Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wrocławskie Spotkania Jenocie |
Wersja do druku |
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-03-2011, 15:29
|
|
|
Obawiam się, że jednak nie dam rady wyrwać się w weekend. Chętnie bym z Wami poszła, ale nie mogę :( |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
Wysłany: 20-05-2011, 18:36
|
|
|
Na razie rzucam tylko ogólną propozycję. Niech każdy się zastanowi (byle nie za długo) kiedy ma czas (/me macha do Easia^^) i czy w ogóle ma ochotę .
Enyłej, może wybralibyśmy się na Piratów część 4.? Oczywiście wersja 3D jest zua i nie do przyjęcia, więc idziemy na 2D. A że jedyne kino, które tą wersje uwzględnia w swoim repertuarze to Helios na Kazimierza, więc myślę, że najlepiej udać się właśnie tam.
Termin - do ustalenia. Godzina - raczej wieczorna. Mnie osobiście pasują piątki, weekendy i poniedziałki, więc miło by było gdyby udało nam się wyjść w któryś z tych dni :) |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-05-2011, 09:39
|
|
|
Ja niestety odpadam. Z powodów różnych (tak czy siak - dzięki, Mono, za propozycję rozwiązania jednego z nich <HUG>), ale głównie dlatego, że z pracami zaliczeniowymi, nie wspominając już nawet o magisterskiej, leżę i nawet nie kwiczę. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-05-2011, 13:47
|
|
|
Ja wprawdzie chętniej poszedłbym się pofazować na Księdza 3D, ale Piraci też mogą być :D A jeśli chodzi o termin, to pasuje mi tak jak Mono - od piątku do poniedziałku. |
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
Wysłany: 26-05-2011, 18:25
|
|
|
Spotykamy się jutro w kinie Helios. Seans na 19:30 (gdyby ktoś jeszcze chciał do nas dołączyć). Osoby, którym zarezerwowałam bilety proszę o przybycie na miejsce o 19:00 -> czytaj: JJ! Nie spóźnij się, bo Ci urwę nogę! |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-05-2011, 18:30
|
|
|
Mononoke napisał/a: | Osoby, którym zarezerwowałam bilety proszę o przybycie na miejsce o 19:00 -> czytaj: JJ! Nie spóźnij się, bo Ci urwę nogę! | xDDDDD
W razie czego - Crof, weź to nagraj/zrób zdjęcia, żebym też mogła zobaczyć. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-04-2012, 17:24
|
|
|
1-go maja wybieram się z koleżanką do Wrocławia na koncert Europe (Wyspa Słodowa). W związku z tym poszukuję dobrej duszy, która by nas przechowała do następnego dnia po koncercie. Występ planowo ma się zacząć około 21, więc nawiedziłybyśmy ewentualną ofiarę raczej późno. Koleżanka jest osobą sympatyczną i sensowną, jakby co. Czy znajdzie się ktoś? |
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|