Black Lagoon |
Wersja do druku |
SasukeArek
Gość
|
Wysłany: 30-12-2009, 22:47
|
|
|
Ktoś może wie kiedy wyjdzie 3 sezon Black Lagoon?? |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-12-2009, 22:50
|
|
|
Nie wiadomo, nie ogłoszono jeszcze żadnej oficjalnej daty dotyczącej trzeciego sezonu. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
SasukeArek
Gość
|
Wysłany: 02-01-2010, 16:00
|
|
|
Ok, jak będzie coś wiadomo to proszę żebyście tutaj umieścili tą informację :) Dzięki z góry;)
Pozdro. |
|
|
|
|
|
Zbiq
Gość
|
Wysłany: 09-01-2010, 21:32
|
|
|
www.blacklagoon.jp
pisze ze 3 sezon startuje z rokiem 2010 ale ostatni news niestety z 17.11;/ jak ktos szprecha biegle po japonsku to bylo by milo jak by poczytal |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 09-01-2010, 23:15
|
|
|
O ile się nie mylę to nie podano jeszcze daty premiery nowej serii. Zakładam, że jesień/zima 2010 będzie okresem emisji BL 3. |
|
|
SasukeArek
Gość
|
|
|
|
|
milk
Gość
|
Wysłany: 05-02-2010, 01:45
|
|
|
hehehe właśnie jakoś mi się udało trafić na tą serię... fajne anime, przydała by się trzecia seria :)
PS. heli przypomina rosyjski mi-24 Hind (co zresztą tłumaczy podobieństwo do tych w Rambo) |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 05-02-2010, 08:20
|
|
|
Zapowiedziano wydanie trzeciej serii, ale pozostaje teraz na nią czekać. |
|
|
pmatulka
|
Wysłany: 27-03-2010, 02:10
|
|
|
Na: http://www.blacklagoon.jp/news.html jest już chyba informacja kiedy będzie wydana OVA, ale nie jestem pewny gdyż google trochę niezrozumiale to przetłumaczyło.
Mi się tylko wydaje, czy w tytule jest info że 17.07.10 będzie wydane pierwsze DVD z ekranizacją pięciu tomów "Roberta's Blood Trail"? |
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-03-2010, 08:42
|
|
|
Tylko trochę szkoda, że (jeżeli wierzyć MALowi) będzie się skupiało na Robercie. Obejrzałbym o niej może jeden odcinek, ale zdecydowanie bardziej tęsknię za podstawową ekipą ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-03-2010, 12:06
|
|
|
Vodh, jeśli będą jak do tej pory wiernie adaptować to ilość Roberty wcale nie będzie taka straszna jak się na to zapowiada. Ba, o ile dobrze pamiętam przez pierwsze parę rozdziałów właściwie się nie pojawia, gdyż nikt nie wie, gdzie ona jest (XD).
Dla ciekawych: Spoiler czego należy się spodziewać po tej części (najbardziej ogólnikowo jak tylko się dało)
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Więcej będzie Garci i Fabioli oraz pewnego amerykańskiego oddziału. I poza paroma wstawkami to Roberta będzie "nieuchwytna" i jako ten duch znikać z pola widzenia lub robić masakrę. A co do podstawowej ekipy to Rock ma całkiem spory wpływ na wydarzenia, Revy trochę postrzela i dostaniemy pewną informację co do przeszłości Dutcha. Właściwie to warto obejrzeć tę część przede wszystkim dla knujnego Rocka (w mandze te fragmenty wyglądały świetnie) i dla tej informacji o Dutchu. I może jeszcze dla Fabioli, która jako postać wypada moim zdaniem zdecydowanie lepiej niż Roberta.
|
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 31-03-2010, 20:55
|
|
|
Czy ja dobrze rozumiem, że to będzie wydawane tak jak np DtB Gaiden? |
|
|
Mechofil
Gość
|
Wysłany: 24-04-2010, 10:17
|
|
|
Cytat: | 2. Śmigłowiec bojowy z 1. i 2. epizodu - znowu mam omamy, czy to nie idealna kopia maszyny z Rambo 3? |
Cytat: | Heli z pierwszych epów to coś japońskiej prod. ( chyba w samym odcinku o tym mówią) |
Heli to nie japońska produkcja a całkowicie rosyjska konstrukcja - Mil Mi-24 HIND
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Mi24CP_edit.jpg
Kutra torpedowego nie rozkminiam bo bardziej mnie interesują jednostki latające niż pływające.. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-04-2010, 13:52
|
|
|
Mechofil napisał/a: | Kutra torpedowego nie rozkminiam bo bardziej mnie interesują jednostki latające niż pływające.. |
To kuter rakietowy, nie torpedowy. Konkretnie, typu 1241RE Tarantul I (Molniya). Faktycznie, flota Wietnamu używa kilku takich jednostek zakupionych głównie z drugiej ręki. Niektóre poddano modernizacji, głównie polegającej ponoć na wymianie zasadniczego uzbrojenia (rakiety przeciwokrętowe) jednak zmodernizowanych okrętów nie widziano, a informacji o zakresie modernizacji ze źródeł oficjalnych, oczywiście brak. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|