Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakie postacie zasługują na szubienicę:P? |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 13:17
|
|
|
Cytat: | Ja bym udusiła pogodę |
Czy to nie podpada pod bogobójstwo ? |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 28-07-2006, 13:48
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Cytat: | Ja bym udusiła pogodę |
Czy to nie podpada pod bogobójstwo ? |
Raczej pod przekroczenie granic obrony koniecznej. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
vlodi22
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:03
|
|
|
IKa napisał/a: | ... także za nieumiejętność przyjmowania pewnych faktów do wiadomości, bezkrytycyzm w stosunku do własnego zachowania, ignorowanie słowa pisanego, przekonanie o własnej nieomylności i bezkarności, narzucanie własnych przekonań, bezczelność i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
|
Popieram.
Wtedy świat stał by się lepszy. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:20
|
|
|
No patrz, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości...
Na przykład znam takiego użytkownika, do którego kompletnie nie dociera, ze nie jest w tu mile widziany i że jeżeli administracja nie życzy sobie jego obecności, to ma obowiązek to uszanować. I nie wiedzieć czemu sądzi, że jeżeli napisze kilkadziesiąt postów dziennie, to uznamy, że może się tu panoszyć, jak mu się podoba, chociaż swoim zachowaniem całkowicie i na zawsze pozbawił się prawa do wypowiadania się w obrębie tej strony. Może myśli, ze znudzi nam się kasowanie jego postów? ^^" |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:28
|
|
|
hmm... Serika, czy to czasem nie ten troll, który uważa, że wszyscy powinni mieć równie bławochwalcze uwielbienie dla co poniektórych produkcji niskich lotów jak on? I nie da się mu wytłumaczyć, że co człowiek, to inna opinia, a postacie z anime nie są żywe, w związku z tym nie da się ich obrazić przez nazwanie ich "płytkimi czy schematycznymi"?
Jesli tak, to wiem o kim mowa - on naprawdę uważa, że nikt go nie może rozpoznać i nic do niego nie dociera... ba, nawet próbuje się "maskować" przez zmianę nicka... Jak ulał pasuje do definicji mej :} |
|
|
|
|
|
vlodi22
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:55
|
|
|
Faktycznie kiedyś pojawiał się na tym forum jakiś niesforny użytkownik ,który miał dosyć kontrowersyjne poglądy.
Wiem że niektórzy ,zwłaszcza redakcja forum bardzo na niego narzekała.
Lecz obecnie chyba zrezygnował z tego forum i przeniósł się gdzie indziej.
Albo jest jeszcze taka hipoteza jak mówi IKa że zmienił nicka ,ale ja akurat niewiem gdzie on może teraz być. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:09
|
|
|
vlodi22, a niedlugo jak provider mu wypowie umowe to calkiem przestanie sie pojawiac, i wszyscy beda szczescliwi. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:10
|
|
|
vlodi22 napisał/a: | ale ja akurat niewiem gdzie on może teraz być. | no popatrz popatrz Tomi.... a my wiemy gdzie on jest...
Żegnaj |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:11
|
|
|
Cytat: | Faktycznie kiedyś pojawiał się na tym forum jakiś niesforny użytkownik ,który miał dosyć kontrowersyjne poglądy |
Dość kontrowersyjne poglądy miewa tu sporo osób, problemem jest natomiast ich artykulacja. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:13
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Dość kontrowersyjne poglądy miewa tu sporo osób, problemem jest natomiast ich artykulacja. |
wiesz, ktos tu cos wczesniej mowil o dzisiejszej mlodziezy ;) |
|
|
|
|
|
vlodi22
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:15
|
|
|
Niewiem kto mu tam co wypowie.
Mnie to akurat nie interesuje co on robi.
Niech robi co chce.
IKa pomyliły ci się osoby ?
Ja jestem vlodi_22 |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:20
|
|
|
vlodi22 napisał/a: | Niewiem kto mu tam co wypowie.
Mnie to akurat nie interesuje co on robi.
Niech robi co chce.
IKa pomyliły ci się osoby ?
Ja jestem vlodi_22 |
vlodi22 napisał/a: | Wogóle ta dzisiejsza młodzież jest głupia |
i z jakiegos powodu swiecie przekonana ze internet zapewnia anonimowosc..... ale w sumie czego sie mozna spodziewac po kims kto nawet ekonometrie w tak posledniej szkolce potrafi oblac |
|
|
|
|
|
vlodi22
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:25
|
|
|
Bianca przyjedź do mnie bo napewno wiesz gdzie mieszkam co nie ?
Lecz ekonometrii nie oblałem więc jednak nie do końca wszystko wiesz bo jak się studiuje zaocznie to ma się czas do końca czerwca więc nie było z tym problemu.
I nie mów źle o PWSZ bo to bardzo dobra szkoła.
W prywatnych szkołach to jest zazwyczaj niski poziom. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:29
|
|
|
o, to jednak poprawke zdales?
szkola ktora sie kreuje na informatyczna a w ktorej cie nie nauczyli ze lamiesz prawo? dobra? nie zartuj. chyba dowolnie wybrana prywatna szkola ma wyzszy poziom. a przynajmniej z dobre 70% |
|
|
|
|
|
vlodi22
|
Wysłany: 28-07-2006, 16:34
|
|
|
Na zaocznych w mojej szkole poprawki są we wrześniu.
Rozumiesz ?
Więc nie miałem poprawki.
To jest kierunek informatyka w ekonomi a ty chyba nie rozumiesz słowa łamanie prawa.
Ale zawsze się można nauczyć.
Niewiem co ty masz do tej szkoły.
Byłaś tam kiedyś ? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|