Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Slayers Evolution - R |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 07-03-2009, 09:49
|
|
|
Lepiej mimo wszystko nie. Ostatnio chyba tydzień mnie nosiło, jak zobaczyłem co z moim ulubionym Zelem zrobiono. Drugi raz takiego ryzyka podejmować nie zamierzam, skoro jest realne. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-03-2009, 11:08
|
|
|
Ooo, trzeba było tak od razu. Zelgadis przez całe Evo-R zachowuje się albo jak kartonik, przestawiany z miejsca na miejsce, albo jak żałosna autoparodia. Nawet Amelka ogrywa go w szachy;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 10-04-2009, 12:10
|
|
|
Dobra, obejrzałem przedostatni odcinek. Ja wszystko rozumiem
- Spoiler: pokaż / ukryj
- ale zrobić dwa sezony anime tylko dlatego, że chędożony boss z pierwszej serii chciał jeszcze raz przed śmiercią łypnąć na księżyc to jest, krra, przegięcie.
Zobaczę jak się skończy i zdecyduję, czy w recenzji seria dostanie 3 czy 4. Na nic wyższego nie wyciągnie, nie ma siły. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-04-2009, 14:57
|
|
|
I mamy koniec. Nareszcie. Ostateczna batalia byłaby wtórna i śmiertelnie nudna, gdyby nie kosmiczne bzdury, jakie twórcy raczyli w niej zawrzeć.
- Xellos zaatakował Shabranigdo - myślę, że nie wymaga to komentarza. Twórcy wytłumaczyli to w ten sposób, że mazoki chciały uniknąć powtórki z Gaavem, który po wskrzeszeniu nie był do końca mazokiem. To, że Gaav został zapieczętowany w ludzkim ciele przez Wodnego Smoka jakoś im umknęło.
Dragu Slave'y nie pomogą w zniszczeniu Władcy Demonów... Ale za to pozwalają skutecznie wysysać z niego energię i tym samym osłabiać!
Pokota został oszywiście Jezusem - poświęcił się, umarł i zmartwychwstał. Nie pytajcie mnie jak dokonał tego ostatniego - zapewne Śmierć wpadł do plothola i potłukł swój kościsty tyłek.
Zakończenie oszywiście pseudootwarte -
- Bohaterowie rozchodzą się w swoich sprawach - Lina i Gourry gdzieś lezą, Amelia powróciła do Sailoon, Zel gdzieś pływie niewielkim stateczkiem. Nie wraca do Sailoon, choć jego poszukiwanie lekarstwa na klątwę straciło wszelki sens - czyżby z Amelią jednak nie wyszło (tak wiem, jestem menda)?
|
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Rat666
Gość
|
Wysłany: 06-07-2009, 22:06 Slayers evolution r
|
|
|
Slayers next i try były najlepsze |
|
|
|
|
|
Alada
Gość
|
Wysłany: 01-04-2013, 19:03
|
|
|
Dla mnie to jest fajne ,jeśli się nie podoba to poco oglądać ? |
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 01-04-2013, 19:12
|
|
|
a skąd wiesz, że się nie spodoba jak nie obejrzysz?:P ..... a komentować po obejrzeniu chyba wolno :) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 01-04-2013, 20:06
|
|
|
Cytat: | Dla mnie to jest fajne ,jeśli się nie podoba to poco oglądać ? |
Na przykład poto, że było się fanem poprzednich serii i liczyło się na godną kontynuację? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|