A.T.A.K. |
Wersja do druku |
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:30
|
|
|
Hmm.. zobaczy wymagania...
Piekna... jest <odchacza>
Pogodna ducha... jest <odchacza>
Umiejaca walczyc smiercionosnym narzedziem... Hmm <wrecza Arii mlotek> Jest <odchacza>
Umiejaca zjejsc wszystko... jest <odchacza>
Znajaca sie na technologi... jest <odchacza>
Nie leka sie niebezpieczenst.. .jest <odchacza>
Elfia krew... Jest "Mamusia" Drowow czyli Jest <odchacza>
Czyli wszytko sie zgadza :D... |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:31
|
|
|
Mówiłem?
Czyżbym lepiej sfatał niż założycielka tego zamtuzu... ekhem... tej cudownej agencji znajdującej ludzią ich drugą połowę... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:42
|
|
|
gorzej :P bo jest kilka rzeczy. ja mam MĘŻA! <drowy mierzą jej miarą krawiecką obwód w pasie>
Aria: eeej! no! co do cholery!?
Drowka: zrobimy ci śliczną suknie *___*
Aria: że... ż.... ŁA! ŻE JAK?!
Drowy: bardziej by pasowała jakby miała czarną twarz!
Aria: ja mam męża!
Drowki: nie chrzań mamo ^^ zalożysz charem.
Aria: O___o |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:43
|
|
|
Widzę że nietylko mi podoba się ten pomysł :)) |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:46
|
|
|
Mogę być druchną????????? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:49
|
|
|
<siedziby A.T.A.K.-u wchodzi Xeniph>
Ty, Raflik, odp*** się od mojej żony, dobra? Dziękuję.
<wychodzi> |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 20:53
|
|
|
To się nazywa dramat T_T jak w telenoweli^^ Zeg chyba nic z tego nie będzie jak ma męza to Raflik nic nie poradzi-cuż za dramatT_T
drowy macie chusteczke porzyczyć?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:06
|
|
|
Do pomieszczenia wleciały trzy małe punkciki światła i opadły na podłogę, ustawiając się w trójkąt równoboczny zawieszony centymetr nad nią. Nad nimi pojawił się lekko błękitnawy i prześwitujący obraz Mazoku.
- Postanowiłem sobie, że moja noga nigdy tu nie postanie, ale hologram będę musiał sobie wybaczyć...
Obrócił się w stronę Raflika.
- Rafl, nie załamuj się! Zawsze możesz wyzwać Xenipha na pojedynek... To by dopiero było dramatyczne ^^ |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:07
|
|
|
Maz świetny pomysł!!!!!!!!! Raflik co ty na to?? |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:13
|
|
|
<Ogniki w oczach>
Racja.. Pojedynek.. O ARIE!!!!
Bede o nia walczyl... Ide sie uzbroic... <i wychodzi z Ataku>
Btw. Anty-Swat zawsze udzieli Rozwodu Arri i ... jej obecnemu mezowi.... tak wiec spoko wodza....> |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:17
|
|
|
Chyba będzie się działo :)
trzeba zacząć szykować sobie miejscie przy arenie :)
Tak na marginesie Rafl ile chcesz za rozwód?
<Trzeba się zabezpieczać> |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..."
Ostatnio zmieniony przez Zegis Black Priest dnia 04-04-2004, 21:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:21
|
|
|
zabezpieczyć na co?!?<mordercze spojrzenie>
Zeg zaklep miejsce i dla mnie^^ a gdzie będzie pojedynek?? |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:22
|
|
|
Aria: ale..
Drowy: pojedynek! Jupi!
Aria: a..
Xellas i Zegis: obstawiamy! kto wygra?!
Aria: CZY JA TU NIE MAM ŻADNEGO ZDANIA?! ><'''
All: hmm..? słyszeliście coś? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:27
|
|
|
Raczej nie babki żadko mają coś do gadania jeśli idzie o pojedynku-średniowieczne zasady^^ale możesz skorzystać z zasady białej chusty i poprosić o azyl dla przegranego^^
P.S.trzeba będzie znaleźć kogoś dla Chimerii |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:29
|
|
|
łohohohoho! moim jedynym marzeniem jest ślub twój i Zegisa. pasujecie do siebie. <Drowy otaczają Zegisa z miarami krawieckimi> |
|
|
|
|
|
|