
Chętni niech się zgłaszają w tym temacie~
PS: Murzyn też idzie.
PS2: Flynn i jego koń należą do mnie. |
Your timing is perfect, as always == |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 30-11-2010, 22:34
|
|
|
Cytat: | Your timing is perfect, as always == |
A żebyś wiedział, że jest, pffft. Tym razem akurat jest.
Dobra, Multikino zorientowało się nareszcie, że trzeba wrzucić repertuar na przyszłe dni, tak więc wstępnie zarezerwowałam pięć biletów na piątek na godz. 18:00 w Arkadach. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to może uda nam się zdążyć do Marché na 50%ową obniżkę cen po 20tej ;d (mają dobre ciacha, a 'na antresoli już się nie pali'). Potem możemy skoczyć na kiego drinka czy coś. Albo na wodę z cytryną do Guinnessa.
EDIT: Seans jest najwyraźniej w 3D, więc bilety studenckie będą po 21zł. ← dobra nieważne, GoNik mnie poprawiła, seanse są tylko w 2D, czyli wychodzi 15zł od łebka. Swoją drogą czemu na forum nie mamy opcji przekreślonego tekstu...
Pamiętajcie o tej promocji 3 opakowania po kinder bueno = bilet za dychę.
Zgłaszajcie wszelkie uwagi. Jeżeli komuś ta godzina nie pasuje, to niech sam spojrzy na repertuar i zaproponuje lepszą. Osoby, które wyraziły chęć: Eaś, Mono, Patapon, ja i Murzyn. Chociaż ten ostatni chyba utknął w jakiejś dżungli. |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 30-11-2010, 23:09
|
|
|
Crofesima napisał/a: | Albo na wodę z cytryną do Guinnessa. | Jestem za, czekam na to od lipca xD |
_________________ ☾
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-12-2010, 10:26
|
|
|
Well, w Heliosie mieli Zaplątanych w 3D za 28 pln w sobotę. Mogę się poświęcić i podrzucić biedne dusze po mieście. Zakładając iż odważycie się wsiąść do mnie do samochodu w środku zimy ^^ Chciałbym porównać reakcje z MW, oni kwiczeli >] |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 01-12-2010, 12:48
|
|
|
A Ty Sm00ku w końcu idziesz z nami do kina? |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-12-2010, 22:32
|
|
|
Jadę, technicznie rzecz biorąc. Uziemienie wozu firmowego wpłynęło pozytywnie na mój czas wolny. Dobiję w Arkadach najpewniej, chyba że ktoś bardzo chce się z Karłowic ze mną za kółkiem telepać przez biały Wrocław >] |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 02-12-2010, 22:54
|
|
|
Dobra Sm00ku, ale sobie sam już kupisz bilet, ja rezerwować i kupować dla Ciebie nie będę, bo z Tobą nigdy nic nie wiadomo ;d póki co na sali oprócz nas zarezerwowały sobie miejsca całe dwie (!) osoby, więc chyba nie będziesz siedział gdzie indziej. Mamy miejsca w rzędzie K od 12 do 16.
Jutro w Arkadach będę dosyć wcześnie, bo i tak chcę odebrać bilety pół godziny przed seansem. Jeżeli ktoś chce bueno bilet, to też powinien zjawić się koło 17:30. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-12-2010, 00:31
|
|
|
Oh, always an outsider, yes >D
I po. Coby sformalizować kwestię, radośnie informuję iż wieczorami do 12. bierzącego miesiąca jestem mniej lub bardziej dyspozycyjny drogowo.
Takoż, jak rozumiem idziemy na Nockę ? |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 07-12-2010, 00:31
|
|
|
Na 99% idę na tą nockę, do której linkuje Sm00k. Bilety po 16zł, jeżeli jest się fanem na facebooku? count me in.
Chce się ktoś przyłączyć?
Problem może być taki, że te bilety teoretycznie trzeba rezerwować i odbierać wcześniej, a biorąc pod uwagę fakt, że są dosyć tanie... to może ich już nie być. Skoczę może jutro albo pojutrze do Arkad i zerknę jak tam sytuacja.
♠ Lord of the Dance, 21-22 marca, koło 150zł. Ktoś się pisze?
♠ ostatnia sprawa - kiedy... organizujemy degustacje alkoholi? ;d |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 07-12-2010, 00:44
|
|
|
Crofesima napisał/a: | ♠ Lord of the Dance, 21-22 marca, koło 150zł. Ktoś się pisze? | Ja. Jeśli będę miała kasę, to na pewno
Crofesima napisał/a: | ♠ ostatnia sprawa - kiedy... organizujemy degustacje alkoholi? ;d | Tutaj jeśli chcecie mieć Easia, to trzeba mówić wcześniej. Do wtorku każdego tygodnia mogę prosić o konkretne daty dni wolnych. Plus trzeba się liczyć z tym, że co dwa tygodnie moje dwa dni wolnego idą na szkołę. |
_________________ ☾
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|