Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tam i z powrotem - czyli jak zgubić się na prostej drodze. |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-03-2010, 21:17
|
|
|
Ja dobijam teraz kwestie zawodowo-podatkowo-karne, co mi zajmuje sporo czasu. Ot, nie ma to jak rozstać się z pracodawcą z hukiem i pompą. Na dniach powinienem jednak roznieść ostatecznie niemilców i postaram się rozpocząć quest.
Ogółem można uznać, że szykujemy się do rozpoczęcia, w ciągu kilku dni umieszczę tutaj potrzebne informacje. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 03-03-2010, 16:57
|
|
|
Tylko błagam, jakbym coś ewidentnie zepsuł, to nie denerwujcie się, nie znam Slayersów na pamięć. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-03-2010, 19:29
|
|
|
RepliForce napisał/a: | to nie denerwujcie się, |
Denerwować się na takiego delikwenta nie będziemy, co najwyżej przypalimy mu stopy ;-) No ale luz, sam jestem ciekaw ja kto nam wyjdzie. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 02-04-2010, 14:36
|
|
|
No i miała być ta kampania, a coś ani widu, ani słychu. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-04-2010, 15:31
|
|
|
Ponieważ, osoby za nią odpowiedzialne mają sporo na głowie. Spokojnie, doczekasz się. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-04-2010, 15:48
|
|
|
A ja właśnie zaczynam powątpiewać w to, czy dam radę z tym ruszyć w rozsądnym terminie. Miałem, niestety, za dużo wolnego czasu, a to u mnie zawsze kończy się tak samo - nawaliłem na siebie tyle projektów, że teraz już standardowo o wolnym czasie czytam w słowniku.
Jednak są przecież chętni gracze, wielu z nich z koncepcją na swoją rozgrywkę, dlatego krótkie pytanie - czy ktoś ma czas i ochotę przejąć dowodzenie nad questem? W multiświecie obecnie "za dużo się nie dzieje", więc szkoda zmarnować quest, na który znalazło się sporo chętnych. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 02-04-2010, 19:58
|
|
|
Ja tam miałem ochotę zrobić Questa w świecie pustyni, ale patrząc na kampanie, której nigdy nie było, zostało mi tylko czekanie na waszą podróż. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-04-2010, 13:27
|
|
|
Costly napisał/a: | Jednak są przecież chętni gracze, wielu z nich z koncepcją na swoją rozgrywkę, dlatego krótkie pytanie - czy ktoś ma czas i ochotę przejąć dowodzenie nad questem? |
Ze strony MACu-u raczej nikt nie przejmie. Ty jedyny miałeś jaką taką koncepcję. Znaczy tak mi się wydaję ;-)
RepliForce napisał/a: | Ja tam miałem ochotę zrobić Questa w świecie pustyni |
Nic nie stoi na przeszkodzie byś nie mógł takiego questa zrobić. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 03-04-2010, 15:48
|
|
|
Cytat: | Nic nie stoi na przeszkodzie byś nie mógł takiego questa zrobić.
|
Ale raczej nikt się nie przyłączy. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|