Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
Ryuzoku
|
Wysłany: 08-09-2004, 18:19
|
|
|
IKa-też tak czasem mam, jak wyskoczy błąd to najlepiej :
wrócić sie do pisania posta, skopiować go, i odświeżyć strone z tematem
u mnie zazwyczaj sie pojawia tylko ten jeden post i tyle, więc problemu z tym nie odczówam aż tak jak an początku, przyzwyczajenie już robi swoje:P |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-09-2004, 20:11
|
|
|
wiem, ale mnie ciekawi, jakimcudem on się samopowielił 3 razy ;P nie mówiąc już o tym, że kliknęłam tylko pogrubienia, a nie wyślij :D |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-09-2004, 14:45
|
|
|
Od teraz forum stoi na nowym fizycznie serwerze.
W związku z planami dotyczącymi WBA, zgłaszajcie mi wszystkie błędy / pady serwera (od teraz, przeszłe odpadają). Chciałbym mieć jak najlepszy obraz jego stanu zanim będzie za późno. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-09-2004, 15:18
|
|
|
jasne...
Crack, mam nadzieje, ze wiesz, ze forumowicze po woli zaczynaja ten serwer lubic tak jak xcom... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-09-2004, 15:46
|
|
|
Jump up, jump down, jump up, jump down, jump... i tak dalej. Cieszmy sie jednak, ze wogole jest >] |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 14-09-2004, 19:58
|
|
|
O up/downach wiem tylko z informacji na innym forum, tutaj nikt mnie o tym nie informował. Teraz zmienili serwer, więc zobaczymy jak będzie. Jesli nadal będą pady, na 100% w najbliższym czasie serwer zostanie zmieniony. |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 15-09-2004, 11:39
|
|
|
Crack-to ja już na jeden błąd doniose, bo te te nowe posty mi sie nie odznaczają jako nowe tylko jako już przeczytane (nie wiem jak, ja ich nei widziałem!) i nie chcą sie wyświetlać na pomarańczowo jako nowe!O!:P |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 15-09-2004, 21:09
|
|
|
Cóż...skoro Ryu poruszył temat nowych postów, to i ja się dopiszę. U mnie jest tylko nieco inny problemik^^"""" Na stronie głównej, właśnie tam gdzie są nowe posty pojawia się po prawej stronie komunikat: brak nowych postów. O.o No, a jak klikam na poszczególne strony to już wszystko normalnie.^^
I dlaczego jak tylko wejdę na WB to pojawia mi się na dole znaczek "błąd na stronie"??? o.O |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 15-09-2004, 21:15
|
|
|
chimi-to z postami i brakiem nowych to przez przeniesienia forum wg mnie wywołane i lada moment zniknie, zato amm kolejny błąd
przy wysyłaniu niemal każdego posta po kliknięciu wyślij mam problem że niby nie ma strony do wyświetlenia, ale post wysłało i sie musze męczyć żeby mi go pojawiło... jak temu zaradzić?? |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-09-2004, 15:31
|
|
|
O, u mnie jest podobnie... Za to prawie za każdym razem, jak wysyłam, na forumpojawia się komunikat o "braku postów" w danym dziale. Ładnie, psuję forum i tyle. ^^" Chyba baza danych naprawdę sie sypie. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-09-2004, 18:23
|
|
|
Ekhm... Nie ukrywajmy, że sypie sie mnóstwo rzeczy... U mnie od czasu do czasu po wysłaniu posta pojawia się komunikat "nie określono typu posta". Po powrocie na stronę główną post, owszem, jest, ale forum go "nie zauważa" tzn. nie zaznacza jako ostatni post, nie przenosi tematu do góry, po prostu post jest, ale jakby go nie było.
EDIT
O właśnie przed chwilą miałam coś takiego == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 16-09-2004, 18:38
|
|
|
Dobra wiadomość: niedługo się wynosimy z Netlooka na porządny serwer. Powinny wtedy zniknąć błędy związane z wysyłaniem postów i wszystkie inne. |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 16-09-2004, 19:44
|
|
|
znowu przenosimy?to nawet dobrze, bo ten serwer jest woooolllllnnnnnyyyyyy....i zanim mi sie strona załaduje to stwierdzam że łąduje sie z 4 minuty i doszło z 5 nowych postów na niej^^" |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-09-2004, 20:12
|
|
|
Wolny? ^^" U mnie zwykle szybciutko chodzi. Może to kolejny taki, który nie chce dogadywać sie z Telekompromitacją? |
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 16-09-2004, 20:16
|
|
|
no tak, w końcu musze zmienić tę telekompromitacje polską bo mnie to powoli wnerwia, niby net zarąbiście szybki bo 640kb/s a chodzi jakby miało być 56kb/s
wrrrr...
chyab chello jednak będzie dobre, dostępne u mnei i 1mb/s koszuje mniejwięcej tyle samo (50zl więcej ale bez limitów adnych) |
|
|
|
|
|
|