Wszechbiblia - Wasze propozycje! |
Czy ulepszona Wszechbiblia jest lepsza? |
TAK! |
|
100% |
[ 37 ] |
NIE... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Wersja do druku |
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 25-02-2004, 16:40
|
|
|
Najprawdopodobniej jest to najzwyklejszy błąd, albo komuś nie chciało się dopisywać ;) |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-02-2004, 21:52
|
|
|
Moderatorzy do każdego działu są przypisywani ręcznie, więc rzeczywiście - najprawdopodobniej to przeoczenie. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 05-03-2004, 17:12
|
|
|
tak sobie myślę że wy tu za dużo offtopów kasujecie
jak się robi offtop to trzeba zmienić nazwę topicu albo wydzielić postu, alw nie usuwamy
offtopy mogą być ciekawsze od topicu i lepsze są spontaniczne offy niż planowana dyskusja |
_________________ przepraszam wszystkich |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 05-03-2004, 18:17
|
|
|
Dziękujemy za pouczenie. |
|
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 05-03-2004, 18:39
|
|
|
nie ma za co ^^ :)
po zatym chciałem tylko przedstawić problem i pokazać jego rozwiązanie stosowane na innych forach |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-03-2004, 19:13
|
|
|
Zawsze gdy robił się off top i chcieliśmy go dalej ciągnąć prosiliśmy o wydzielenie tematu. Chyba nigdy nie zdarzyło się aby moderator/admin odmówił...
No, chyba, że temat powtarzałby się.
Prawda...? |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-03-2004, 19:30
|
|
|
Satsuki: prawda.
Ragnarok: Nie wiem, nie usuwałam ostatnio żadnych offtopów, tylko pojedyncze posty. Offtop leci, jeśli jest kompletnie o niczym (np. rozważania o ulubionej zupie) - ale to też nie reguła. Zdarzyło się kiedyś w takiej sytuacji wydzielić temat o smakołykach (co prawda poleciał przy najbliższym czyszczeniu forum, ale to dlatego, że nie był już używany).
Krótko mówiąc - ja tego pomysłu nie przyjmuję, bo nie przypominam sobie, bym jakieś "potencjalnie wartościowe" offtopy kasowała. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 05-03-2004, 22:29
|
|
|
trudno czasem zobaczyć co z takiego offtopu wyrośnie, po zatym forum jest tylko rozrywką i takie tu powinny być dyskusje , ja np. uczestniczyłem w 20-stronowym offtopie o tym kto jest władcą wszechświata - jakoś wszyscy dobrze się bawili a jak się znudziło usunięto topic
pozatym na forach trudno ogólnie znaleść dyskusje zwykle to są wymienianie ulubionych rzeczy, bezowocne kłótnia, próby znalezienia jakieś informacji, bardzo rzadko widywałem dyskusje w krórych jedna stona przekonała drugą :) |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-03-2004, 12:20
|
|
|
Ragnarok_666 napisał/a: | trudno czasem zobaczyć co z takiego offtopu wyrośnie, po zatym forum jest tylko rozrywką i takie tu powinny być dyskusje , ja np. uczestniczyłem w 20-stronowym offtopie o tym kto jest władcą wszechświata - jakoś wszyscy dobrze się bawili a jak się znudziło usunięto topic |
U nas to sie nazywa Multiswiat. Nie pamietam, by z tamtad kiedys usunieto cos waznego. Narodzil sie w erze Chaosu, gdy jeszcze nie bylo mederatorow wlasnie z takich offtopow. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 06-03-2004, 16:04
|
|
|
Gdybyś był tu dłużej, to byś widział i przekonywanie do poglądów. Ale nie, jesteś nowy - powodzenia w przekonywaniu do zmiany przyzwyczajeń tych, którzy wypowiadają się tu od roku lub i dłużej. |
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 07-01-2005, 21:19
|
|
|
Propozycje... ja bym chciała, żeby dodać dział fanfikowy :) |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-01-2005, 23:13
|
|
|
Aori - a Kącik Fana to niby co jest? :>
Chyba, że chodzi Ci o Wszechbiblię Anime, ale to już jest znacznie bardziej skomplikowane. Oddzielna baza danych i te sprawy... Chyba Martinowi się kiedyś marzył serwis fanfikowy. |
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 07-01-2005, 23:19
|
|
|
<off-top>Nie rozumiem co jest skomplikowanego w zrobieniu bazy danych z fanfikami, zwłaszcza mając takie zaplecze jakie jest na pro24. Skoro taki dyletant jak ja to potrafi, to tilk tym bardziej...</off-top> |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-01-2005, 23:50
|
|
|
Ale nie o to mi chodziło! Tylko o to, że nie wypada podbierać Martinowi czegoś, co sobie zaplanował... Zrobiłoby się nieprzyjemnie. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 08-01-2005, 10:32
|
|
|
Tak, dopóki nic się nie zmieni, baza fanfikowa pozostaje w planach Martina.
Natomiast jeśli chodzi o Wszechbiblię Anime - mamy tam taki dział, jak linki (na razie puściutki). Możemy tam dawać linki do stronek z fanfikami. Nawet z jedno-dwuzdaniowym opisem, co jest na stronie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|