Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Evanescence. |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-01-2012, 07:16 Evanescence.
|
|
|
Żeglując po bezkresnych wodach Tumblra natknąłem się na zaskakująco sporo szumu otaczającego Evanescence. Od razu przypomniał mi się rok 2003, który między innymi dość mocno kojarzy mi się właśnie z nimi. Są takie zespoły, które mimo braku złudzeń co do ich ambicji i wyszukania bardzo lubię i się tego nie wstydzę! :D
A Evanescence jak się okazało wypuściło pod koniec zeszłego roku kolejną płytę. I tak sobie słucham i zacieszam, bo to bardzo wyraźnie nadal dokładnie ta sama kapela - mam wrażenie, jak bym słuchał bonus tracków z Fallen i jestem w pełni ukontentowany tym, co słyszę. Jeżeli ktokolwiek podziela mój sentyment do tego kiczowatego, prostego i zarazem wspaniałego muzycznego emocenia to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko polecić najnowszą płytę. Ja się wzruszyłem ;)
Mała próbka. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-01-2012, 09:33
|
|
|
Ano, też lubiłem sobie swego czasu Evanescene posłuchać i nowy album miło mnie zaskoczył. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
elwirka
|
Wysłany: 24-02-2012, 12:21
|
|
|
Kurcze już tak dawno nie słuchałam Evanescence, że nie wiedzialam o ich nowym albumie |
|
|
|
|
|
Whisper
ot, zwykły Księciunio
|
Wysłany: 24-02-2012, 15:35
|
|
|
Keii napisał/a: | Ano, też lubiłem sobie swego czasu Evanescene posłuchać i nowy album miło mnie zaskoczył. |
Mnie również. Tym bardziej, że album ma parę niezłych (oczywiście według mnie) kawałków, a w tym "What you want" oraz "My heart is Broken". Jejuuu, jak ja uwielbiam Amy Lee. Kobieta naprawdę ze świetnym i mocnym głosem. |
_________________ Mówią, że jeśli człowiek mówi do Boga, to jest to modlitwa, ale jeśli Bóg mówi do ciebie, to jest to schizofrenia? - Fox Mulder
|
|
|
|
|
Riv3n
|
Wysłany: 24-02-2012, 15:57
|
|
|
Cytat: | Kobieta naprawdę ze świetnym i mocnym głosem. |
I jaka ładna :)
Nie jestem fanem zespołu ale kawałki takie jak "My Immortal" czy "Lithium" uwielbiam. |
|
|
Whisper
ot, zwykły Księciunio
|
Wysłany: 24-02-2012, 16:00
|
|
|
Riv3n napisał/a: | Cytat:
Kobieta naprawdę ze świetnym i mocnym głosem.
I jaka ładna :) |
Ano. Ładna, ładna. Te długie ciemne włosy, pomalowane oczy i stroje, a zwłaszcza gorsety *.* |
_________________ Mówią, że jeśli człowiek mówi do Boga, to jest to modlitwa, ale jeśli Bóg mówi do ciebie, to jest to schizofrenia? - Fox Mulder
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|