A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 16-06-2004, 13:30
|
|
|
Ja jestem ^^ Ktoś śmie w to wątpić? :P |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 19-06-2004, 12:54
|
|
|
Dużo myślalam ostatnio i przy pomocy jednego z moich tajemniczych obserwatorów forum.. <w ciemnym kącie Domu At'ak jakiś cień macha przyjaźnie łapką >... mam bardzo ciekawą parką na myśli.
Baaaaaardzo dobrze do siebie pasują ... :>- Aria podchodzi do cienia z grubą kopertą, wręcza mu tłumacząc że bogaci znajomi napisali do niego list i cień znika. Aria spogląda tajemniczo na zgromadzonych w ATAKu .
-powiedzieć? :>- i tak powie, chce tylko utrzymać nutkę niepewności xD
OSWIADCZENIE
Ja .................... <tu wstawić imię, ew nazwisko> zaświadczam, że poddaje się manipulacją Ataku z własnej woli. Nie będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny.
I jestem zdrowa psychicznie (choć niekoniecznie XD)
....................................
(czytelny podpis)
FORMULARZ
Imię, nazwisko:
Wymagania:
Nr Konta:
Nr karty kredytowej:
Stan konta:
Podpis:
uzupełniacie, wypełniacie, przelwewacjie mi na konto :D proste! |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 19-06-2004, 22:01
|
|
|
-Wprost z Blue Haven :> - Daje kartkę papieru pierwszemu lepszemu drowowi.
- czytaj- wypycha go na środek. Chłopak staje przerażony na scence gdzie zwykle Drowki tańczą kankana.
- łe...? Mamo? tu pisze...
- czytaj nie dyskutuj! masz wszystko na kartce, ucz sie dziecko ucz bo długo nie pociagne :P.
- co?- spytał zdumiony.
- czytaj!- drow pod wpływem gwałtownego rozkazu złapał szybko za kartkę i się zajaknął.
- Chimeria i Ysengrinn
- pięknie pasują - Do oka Arii wpadł okruszek sentymentu.. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-06-2004, 22:07
|
|
|
Ja nic nie podpisywałem, co to ma niby być!?! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 19-06-2004, 22:31
|
|
|
Ożenili mnie pod przymusem i teraz mozesz nie musisz>_<?! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 19-06-2004, 22:56
|
|
|
me zapomniała i nie dała wam prezentu
<ściska Chimi><ściska Ysena>Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia^^!!!!!!!!!!!
<wręcza im paczkę owiniętą w niebieski papier w Zelgadiski i Linusie>Proszę^__________________^<otwierają, a w środku nietłukący serwis do herbaty>
<oddala się i przywołuje jednego drowa, podaje mu grubą kopertę>Daj to mamusi, za przysługę:]<morderczy wzrok>nie waż się otwierać><
To kiedy wesele???? XDDDD |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 20-06-2004, 17:25
|
|
|
Młody drow podbiegł do Arii z miną posłańca z dobrą wiadomością. Wręczył jej grubą koprtę a oczy Ari rozbłysły. Drow zadowolony z wykonanej misji stał nad hebanowym biórkiem ATAKu oczekując od matki opiekunki pochwały.
Zdzierżony w czarny łep obala sie na podłoge.
- I CZEGO SIE UŚMIECHASZ?!
- przepraszam! przepraszam już nie będe! T__T
- NIE BYŁO MNIE NA ŚLUBIE ! ROZUMIESZ?- Drow odsunął sie od hebanowego biórka które teraz aż świeciło złą magią- spytałam czy.. ROZUMIESZ?!
- rozumiem rozumiem przepraszam, ja nie chciałem, nie bij ała! AŁA! boli!- drow zaczął sie wić w agonii.
- nawet cie nie tknełam =='- spojrzała na grubą kopertę z zainteresowaniem. Otworzyła i zaczeła przeliczać "listy" od bogatych przyjaciół. Dużo. Bardzo Dużo. Ludzie i nieludzie na forum są bogaci. Krótkie zlecienie, proste wykonanie i już listy z podziękowaniami.
Spojrzała na kupkę "listów".
- proste wykonanie.. nawet przy niem nie mysze BYĆ!- Drow skulił sie pod stolikiem oczekując kary. Aria spojrzała pod biórko co tylko wywołało drżenie przerażonego drowa i jeszcze szczelniejsze zwinięcie sie w kulkę. Rozdzieliła kupkę "listów" na dwie połówki. jedną woakowała do koperty, napisała na niej:
Dla Reza, Księdza na ślubie, z szczerymi podziękowaniami od- zamoczyła pióro w czerwonym atramencie- Arii
-spojrzala na kopertę , potem pod biórko.
- Daj to Reziakowi- szturchła drowa- i..
- nie będe otwierać przepraszam, nie będe.
