A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:30
|
|
|
Może przegrany oświadczy się Chimi?
Taka nagroda pocieszenia :)
Ej odczepcie się! - zaczął odganiać drowy. - Jeszcze się niezdecydowałem! |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:33
|
|
|
Aia: Zegis.. nagroda pocieszenia ==' swoją drogą przypominasz mi mojego kumpla też drowa...
Zegis: tttaaaak.? i co z nim?
Aria: chyba drowki go zabiły ^^'''''
Drowki: <sweet smile to Zegis>
Aria: co ci zależy Zegis? Xellas jest ładna i ma ciekawy charakter. a i tak to jest tylko na forum ^_________^ |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:33
|
|
|
Ariu czy możesz mi tylko powiedzieć na jakiej zasadzie nas zestawiłaś bo nie jestem pewna, czy według opisów czy własnych przemyśleń??
to co z Chimerią może Maz by pasował?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 04-04-2004, 21:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:36
|
|
|
To była by taka ładna para^^ oboje moich ulubieńców^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:37
|
|
|
Aria jeśli drowki go zabiły to raczej nie umarł w męczarniach, bo z tego co pamiętam to drowki zabijają w specyficzny sposób <obleśny uśmiech> |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:39
|
|
|
Zeg o czym ty myślisz>< |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 04-04-2004, 21:40
|
|
|
Ja tylko stwierdzam fakty... |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 04:27
|
|
|
Pojedynek!*_* To będzie interesujące. Ale ja nie chcę się żenić z przegranym!!! T________T Ale na widowisko popatrzę ^___^. No to jak z tymi zakładami? Zegis, otwierasz zakład?^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:20
|
|
|
Może otwórzmy koloseum, żeby mieli gdzie roztrzygnąć spór-fajnie by było takie miejsce gdzie każdy mógłby wyzwać każdego na pojedynek, a widownia wymyślałaby konkurencje^^ Forum i igrzysk!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:24
|
|
|
XD Wracamy do antyku? XD
W sumie czemu nie? tylko co na to moderatorzy powiedzą....
Wiesz co jest napisane na stronie głównej pod"Multiświat"?
Cytat: | dopuszczalne jest wyłącznie pokojowe współistnienie.Agresja nie będzie tolerowana. | ^________^
No i co teraz?
Acha, jeszcze jedno!^^
ZEGIS!!!!!!!!!!! Ta nagroda pocieszenia to niby dla kogo miałaby być???? Dla mnie czy przegranego??? >< wrrrr...... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:36
|
|
|
a kto mówi o afresji??? to mają być pokojowe konkurencje^^
tak jak bylo w średniowieczu z turniejami |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:38
|
|
|
XD
już to widzę. Ale sam pomysł założenia podoba mi się!!! Jestem ZA |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:39
|
|
|
to co?? kto założy temat??? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 05:41
|
|
|