Wszechbiblia - Wasze propozycje! |
Czy ulepszona Wszechbiblia jest lepsza? |
TAK! |
|
100% |
[ 37 ] |
NIE... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Wersja do druku |
Mazoku
|
Wysłany: 26-02-2003, 17:38
|
|
|
Wszechbiblia napisał/a: | Nowości w NetCD!
A cuż nowego? Ano bardzo bardzo dużo! Cała masa nowego anime, a także soundtracki i nowe gry ze Slayers |
Hmm...zdaje mi się, że pisze się cóż, a nie cuż ^^" |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-02-2003, 12:59
|
|
|
Na pierwszy rzut oka nie wyglada, zeby zmiany byly na zle, wiec z godnie z minimalistyczna teoria zycia Muszona (czyli moja) nie jest zle, wiec jest dobrze. Tylko tak dalej! |
|
|
|
|
|
Xeloss
The Shadow of Death
|
Wysłany: 27-02-2003, 12:59
|
|
|
hmmmmmm...
Mam nadzieję, że zrobiliście poprawki do forum... A mianowicie, czy system wysyłania postów działa zawsze poprawnie? - wiem, mi też to pytamie wydaje się głupie...
Więc niewiem czy ten post się wyświetli, bo kiedy byłem na tym forum wcześniej, napisałem z 4 posty i żaden się nie wysłał. Dlatego zapewne to będzie mój post pierwszy... - nie myślcie sobie, że na wszechbibli jestem pierwszy raz!
Co do tematu: strona jak zwykle przepiękna, ale nie widzę (jak do tej pory) za dużo zmian. Co do tych powiązań forum ze stronką jestem za :D ! No! A Ładowanie wszechbibli wprost cudne (mi strona ładuje się teraz z jakieś 4ns :D ). O by tak daley :!: :!: :!: :D :D :D |
_________________ Sore wa himitsu desu |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 27-02-2003, 21:20
|
|
|
Xeloss (tego się przypadkiem nie pisze przez dwa "l"? ^^") --> Forum Wszechbiblii to "gotowiec", phpBB (www.phpbb.com) więc zmian w jego kodzie ze strony adminów Wszechbibli to raczej nie było, nie ma i nie będzie :wink: Problemy leżą raczej po stronie serwera (www.xcom.pl), ale też jest on od adminów raczej niezależny.
PS. Coś mnie dzisiaj bierze na ortografię ^^" Czy nie powinno być Sore wa himitsu desu, zamiast Sorewa himitsu desu? |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-02-2003, 00:18
|
|
|
Zdecydowanie "Sore wa..."!
A Xelloss na pewno przez podwójne "l", ale za to nie jestem pewna, ile "s" powinno być na końcu... ^^"
Ach, właśnie, czy ja już wspominałam, ze stronka chodzi rewelacyjnie szybko? ^____^ |
|
|
Xeloss
The Shadow of Death
|
Wysłany: 28-02-2003, 09:49
|
|
|
heh... Może i nie było zmian na forum, ale dlaczego wcześniej nie mogłem wysyłać postów? (Na innych forach mogłem)
Z resztą nie ważne...
PS: Chyba raczej powinno byc "sore wa"
PS2: Co do imienia Xel'a to po prostu z braku wolnych nicków :wink: . |
_________________ Sore wa himitsu desu |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 05-03-2003, 14:21
|
|
|
Ale wracając do głównego tematu (i psując przy tym taki ładny off-topic) - Mam pewną sugestię odnośnie Net CD - mianowicie chodzi mi o to żeby przy każdym zamówieniu do jednego z CD dogrywać zestaw różnych kodeków. Nie powinno to zająć wiele miejsca, a jestem pewny że dla wielu osób będzie wybawieniem. |
|
|
|
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 17-04-2003, 11:43
|
|
|
Ok.. kodeki beda, moze tez je na stronie tez dam do sciagniecia. A wracajac do glownego tematu... tak jak mowilem zainteresowanie takie ze az zadne wlasciwie tematem. Co tu duzo mowic.. jestem juz swiecie przekonany ze dalsze prowadzenie strony nie ma sensu. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 17-04-2003, 13:45
|
|
|
Ma sens! Co ty sobie myślisz, jesteście najlepsi i chcecie sie teraz wycofać??? |
|
|
|
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 17-04-2003, 20:24
|
|
|
Heh.. niestety. Ale jednak. Z koncem tygodnia przestaje prowadzic te strone. |
_________________ http://www.wszechbiblia.net |
|
|
|
|
Lady Dark
|
Wysłany: 17-04-2003, 20:32
|
|
|
Że co?! Martin, to wcale nie jest śmieszne! Pierwszy kwietnia już dawno minął! Skarbie, ty nas chyba tak nie zostawisz, prawda? Błagam, powiedz, że to tylko żart! |
_________________ Zagubiłam się w Ciemno¶ci... Chwyć moj± rękę i prowadĽ mnie do ¦wiatła. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-04-2003, 20:43
|
|
|
WHAT!? O.o
Przecież bez Ciebie to wszystko się porozpada... Ja rozumiem, że egzaminy i te sprawy (na myśł o nauce Serika robi się zgniło-zielona), ale zawsze mozna przeczekać i wrócić później!
Chyba nie zostawisz biednej Wszechbiblii samej sobie, prawda? Prawda, prawda, prawda!?
A zainteresowanie tematem jest małe, bo wszystko działa, jak należy! (no, może warto by było te przebudowę dokończyć, ale narzekać nie ma na co, więc wszyscy siedzą cicho... ^^") |
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 17-04-2003, 23:43
|
|
|
"What" - you say. Only this what I write.... nothing else.. nothing more, just only this.
Co by tu rzecz. Nie wiem. Jak strona padnie trudno... sie mowi, nie jedna rzecz pada, prawa natury ze tak powiem. Egzaminy to nie problem, zreszta nie w tym lezy przyczynya.
Nie zostawiam samej sobie... oddaje Agit na wlasnosc. Otrzyma w takim ukladzie moj 50% pakiet akcji WBibli, co w efekcie da jej 100% wlasnosc i wylacznosc. ^_-
A co do zainteresowania tematem.. nie kupuje takiego wytlumaczenia. |
_________________ http://www.wszechbiblia.net |
|
|
|
|
Amadeus
|
Wysłany: 20-04-2003, 16:50 Re: Wszechbiblia - Wasze propozycje!
|
|
|
Martin napisał/a: | No to czekam na Wasze propozycje i uwagi odnośnie przyszłego rozwoju strony. No i mala ankietka.. czy wprowadzaone zmiany powoduja ze strona jest lepsza, bardziej przejrzysta.. szybciej sie laduje i ladniejsza niz poprzednio? |
Eeee, o jakich zmianach mowa? |
_________________ www.amadeus-von-rammstein.prv.pl |
|
|
|
|
wojtek
Gość
|
Wysłany: 20-04-2003, 17:08 :D
|
|
|
Martin napisał/a: |
Wiesz.. zasadnioczo ten fanklub tak jak mowie jest do zrobienia, posiedzialbm poduczyl sie troche i napisalbym to.. ale.. no wlasnie nie wiem czy warto.. coraz bardziej watpie w sens robienia tego, jak i czegokolwiek innego.... moze opuszcze redakcje strony... |
Hehe ;0 nie odchodz... co najwyzej rozwaz pozytywnie propozycje archibalda ;) bo chyba z toba gadal ;d
:) |
|
|
|
|
|
|