A.T.A.K. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 20:10
|
|
|
też go widziałam i to od kilku dni tak robi!!!! może ktoś go powiadomi???? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 20:11
|
|
|
Proponuje żeby zrobił to pomysłodawca :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 20:14
|
|
|
O_O kto ja?? nie ma mowy!! ja go nie znam, boję się go!! niech to zrobi ktoś kto go zna^^' |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 15:32
|
|
|
nie męczcie mi Ralfa... arggghhhh! już widze drzwi sądu rejonowego! jestem oskarżana zbyt często! nie mawaqjcie KOLEJNEGO pretekstu Ralfowi T_T. <w wyobraźni Arii pojawił sie Dzik z grubą kopertą w ręku> moje pieniążki! T_____________T |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 15:50
|
|
|
jak cię zaskarży to ja ci oddam tę forsę^^ |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2004, 16:24
|
|
|
Muwuhahahaha.. zapozno.... w tej czarnej teczce sa informacje o Naduzyciach ATAK-u
MUWUHAHAHAHAHAHAHA
ps. Moje "okreslenia" idealnej polowki pasowaly TYLKO DO JEDNEJ osoby... niestety Pierwsza wojna z ATAK-iem oderala mi ja... ale musialem postawic na swoim...
ps. MUWUHAHAHAHAH
]niech Dzik przebudzi sie z snu zimowego.. juz ma kolejna sprawe sadowa <zaciera raczki> |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 16:50
|
|
|
Raflik nie byłeś łaskaw wyjaśnić, że te "określenia" mają pasować tylko do jednej osoby-czyli Aria jest niewinna!!!!!!!!!
Nie możesz oskarżać o coś co na głos nie zostało wypowiedziane!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 04-04-2004, 19:47
|
|
|
Ah! cudownie! kolejna wizyta w sądzie! cóż.. -grzebie we swoich aktach- coś czuje że ta wojne trzeba skończyć drogi Ralfie! pan Dzik jak mniemam urzęduje teraz na MW. Jeśli Pan zechce dokończyć sprawe z ATAKiem to prosze mnie powiadomic a zaraz sie tam pojawie! dla takich chwil jak ta, panie Ralfie, zeswatałabym Pana ze mna! uwielbiam sie z panem kłócić. To kiedy rozprawa? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 19:54
|
|
|
Hmm w sumie to nie jest taki zły pomysł Ariu, bo z tego co widzę to już nielubicie się jak małużeństwo z kilkuletnim stażem... |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 19:58
|
|
|
Tak to fakt^^naprawdę to byłoby ciekawe jak byście się pobrali^^ |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 04-04-2004, 19:59
|
|
|
nielubimy? nie... ^^'. ja Ralfa lubie, spoko gość. Tylko uwielbiam sie kłócić. to jak ralf ^^? Dokończymy ten spór :D? Ale nie tak jak ostatnio. do samego końca to doprowadzimy! YEAH! |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 19:59
|
|
|
Jak się lubice to czym prędzej się pobierzcie :P |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:03
|
|
|
Zegis uwarzaj lepiej nie przypominaj Arii o ślubie bo jeszcze Ciebie to czeka^^ |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:05
|
|
|
ciekawe jak sie dalej ta rozmowa rozwinie ^^?
Zegis.. ale ja naprawde nie moge ^^' jest kilka powodów.. ja mam dzieci. <drowy uśmiechają sie słodko> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:09
|
|
|
@_@jakie one są śliczne(mówie o drowach)!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|