Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 16-09-2004, 20:18
|
|
|
U mnie zasuwa, a net mam na pewno wolniejszy od ciebie, Ryu, więc coś tu jest raczej nie tak... ;P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-09-2004, 23:31
|
|
|
Ryu, nie chcę Cię martwić, ale chello ma limit. 15 giga/28 dni. Ja się w tym mieszczę w każdym razie. I chodzi Ci o ten droższy pakiet, 1 Mbit? Bajer... *__* |
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 17-09-2004, 13:12
|
|
|
Seri-wiesz 15gb na 28dni a 10gb na miesiąc to różnica 5 gb, niby niewiele ale zawsze coś i może sie w tym meisścił będe zazwyczaj, ale jak sie nei zmieszcze to sie będę wnerwiał i mnie szlak będzie trafiał>< |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-09-2004, 19:59
|
|
|
Ryu, też mam neo 640 i strona chodzi szybko... może wyłącz wszystkie programy do ściągania / wysyłania plików i wtedy spróbuj XD |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-09-2004, 09:14
|
|
|
Crack-z zasady te programy są wyłączone, a dzisiej zaczęło to już normalnie chodzić, a może ja pprostu przekroczyłem magiczne 10gb?tak, czas wywalić sprawe tepsie bo łącze kiepsko idzie a ściągać do biura kilka rzeczy trzeba, a przez to że takie łącze i nic sie nie ściąga to straty pewne są?:P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 19-09-2004, 12:34
|
|
|
Aster, w miarę szybkie, nie ma nic do przekraczania, jeden torrent w tle (około 10 kb/s w tej chwili), a leeeedwo chodzi ^^''''''' |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-09-2004, 15:03
|
|
|
Neo 640, sciagam z BT (20) i Flashgetem (50), a forum chodzi jak po maśle ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-09-2004, 11:05
|
|
|
jaki bajer O___o
post nieprzeczytany, nieprzeczytany, przeczytany, nieprzeczytany, nieprzeczytany ^^"""""""" |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-09-2004, 20:55
|
|
|
Kisama==... Dziś rano wysłałem post do "Bogiń i bogów" a tu dalej pokazuje, że ostatnim postem w Multiświecie jest post Daeriana w "I wanna be..."==... Że o bezustannych problemach przy wysyłaniu postów nie wspomnę. Wiem, że się powtarzam, ale te problemy nie znikają_-_... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-10-2004, 08:37
|
|
|
Mam podobny problem co Ysen, tyle, że w Offtopicu. Napisałem post na książkach, ale wyświetla mi, że ostatni post to mój na Pratchecie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 13-10-2004, 18:38
|
|
|
Zeg-też mam to ale to mały kłopot, można korzystać z postów od ostatniej wizyty co jest wygodniejsze jak dla mnie no i napewno jest to mneijszy błąd niż to że ostatni post na stronie pokazuje sie jak na następnej a strony nie ma i pojawia sie piękny error:P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 17-10-2004, 09:54
|
|
|
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Takie coś mi wyskoczyło przy wysyłaniu posta, wcisnęłam odśwież i poinformowało mnie, że próbuję dwa razy wysłać to samo, także mimo tego dziwnego errora poszedł ^^'' |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 17-10-2004, 10:27
|
|
|
a też czasem miewałem coś takiego, chwilowo przeszło więc mam nadzieje ze u mnie chocia na dobre:P
a problem Ci sie pojawi wtedy kiedy system twierdzi że post jest ale go nie ma (znaczy on twierdzi ze on jest ale go nie wyświetla) to jest bardzo męczące... |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 17-10-2004, 14:43
|
|
|
Taki błąd też często miewam, jeszcze częściej przy wysyłaniu wyskakuje mi "Nie można wyświetlić strony"... ale tu właściwie nie ma się co martwić- naciśniesz "Wyślij", to choćby się waliło i paliło, to wyśle. Przynajmniej ja tak zawsze miałem... |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-10-2004, 14:37
|
|
|
message_die() - jeśli w wersji 1.9 nadal to będzie, to chyba będę musiał zrobić dokładniejsze sprawdzanie błędów :/
Informacje o dublowaniu postów, białe ekrany i reszta - chyba wina serwera.
Na razie czekam na nową wersję forum (i naturalnie na koniec prac nad WBA = nowy, lepszy serwer).
Niestety nic więcej nie mogę zrobić. Nie mam nawet specjalnie czasu na grzebanie z tym message_die(). |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|