A.T.A.K. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:45
|
|
|
chyba zaczekam aż o normalnej porze ktoś jeszcze przyjdzie i wypowie się czy to ma sens |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:47
|
|
|
Racja... Zobaczymy czy będą się dobijać z widłami i pochodniami w rękach^____________^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:54
|
|
|
O_O jakby co to ja tego nie powiedziałam^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2004, 06:39
|
|
|
Wiadomo że jako nagroda dla przegranego ^^
ale w sumie co chcesz? Obie strony reprezentowane są przez poważnych, uczciwych, bystrych i przystojnych (tak myślę) obywateli :)
Odnośnie areny nie wypowiadam się... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2004, 07:26
|
|
|
-łohohohoho! po pierwsze:
1. drowką zdarza sie bardzo rzadko TAKIE zabijanie Zegis :>
<Drowki ochoczo trzaskają wężowymi biczami>
po drugie:
2. żeście wymyślili z tym pojedynkiem. oczywiście imponuje mi to ale jakie nasi drodzy panowie będą mieli z tego korzyści? mojej cnoty nie dostaną bo jestem żelazną dziewicą, a mojego towarzystwa w cieple domowego ognikska też nie zaznają bo mieszkam razem z Zizą w Złowieszczym Zamku Zizabodaładaładaboinboinfirtt'a ^^'. I gdzie w tym wszystkim jest logika? do tego nie mam płci i jestem mazoku.
ŁOHOHOHOHOHOHOHO!
....
....
....
Czemu to sie musialo zadarzyć właśnie mazoku!? coż za ironia ;P |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-04-2004, 07:30
|
|
|
//komunikat wyjaśniający:
Długo byłoby tłumaczyć zaprzeszłe zajścia, ale w tej chwili oficjalna wykładnia jest taka, że pojedynki i wszelkie rozróby są dozwolone, pod warunkiem, że obie strony chcą brać w nich udział i że nie przechodzi to w prawdziwą awanturę i prawdziwe pretensje.// |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 05-04-2004, 08:07
|
|
|
Aria napisał/a: | I gdzie w tym wszystkim jest logika? do tego nie mam płci i jestem mazoku.
|
Też Im kiedyś zwracałem uwagę na "odmienność" Mazoku (myślisz że ktoś mnie słuchał?)
Dzięki Avellana --> nie wiedziałem
Tak mnie olśniło!
Aria to co ci z męża? Albo jemu z Ciebie? |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 05-04-2004, 09:58
|
|
|
Pozatym może oni naprawdę będą się chcieli pojedynkować^^
jakie to romantyczne Aria zazdroszczę ci^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 05-04-2004, 09:59
|
|
|
Nie ma czego <patrzy na drowy>... |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 05-04-2004, 13:21
|
|
|
Inai: Hej! A jeśli zwycięży Raflik, i będzie rozwód, to... Co ze mną?! Który rodzic ma zamiar się zaopiekować córką, hę?!
Xen: <patrzy w bok> fiu, fiu, fiu... <chyłkiem się wycofuje>
Aria: <chyłkiem cofa się za drowy>
Inai: ... wspaniale... ==' |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:18
|
|
|
Podobno istnieją takie instytucje jak domy dziecka^^
Albo przejdziesz pod opiekę drowków. To by było interesujące, ale Aria chyba nie jest taką wyrodną matką^^ |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:21
|
|
|
Przed tłumem pojawiła się Sat, uśmiechnęła się słodko
Okej, który z was nałąduje mi konto w telefonie? Xen czy Rafl? Wtedy porozmawiamy o zaślubinach z moją córką ^______^
(...i o rozdziewiczeniu jej ><) |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:34
|
|
|
Może z tym charemem nie było tak źle^^
Zegis-> ja nie mam zamiaru być żadną nagrodą!!!!!!!!>< Zresztą i tak bym nie była;P Więc ty tu nic nie insynuuj!!!!!!!!!!!!!!!
Tak więc widzisz Ariu, że nie wiszę ci kopalni złota^______________^ Wygrałam zakład?>) |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:51
|
|
|
Aria ja już udowodniłam, że Xellas i Zegis pasowaliby do siebie pod jednym warunkiem: Xellas musiałaby być duchem;).
Chimi i Raflik...Jak to pięknie brzmi!*_*
A ty jak nie chcesz sie rozwodzić, to nie rozwódź. To XXI wiek a nie średniowieczeXD. W ostateczności sama możesz ruszyć do walki;)
Hmm... Kusi mnie żeby wpisać tutaj swój formularz, ale boję się,że jeszcze byś mi kogoś znalazłaXD. |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:55
|
|
|
Alirko dziękuję za komplement, ale ja i Raflik chyba sie raczej nie zeswatamy już^^"""
A co do Arii masz rację. |
|
|
|
|
|
|