- no właśnie ;] |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-06-2004, 17:32
|
|
|
Sama sobie winna, trzeba było chwilę poczekać==. A teraz się jeszcze nad ginącym gatunkiem znęca-_-'. |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-06-2004, 18:22
|
|
|
Z cienia wyszla postac. Bo przecież musi być zachowany ten... klimacik. Czarne charaktery, te sprawy. Stanęła za Arią.
Jakbyś napisała "dla kochanego dziadziusia" ladniej by brzmialo. Rezo jest takie.. sztywne ;P Pozatym tam chyba powinno byc "ze szczerymi". Pozatym jakbys mu dala tam jakiegos hentaia na prawde bardziej by się dziadziu ucieszyl. Wiesz córuś? Ah.. I pamiętaj, że zawsze znajdzie się ktoś kto spróbuje Cię zniszczyć i zająć Twoje miejsce, pamiętasz...?
Postać zniknęła..
Głos w głowie umilkł... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 20-06-2004, 20:59
|
|
|
net mi odłączyli =='
Ysen zły jesteś ? ^^' mnie tam nie było tylko tylko...
to jest mistrzowstwo, nie być na slubie i jeszcze cie oskarżają że zeswatałaś XD.
a jak tam wrażenia po ślubie? ^^ zadowolony? Szkoda że mnie nie było.. zatroszczyłabym sie o was osobiście ^^
trzebaby było mi pomocników. Wiernych i zaufanych- zerka na Inai grającą z drowami w karty.
-Wiceprezes od spraw swatania... hmm...- w głowie Arii odezwał sie głos jej mamusi. Spojrzała uważniej na drowy i Inai a umysłem ogarneła niewidzialne ofzy i ręce ATAKU
- zniszczyć.. ciekawe spostrzeżenie...- z zamyśloną miną wróciła do swego hebanowego biórka i zasiadła w skórzanym czerwonym fotelu ze złotymi literami "A.T.A.K.". Zabrała sie za układania stosu pieniędzy.
- ciekawe po co komu stanowisko przywódczyni ATAKu? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-06-2004, 21:10
|
|
|
Cytat: |
to jest mistrzowstwo, nie być na slubie i jeszcze cie oskarżają że zeswatałaś XD. |
Bo jak wywiesiłaś ten żarówiasty napis to wszyscy huzia na mnie i Chimi==. |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 20-06-2004, 21:18
|
|
|
ojej ^^' slawa aż tak przeszkadza ^^'?
Będzie jakieś potomstwo z tego udanego związku? jak minął ślub? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 25-06-2004, 07:49
|
|
|
Propozycja i pytanie wysunięta na podstawie halucynacji z szczęścia wywołanego powrotem do domku <:P>
Czy nie prościej iść do "Anty-Swatu" zamiast napuszczać policje i ect. na Arię?
<Zerka na ostatnio wyswataną parkę> Zwłaszcza jak są niezadowoleni? <sorks ale z TPP tak to wygląda>
Btw. Proponuje zmienić formularz z
Cytat: | Ja .................... <tu wstawić imię, ew. nazwisko> zaświadczam, że poddaje się manipulacją Ataku z własnej woli. Nie będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny |
Na
Cytat: | Ja .................... <tu wstawić imię, ew. nazwisko> zaświadczam, że poddaje się perswazji Ataku z własnej woli. I będę obciążać kosztami spraw w Anty-SWATcie Arię Konkubinę w razie niezadowolenia |
Chociaż w ten sposób to ktoś może zbankrutować,
w końcu stare małżeństwa mają swoje dziwactwa :P
Acha co do samego ślubu to sprawa wygląda tak że zapowiedzieć nie potrafie, wnikać w szczegóły nie będę po prostu nie mogę przewidzieć pewnych zdarzeń.
W ostateczności można zrobić slub niezapowiedziany / bez pana młodego <wiem dobrze że były takie "wypadki"> |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 25-06-2004, 11:08
|
|
|
Niestety, były takie wpadki które wymkły sie spod mojej kontroli. wtedy dopiero co sie narodził A.T.A.K. Bh-owców nie można powstrzymać jak są w fazie ;).
Zegis, dziękuje za troskę. Ale jak sam widzisz wspomniany Ysen nie pojedynkuje sie ze mną a z Xellas, co mnie bardzo nurtuje dlaczego ja znów uszłam za niewinną .
Swoja drogą mi sie bardzo podoba jak jest ta cała zabawa z sądem, policją, napadami i sabotarzem. notabene ostatnio przyzwyczaiłam sie do takich sytuacji i biore to za świetną zabawe.
Nie moze tak być, by złodziej, mafioza, przestępca i oszust nie mógby sie spotkać z panami w niebieskich uniformach.
a i tak mi wszystko uchodzi na sucho. Ewentualnie jakas wilgoć...
więc nie ma sprawy, ja zawsze mam alibi :D |
|
|
|
|
|
|