Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
moe-kawaii eufemizmy, ciąg dalszy... |
Czy znasz pojęcie "Eufemizm"? |
tak |
|
68% |
[ 11 ] |
nie |
|
0% |
[ 0 ] |
coś mi się kojarzy |
|
0% |
[ 0 ] |
zonk486 ma fioła na punkcie słowa kawaii!! |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 16 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-11-2009, 14:28
|
|
|
Raczej nie... zapewne chodzi o to, że wulgarna tylną część ciała zamienia się na "odwłok", wulgarną panię puszczalską na "panią lekkich obyczajów", rzucanie mięsem na "panie dziejaszku", oraz każe pisać używając wielkich liter. Już niejeden próbował przepchnąć "zadek" na forum i sarkał na moderację, która zwracał uwagę, by nie stosował wulgaryzmów i wyrażeń obraźliwych. I mało obchodzi nas realny świat zewnętrzny, w którym można rzucać mięsem. MY sobie tego nie życzymy i to się nie zmieni. Nie podoba się - nikt nie trzyma. |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 07-11-2009, 14:49
|
|
|
Morg napisał/a: |
A do samej "merytoryki"... w tej kwestii chyba jednak zawierzę Moe-chan. :D |
Morg, NIE używaj tego nicka, bo BARDZO za nim nie przepadam. Chyba, że jesteś wyjątkowym masochistą i życie ci nie miłe.
I żeby nie offtopować, wskaż mi zonku chociaż jeden taki "moe-kawaii eufemizm" na forum.
Bo ja na ten temat mam jedno wielkie WTF. :D |
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-11-2009, 14:57
|
|
|
Jednak nie załapaliście o co mi chodzi... nadal (według mnie) sprawa nie jest rozwiązana... Ale mimo tego, proszę o zamknięcie tego tematu, bo stwierdzam, że ta próba rozwiązania tego nie ma sensu. Najlepiej kiedy ten temat zostanie usunięty...
Przegrałem z Mai_chan, więc zrobię to, co do mnie należy... |
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 07-11-2009, 15:16
|
|
|
zonk486 napisał/a: | Przegrałem z Mai_chan, więc zrobię to, co do mnie należy... |
Rozumiem... czyli to była jakaś gra! Teraz czas wziąć zabawki i do swojej piaskownicy?
Nanami napisał/a: | Bo ja na ten temat mam jedno wielkie WTF. :D |
So do I. Ale przynajmniej coś się dzieje... |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-11-2009, 16:05
|
|
|
zonk486 napisał/a: | Jednak nie załapaliście o co mi chodzi... nadal (według mnie) sprawa nie jest rozwiązana... Ale mimo tego, proszę o zamknięcie tego tematu, bo stwierdzam, że ta próba rozwiązania tego nie ma sensu. Najlepiej kiedy ten temat zostanie usunięty... |
Jak zwykle... nie umiem wyjaśnić więc strzelam focha... A co my wróżki jesteśmy? Czytać w myślach umiemy?
To może jeszcze raz:
1. Jaki jest cel założenia tematu?
2. Co rozumiesz pod pojęciem eufemizm?
3. Co rozumiesz pod pojęciem moe-kawaii eufemizm?
4. Jaka sprawa nie jest rozwiązana?
5. Co znaczy, kumaty misiu "żeby nie robić z tanuka cukierkowatego świata, który pozbawiony jest jakiejkolwiek sensowności, i konkretyzmu."
Wybacz, ale używać słowa na D* nie pozwalamy. Nie pozwalaliśmy i nie będziemy pozwalać. Pogódź się z tym. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 07-11-2009, 16:24
|
|
|
CainSerafin napisał/a: | Właśnie zdałem sobie sprawę że od naprawdę dawna nie było na Tanuku dobrych tematów do spamowania. |
Ominąłeś wszystkie ożywienia w temacie o Elfen Lied?
Co do tematu, to Zonk ma widać bardzo wielki problem, ale ja go umiem rozwiązać. Nie lubisz 'pupy'? No to masz:
(_!_) albo (_;_). I teraz wybór czytelnika, czy to dla niego są pośladki, półtyłeczki, siedzenie czy użytkownik jest nienormalny ( o ironio!) i to dla niego tylko bezsensownie ustawione znaki.
Będzie nagroda? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-11-2009, 20:10
|
|
|
Aż pozwolę sobie powiedzieć: "A nie mówiłam?"
Temat zamykam, tym razem permanentnie |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|