Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fate/Zero |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 04-10-2011, 17:17
|
|
|
Smk napisał/a: | Co obstawiacie tym razem? |
So you're a magus, huh.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- I GOT 4x Mk.83 half-ton JDAMs, 2x AIM-120, 2xAIM-9...
...AND I SEE YOU ON MAH HUD NIGGA. COME AT ME. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
Dołączył: 27 Gru 2005 Skąd: na pewno nie z tego świata Status: offline
|
Wysłany: 04-10-2011, 17:58
|
|
|
Anime zapowiada się genialnie, boje się tylko, że mogą przegadać. Torau majustu no index, tam jest ZA dużo dialogów.
Kreska, moja ulubiona. Walki będą wyglądać bardzo widowiskowo. Co do głównych bohaterów, to nikt póki co, mnie nie irytuje, ale brakuje też kogoś wyróżniającego się z tłumu.
Osobiście liczę, że będzie na poziomie Darker Than Black jedynki ! |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 04-10-2011, 19:41
|
|
|
That's wrong Eagle, yes?
Ps nie trollujemy za bardzo tematu? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-10-2011, 19:52
|
|
|
Oh come on, kto poza trollami tu przyjdzie :D |
|
|
Smk
|
Wysłany: 05-10-2011, 06:04
|
|
|
Fani?
And yes, that's wrong Eagle allright >] |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 05-10-2011, 11:08
|
|
|
Jest. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 05-10-2011, 11:45
|
|
|
Tym większy, że tutaj nie ma bandy nastoletnich emo. Jest banda dorosłych emo dla odmiany >.> |
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 05-10-2011, 12:57
|
|
|
Jedyny małolat w tym towarzystwie okazał się najfajniejszą postacią, przynajmniej w moim odczuciu. Chociaż widać, że raczej nie ma szans na zwycięstwo, to Weaver najbardziej przypadł mi do gustu.
Potrzebna mi była taka seria, tru aż do bólu, ale z oprawą graficzną godną takiego anime. Autentycznie, aż przyjemnie się na to wszystko patrzy, nawet w scenach mocno statycznych (a te tu wszak dominowały) widać było dopracowanie szczególików poszczególnych planów.
Gadanina mi nie przeszkadzała, bo przynajmniej już wiem co, jak, kto, po co i dlaczego. No i muzyka bardzo ładna, dobrze dopasowana do klimatu.
Co do postaci... wszyscy są tak tru i serious, że biedny Weaver naprawdę wyróżnia się pozytywnie na tle całości. Lolitsundere niestety nie mogli sobie darować, pozostaje złudna nadzieja, że ktoś ją ubije albo po prostu zniknie z pola widzenia.
Ogólnie, zaczęło się przyjemnie, zobaczymy, co będzie dalej...
(a ja bym chciał polskiego servanta, np. przepaka Chrobrego lub bishojo Wandę zamkniętych w Szczerbcu...) |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 05-10-2011, 17:52
|
|
|
Urawa napisał/a: |
Lolitsundere niestety nie mogli sobie darować, pozostaje złudna nadzieja, że ktoś ją ubije albo po prostu zniknie z pola widzenia.
|
Lol no >]
To wraca, jeszcze bardziej tsun i dere, po dziesięciu latach. Taki urok. |
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 05-10-2011, 18:10
|
|
|
W sumie ciekawe, czy Rin się gdzieś tam w tle będzie przewijać... osobiście wątpię, ale niby mogą chcieć pociągnąć wątek jej i Sakury. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 05-10-2011, 20:57
|
|
|
Urawa napisał/a: | niepotrzebny ozdobnik | LOL NO U >]
Masz problem wynikający z faktu, że to jednak prequel. Dobrze pomyślany, wyjaśnia wszystko jak należy i na pewno da się oglądać, ale zwyczajnie nie mogli wyciąć zupełnie jednej z głównych postaci sequela... więc pewnie parę razy jeszcze zaliczysz zonka w stylu "a po co tu to loli, i czemu tyle czasu je pokazują".
Inna sprawa, że obawiam się, że FSN wypadać będzie baaaaardzo blado dla kogoś kto zaliczy Fate/Zero.
Waver, ciekawy? Nieeeee. Mnie raczej interesuje rysujący się pojedynek dwóch socjopatów, z psychopatą w tle.
Awesum. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 05-10-2011, 21:14
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Inna sprawa, że obawiam się, że FSN wypadać będzie baaaaardzo blado dla kogoś kto zaliczy Fate/Zero. |
Anime raczej i tak nie tknę, prędzej się za grę wezmę. Z tego co twierdzą dobrze zorientowani, wypada znacznie lepiej od wersji animowanej. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 05-10-2011, 21:33
|
|
|
wa-totem napisał/a: |
Inna sprawa, że obawiam się, że FSN wypadać będzie baaaaardzo blado dla kogoś kto zaliczy Fate/Zero.
|
Kinówki? Można obejrzeć ciągiem z Unlimited Blade Works i uzyskać zrozumiałą ciągłość. Wysokobudżetową w miarę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|