Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Japoński metal ? |
Wersja do druku |
AbaraiRenji
|
Wysłany: 08-11-2009, 15:52
|
|
|
Serika napisał/a: | http://forum.wanime.pro24.pl/viewtopic.php?t=1290
(Czyli, krótko mówiąc: prosimy nie podawać na forum linków do torrentów, ani innych programów/hubów/czegokolwiek służących do nieszczególnie legalnego wymieniania się plikami. A także o nie nie prosić. Ok?) |
Ale to jest legalne ;]
Polskie prawo mówi że ściągnięte z internetu pliki są legalne do 24h, po tym czasie musisz je usunąć ;].
Ja też szukam Japońskiego Metalu - udało mi się znaleźć 3 "rozpoczynającą" piosenkę z Bleach, która mi się bardzo spodobała LINK ;). |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-11-2009, 16:03
|
|
|
AbaraiRenji napisał/a: | Ale to jest legalne ;] |
Nie na tym forum. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-11-2009, 16:12
|
|
|
Loko napisał/a: | AbaraiRenji napisał/a: |
Ale to jest legalne ;] |
Nie na tym forum. |
Ani na tym forum ani nigdzie. Internetowa bujda podobna do tych, że romy można 24h trzymać na dysku, a anime/mangi subować/tłumaczyć jeśli na dany kraj nie jest wykupiona licencja. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 08-11-2009, 16:17
|
|
|
Cytat: | Polskie prawo mówi że ściągnięte z internetu pliki są legalne do 24h, po tym czasie musisz je usunąć ;]. |
Czyste brednie. Nie ma takiego przepisu, i nigdy nie było. Najgorsze jest to, że te głupoty widzę niekiedy zamieszczane na stronach jako informacje dla użytkowników. A że większość ludzi nie zna prawa autorskiego, biorą to za dobrą monetę. |
|
|
|
|
|
Katsumi97
Gość
|
Wysłany: 02-01-2010, 17:32
|
|
|
Czy moglibyscie mi polecic jakis zespój deat metalowy ? oczywiscie pochodzenia japońskiego |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 02-01-2010, 18:19
|
|
|
Osobiście nie słucham death-metalu japońskiego, ale spróbuj kapele: Vomit Remnants, Infected Malignity, Disconformity, Gorevent, Blunt Force Trauma. Z metalu japońskiego jako takiego to na pewno Dir en grey i MAXIMUM THE HORMONE. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Katsumi97
Gość
|
Wysłany: 02-01-2010, 18:22
|
|
|
dzięki :) |
|
|
|
|
|
Katsumi97
Gość
|
Wysłany: 03-01-2010, 13:56
|
|
|
Ale podobno Dir en grey to jest roock |
|
|
|
|
|
Ol'g
Miyu-chan
|
Wysłany: 10-02-2010, 14:07
|
|
|
Ja jakoś do japońskiego metalu nie mam zamiłowania, moim zdaniem niezbyt im wychodzi metal czy black metal wole J-rock a nie J-metal .
Ale z azjatyckich zespłów metalowych to kocham Taiwański " Chtonic" < 3333
Są za***
A DEGA to raczej rock a nie metal . |
|
|
|
|
|
Kage78
Gość
|
Wysłany: 11-06-2010, 22:23
|
|
|
Polecam Gonin-Ish, Sabbat ( uwaga jest też zespoł nie-japoński o tej samej nazwie ), Sigh, The Coffins - tu masz naprawde mocne granie black-deathmetalowe. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|