Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wszechbiblia Anime - recenzje |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-04-2005, 18:17
|
|
|
Biezimienny ma racje, Mai to OAV-ka, do tego niedokonczona (czy to nie jest ten aby 11 odcinek albo co?)
i czemu rezerwacje sa tu a nie w rezerwacjach? ;) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-04-2005, 18:22
|
|
|
ponieważ temat: "rezerwacje" jest dostępny tylko dla Avellany i tylko ona może tam coś dopisać XD a ja piszę tu, żeby nie zapomnieć jej powiedzieć... potem się usunie :P |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-04-2005, 18:31
|
|
|
Poprawiłem Mai na May (fakt, animenfo, anidb i ANN w zgodzie podają to samo). Usunąłem ponadto dwa błędy, które musiały jakoś umknąć korekcie. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-04-2005, 07:06
|
|
|
Rezerwacje dopisane, za poprawę literówek dziękuję, a co do tytułu - zwyczajnie sprawdziłam nie to, co trzeba. Ysengrinn, ale zanim zarezerwujesz następne 10 tytułów to napisz coś z tego, co już masz?
Bianca - tamten temat celowo jest zamknięty, bo uznałam, że jak jest jeden post, to widać, o co chodzi, a jakby ich było wiele, to nikomu w końcu nie przychodziłoby do głowy zajrzeć do listy na początek. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-04-2005, 07:24
|
|
|
Cytat: | Ysengrinn, ale zanim zarezerwujesz następne 10 tytułów to napisz coś z tego, co już masz? |
Pewnie, po prostu do tych wszystkich serii się przymierzam i nie chciałbym, by mi je ktoś sprzed nosa sprzątnął:]. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-04-2005, 12:34
|
|
|
Ponieważ wiem, że parę osób to interesuje, zawiadamiam uroczyście, że 333 recenzję sprzątnęła IKa i jej Saint Beast! Prosimy o brawa. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-04-2005, 13:27
|
|
|
Mwhahaha... XD
<moje Święte Bestyjki.. grzeczne bishe, grzeczne =P>
*idzie szukać kolejnych yaoistyczno-slashowo-yurikowych animków, coby dobić co poniektórych przedstawicieli płci męskiej* |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-04-2005, 13:48
|
|
|
IKa napisał/a: | Mwhahaha... XD
<moje Święte Bestyjki.. grzeczne bishe, grzeczne =P>
*idzie szukać kolejnych yaoistyczno-slashowo-yurikowych animków, coby dobić co poniektórych przedstawicieli płci męskiej* |
<dobity, cierpi niewymownie> -__-
A widziałaś Sukisyo? To taki yaojec, że mnie po jednym odcinku... ech... -__- |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2005, 16:50
|
|
|
IKa -> lovelessa polecam (ale tmu to by dopiero dobrze zrobilo jakby sie urodzil porzadnym hentajem) - zeby nie bylo, tego recka jest MOJA! ;) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-04-2005, 16:51
|
|
|
IKa, co bym cię nie musiał ukarać w imieniu księżyca...</offtop> |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-04-2005, 18:43
|
|
|
<off top mode on:
buuu... ale lovelessa chcę! tylko mi pieniążki dopłyną ze skarbówki :D
Wa-totem... ja NIE jestem jaoistką XD, ja lubię potrzeć na bisounenów (i nie ważne czy to CB czy SB, czy Kenshin) :P, nie wiem, czy by zniosła pełnokrwistego yaoica =='>
... end of the offtop załamujący Ysena =P>
rezerwuje także Weiss Kreuz TV!!! (ściaga się i będzie, w związku z tym recka WK OAV się odwlecze, żebym wiedziała o czym piszę i nie strzelała jakichś kwiatków)
a panowie, zamiast narzekać na szerzące się yaoice, może niech się zabiorą za Blue Girl? (tak delikatna sugestia- ja nie napisze tego, ponieważ ze śmiechu nie widzę literek na klawiaturze... ) |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-04-2005, 19:51
|
|
|
IKa napisał/a: | a panowie, zamiast narzekać na szerzące się yaoice, może niech się zabiorą za Blue Girl? (tak delikatna sugestia- ja nie napisze tego, ponieważ ze śmiechu nie widzę literek na klawiaturze... ) | o.O co... co... co to? tytuły alternatywne "Lewd beast school"... "sex ninja"!? -___-; moje macki tego nie dotkną! >__<
...
@_@ Palce! Miałem na myśli palce!!!
A poza tym, no przecież starałem się wcelować, ale się pospieszyłem, jestem #332 z mahou shoujo która jest bardzo kawaii... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-04-2005, 20:03
|
|
|
Moje też. Wolę już Weiss Kreuz:P. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|