Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wszechbiblia Anime - domena |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-04-2005, 00:10
|
|
|
ja mam pytanie, co oznacza "robi jakis projekt"? bo z moich doswiadczen wynika, ze "jak tylko bede mial chwile, to wstawie ten tekst" moze rozciagnac sie na rok. Jak dla mnie "nie wchodzenie sobie w droge" oznacza, ze jesli ktos ma serwis, to zamiast robic drugi analogiczny, to "pokrewne" materialy nalezy podsylac tam. jesli w jakis czas po podeslaniu nadal nie wystapia na stronie, no to mozna zastanawiac sie nad uruchamianiem jednak czegos wlasnego.
odnosnie mania czegos w planach, to nie wszystkie plany staja sie rzeczywistoscia. stad, kolejny pomysl - jezeli plan ma byc respektowany, to powinien byc ogloszony, wraz z terminem realizacji (gora miesiecznym, bo nie wyglupiajmy sie, plany dziesiecioletnie nigdy nie dzialaly dobrze). jesli termin nie zostal dotrzymany, to drugi zespol moze sprobowac sam cos zrobic. |
|
|
|
|
|
Xel
|
Wysłany: 01-06-2005, 08:54
|
|
|
Okay...
Czytalem pokrotce posty z tego tematu...
I nie rozumiem jednej rzeczy.
Nickow waszych w wiekszosci nie kojarze, nie znam was, za starych dobrych czasow WB was nie bylo. Ale dobrze za to pamietam, ze Martin (i Agit oczywiscie, ale utrzymywalem kontakt raczej z Martinem) wkladal mnostwo czasu i serca by ten serwis mogl dzialac i stal sie najlepszym w Polsce (to byly czasy WB Slayers). A tutaj co widze? Jakies odbierania admina, przekierowania i inne... Jakis kolo wyskakuje tez do Martina z krzykiem...
Przypomnijcie sobie drogie dzieci, ze gdyby nie on, to byscie pewnie nigdy nie 'zgadali' sie w necie... Nie wiedzielibyscie tyle o slayers/innych anime... No i pewnie byscie dalej szukali jakis zagranicznych stronek o anime, bo Wszechbiblia by nie istniala! Zapominacie sie, troche szacunku temu czlowiekowi sie nalezy.
Pozdro |
_________________ 'dzięki diabelskiej pysze, jednych nie widzę a drugich nie słyszę' |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 01-06-2005, 09:09
|
|
|
Hm, postaram się odpowiedzieć szczerze. W tym, co piszesz, jest sporo racji. Gdyby nie powstała Wszechbiblia Slayers i to forum, nie spotkalibyśmy się tutaj. Nikt tego faktu nie podważa i za to Martinowi i Agit należał się i należy nasz szacunek.
Piszesz, że nie znasz nas ze starych dobrych czasów. Nie chcę tu Cię urazić, ale to świadczy o tym, że w ciągu ostatnich dwóch lat musiałeś być na tym forum rzadkim gościem, skoro w ogóle nie znasz działającej tu ekipy. Grupy osób, które początkowo były znajomymi z forum, potem się zaprzyjaźniły, a w końcu postanowiły zrobić coś razem. Trudno mi tu dokładnie wyjaśnić okoliczności, które sprawiły, że forum się "usamodzielniło", ale to nie tak, że nie mieliśmy powodów. Sam widzisz, to brzmi mętnie - ale jak pisałam, trudno mi wyjaśnić całą sprawę komuś, kto na tak długi czas stracił ze Wszechbiblią kontakt. W razie czego zapraszam do prywatnej rozmowy.
Co do nazwy - owszem, ta sytuacja w tej chwili nie jest najzręczniejsza. Zapewniam jednak, że niebawem zostanie rozwikłana w sposób satysfakcjonujący obie strony. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|