Wrocławskie Spotkania Jenocie |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-12-2010, 00:47
|
|
|
Ask me not. Butelkę trunku przyniosę na nockę, inne daty do nowego roku mam raczej zajęte== |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 07-12-2010, 00:54
|
|
|
Ja chyba z nocki zrezygnuję. W repertuarze nie ma filmów, na które chciałabym koniecznie pójść (no może oprócz "Incepcji", ale jaka by fajna nie była to w nocy raczej na niej zasnę). Poza tym jestem leniwa a Arkady są daleko.
Co do Lord of the Dance. Mnie się w tym okresie czasu szykuje też półmetek na studiach -.-
W zeszłym roku najdroższe bilety (czyli najlepsze miejsca) kosztowały właśnie 150 zł. Także nie wiem czy chcę wydać na to po raz drugi tyle kasy, ale się zobaczy ^^
Crofesima napisał/a: | ♠ ostatnia sprawa - kiedy... organizujemy degustacje alkoholi? ;d | I gdzie? |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-12-2010, 00:55
|
|
|
Hmm... Na filmową nockę bym się pisał. Arkady czy Pasaż? |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-12-2010, 12:45
|
|
|
Crofesima napisał/a: | Skoczę może jutro albo pojutrze do Arkad i zerknę jak tam sytuacja. |
Na wszelki wypadek powtórzę - Arkady. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
|
Wysłany: 08-12-2010, 13:09
|
|
|
Sm00k linkował do pasażu ;p |
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 08-12-2010, 13:52
|
|
|
Yo! Jeżeli nic się nie wydarzy podejrzanego, to 21/22 grudnia będę we Wrocławiu. Jeżeli ktoś by się bardzo chciał ze mną zobaczyć to będzie mi miło ;D Przyjeżdżam do naszej wrocławskiej filii szkoły tańca na warsztaty we wtorek, a w środę będę musiała uciekać, by wieczorem prowadzić zajęcia w Warszawie. Zatem jeśli jaki(e)ś jenot(y) będą chciały się poszlajać ze mną po jarmarku to być może przyjadę już w poniedziałek wieczorem ;D |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 08-12-2010, 17:23
|
|
|
Dobra, wszyscy zainteresowani (w końcu nie wiem dokładnie kto, być może tylko Ty JJ) - nie ma ograniczonej liczby biletów na ten maraton, można kupić nawet w piątek. Jeżeli chce się dostać ten facebookowy bilet, to nawet nie trzeba mieć tam konta, wystarczy podać hasło, które najwyraźniej dla wszystkich jest jednakowe - NK8FB.
Wiewiór, ja niestety w poniedziałki i wtorki mam zajęcia do późna, więc raczej niespecjalnie :/ |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
Wysłany: 13-12-2010, 00:13
|
|
|
Wiewiór napisał/a: | Yo! Jeżeli nic się nie wydarzy podejrzanego, to 21/22 grudnia będę we Wrocławiu. Jeżeli ktoś by się bardzo chciał ze mną zobaczyć to będzie mi miło ;D Przyjeżdżam do naszej wrocławskiej filii szkoły tańca na warsztaty we wtorek, a w środę będę musiała uciekać, by wieczorem prowadzić zajęcia w Warszawie. Zatem jeśli jaki(e)ś jenot(y) będą chciały się poszlajać ze mną po jarmarku to być może przyjadę już w poniedziałek wieczorem ;D |
Ja w poniedziałek wieczorem mam koło, a potem pewnie będę się pakować, bo we wtorek już jadę do domu. Także niestety odpadam :( |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 08-03-2011, 13:37
|
|
|
Przegląd Filmów Anime - 2 edycja (26-27 marca w Pasażu Grunwaldzkim)
Ktoś zainteresowany?
Ja w każdym razie najprawdopodobniej się wybiorę i nawet chyba skuszę się na karnet dwudniowy za 60zł, bo nie widziałam wieeelu z tych filmów.
Cytat: | Każdy z filmów, oprócz walorów artystycznych, posiada niezwykłe wartości wychowawcze i płynie z nich życiowa nauka zarówno dla młodych, jak i dorosłych widzów. |
Cytat: | Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone |
lol'd |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
Wysłany: 08-03-2011, 13:42
|
|
|
Ja widziałam tylko Laputę. Nie wiem jak u mnie będzie z czasem, ale chyba się wybiorę. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 08-03-2011, 15:26
|
|
|
O, a ja nie widziałam z tego NIC (tak, nie widziałam ani jednej części GitSa, nie moje klimaty...).
W sumie po ominięciu produkcji Studia Ghibli (przejadło mi się) cała reszta brzmi nieźle. Nie wiem, jak z czasem, ale z chęcią poszłabym na Blood the Last Vampire i Perfect Blue. I NGE (dla Kaworu, który pojawi się pewnie na 5 sekund, ale zawsze to coś). |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
|
Wysłany: 08-03-2011, 19:49
|
|
|
Na Evę bardzo chętnie, pozostałe też, może z wyjątkiem Ghibli (ile można...). |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 10-03-2011, 22:16
|
|
|
To może ja też napiszę, co mnie interesuje, tak do kompletu.
Evangelion - żeby mogła na mnie spłynąć ŻYCIOWA NAUKA. Film już widziałam, ale bardzo chętnie obejrzałabym go znów na dużym ekranie. Chociaż i tak pewnie w HD nie puszczą...
Sama na Szkarłatnego Pilota iść nie chcę, zresztą 13 to już całkiem niezła pora na zjedzenie obiadu ;d pozostałe filmy w tym dniu są ok, jeżeli przynajmniej jedna osoba będzie ze mną. Polski fandom wyzwala we mnie najgorsze instynkty, mogę kogoś zabić, jeżeli nikt znajomy nie będzie mnie powstrzymywał.
Z drugiego dnia bardzo kręci mnie Perfect Blue. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
|
Wysłany: 11-03-2011, 11:49
|
|
|
To ja będę twoim wsparciem duchowym, akurat z sobotnich filmów chętnie pójdę na wszystko poza Pilotem.
Crofesima napisał/a: | Chociaż i tak pewnie w HD nie puszczą |
W sumie wyszło u nas na blureju, kto wie... |
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 11-03-2011, 11:54
|
|
|
JJ napisał/a: | To ja będę twoim wsparciem duchowym, akurat z sobotnich filmów chętnie pójdę na wszystko poza Pilotem. | GANBA. <dziki chichot>
...Chociaż nie, po zastanowieniu to w sumie poza tym Pilotem też bym właściwie poszła na wszystko. Tylko musiałabym chyba wziąć jakąś poduszkę pod tyłek. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
|