Best AMV |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
|
|
|
|
Blahuuu-san
|
Wysłany: 21-02-2008, 21:09
|
|
|
Hmm... Ja wolę tworzyć niż oglądać.
http://pl.youtube.com/watch?v=Pjb866geXg8
Moje AMV z Death Note'a (zero spoilerów, wykorzystany tylko pierwszy odcinek) z muzyką D'espairsRay - Tsuki no Kyoku.
Liczę na opinie :). |
Ostatnio zmieniony przez Blahuuu-san dnia 23-03-2009, 18:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Elof
Kowal
Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
|
|
|
|
Blahuuu-san
|
Wysłany: 22-02-2008, 19:16
|
|
|
Dzięki Elof!
Twe także fajne :). |
Ostatnio zmieniony przez Blahuuu-san dnia 23-03-2009, 18:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 23-02-2008, 14:21
|
|
|
Na www.animemusicvideos.org trwa akurat konkurs na najlepsze AMV-ki i uważam, że sporo z nich jest naprawde godne polecenia :) |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-02-2008, 22:04
|
|
|
Dzięki za przypomnienie, bo pewnie bym przegapił, a jest tam parę perełek jak np.
Spoil - AMV z Death Note z wyjątkowo profesjonalnie zrobionymi efektami specjalnymi
Time waits for no one - Toki wo Kakeru Shoujo - z jakiś powodów dramatyczne AMV-ki najbardziej przypadają mi do gustu.
No i wreszcie w ramach ciekawostek - okazuje się że można zrobić dobry i dynamiczny teledysk korzystając z mangi (a nie anime) jako materiału:
Berserk |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 24-02-2008, 00:35
|
|
|
Klip mojego autorstwa, ciekawe jak się wam spodoba. Ostrzegam że robiłem go windows media playerem. Anime z Wonderful Days, muzyka Seal - Love Divine. Jeśli ktoś nie oglądał anime, to niech odpuści sobie bo może zepsuć sobie frajdę, z oglądania tego anime.
http://pl.youtube.com/watch?v=nqTggh7Nizs |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-02-2008, 00:00
|
|
|
Faktycznie, warto przejrzeć. Spoil (zwycięzca) jakoś mi nie podszedł - moim zdaniem przerost formy nad treścią - ale to
http://youtube.com/watch?v=cidG3DGkHR0
jest chyba najlepsza AMVka jaką widziałam. Perełka po prostu. Szczękę z ziemi zbierałam przez dłuższy czas. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 27-02-2008, 13:50
|
|
|
Requirem for a Dream (czy jak to się pisze ^^' )... Dobre ^_^
I ten kotobus... :D
Cytat: | Hmm... Ja wolę tworzyć niż oglądać :P |
No cóż. Czasami przychodzi mi pomysł na zrobienie AMV (np. niedawno pomyślałem o połączeniu utworu "Night Crawler" Judas Priest z "Haibane Renmei" ^^). I zwykle na pomyśle się kończy. Bo:
1. Komp za cholerę nie chce czytać płytki z Haibane (w tym konkretnym przypadku)
2. Nawet jeśliby grzecznie czytał, to i tak nie wiem, jakiego programu należałoby użyć ^^'
3. I nie wiem, ile miejsca na dysku potrzebowałbym na sample, zanim bym otrzymał gotowy produkt... |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 05-03-2008, 01:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 27-02-2008, 14:03
|
|
|
Bardzo dobre! Wygląda jak jakiś horror, tymczasem to anime jest skierowane do całej rodziny. Świetne ;] |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Doktor J
The Mad Scientist
|
|
|
|
|
Norbi
Obserwator
|
Wysłany: 12-08-2008, 15:14
|
|
|
A ja ze swojej strony polecę jedno z najwyżej ocenianych AMV na animemusivideos, więc na pewno ci którzy interesują się AMV znają go dobrze.
Reflections
AMV nabiera zdecydowanie innego znaczenia jeśli ktoś oglądał dwa anime: Haibane Renmei i Kimi Ga Nozomu Eien. Tak czy siak jedno z najbardziej nastrojowych AMV jakie widziałem. |
|
|
|
|
|
|