A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 22-11-2004, 20:45
|
|
|
- Jeśli tym "darmowym" lokalem jest ATAK, córko Matki Opiekunki..- najwyższa z kapłanek pogładkała uprzejmie Xellas po głowie- to oczywiście jest to płatne ^^ nieprawdaż? Darmowy uzyłaś jako zachęcenia, prawda? ^^
- eee... tak ^^'- Xellas dostrzegła w oczach kapłanki coś bardzo znajomie złego
- Matka Opiekunka byłaby z ciebie dumna ^^ |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 22-11-2004, 21:27
|
|
|
-ciiiiiiii niszczysz mój plan>.<
-O.o przepraszam
-Ayako nie słyszalas tamtej drowki prawda^^
-^^'''' |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Ysen
Gość
|
Wysłany: 22-11-2004, 21:58
|
|
|
Xellas, znając przecież ATAK z własnego doświadczenia, nie ufała mu. Dlatego właśnie postanowiła zorganizować sobie harem samodzielnie:P. |
|
|
|
|
|
Ayako
The Jellyman
Dołączyła: 29 Sie 2004 Skąd: z szafy w pewnym zamku Status: offline
|
Wysłany: 22-11-2004, 22:45
|
|
|
Nie mam nic do demonów ani tym podobnych ale dzięki:) Narazie spanie pod gołym niebem mi pasuje. Co ja wygaduje śnieg mi tu spad jest zimno błagam o malutki pokoik z lufcikiem w daszku i dostempem do czajniczka(herbatka jest dobra a wrecz niezbedna). Dzięki ci Xellas.
A jeśli chodzi o moją historię to normalnie jest ona tragiczno ... tragiczna. (zapamiętac ważne dla mnie: nie wstawiać się a jeśli już to zrobię nie zadzierać z równie wstawionym magiem).
To kiedy i gdzie mam się wprowadzić ? :) (powiedziała to trzymając w rączkach plecak )
[ Dodano: 22-11-2004, 22:54 ]
(powiedziała to z nutkom zdezorientowania i błagalnom minkom)
Nawet będę sprzątać... no.... nie wime... wynosić śmieci?!
Ale jak nie chcecie to ja sobie usiądę tak pod jakimś drzewkiem i .... (coraz bardziej ściszała głos) ... tak sobie posiedzę .... tak cichutko...że niby mnie tak nie ma... hlip...upoluje sobie gołębia.... no i ... szloch, siorb. T_T |
_________________ rany bo już mnie nosiło od tej mordki z serduszkami |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 23-11-2004, 13:59
|
|
|
Jako, że po chara-desingowym liftingu Noire zrobiła się strasznie litościwa <łup> i wrażliwa na krzywdę innych <gleba>, wróciła się do A.T.A.K-u i powiedziała do Ayako:
-Możesz zamieszkać u mnie ^^, prydałby mi sie ktoś, kto sprzątałby w zagrodzie gryfa :P |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 23-11-2004, 14:43
|
|
|
Ayako napisał/a: | Nawet będę sprzątać... no.... nie wime... wynosić śmieci?! |
<poprawia się na foteliku> Mocno zdesperowana ^^"""""""""""" Ale zdaje się, że tu od tego są drowy ^^ Ayako, chyba nikt nie odmówi ci daszku nad główką. Ostrzgam tylko, że nie minie parę tygodni, a będziesz miała męża :D Bardzo możliwe, że i dzieci ;)
<prosi drowa o herbatkę>
O...Noire wróciła :> Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, że włazisz do jaskini lwa?XDDD |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 23-11-2004, 14:52
|
|
|
Co ja poradze, jestem nałogową ryzykantką. A syty lew nie musi atakować. |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 23-11-2004, 14:56
|
|
|
Hm...dlaczego mam wrażenie, że ATAK nigdy nie jest syty?XDDDD |
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2004, 15:06
|
|
|
Bo nie jest.
I zaraz pewnie zobaczę tego dowody... |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-11-2004, 16:22
|
|
|
Jak ATAK jest lwem to ja jestem kością, która utkwiła mu w gardle i nie daje spokojuX3. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 23-11-2004, 16:28
|
|
|
Mój mąż jest kością. X_X A ja co? Kostucha?XDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-11-2004, 16:38
|
|
|
<łapie Chimi i zatyka jej usta ręką>
- Ciszej - syknął. - Nie zapominaj, że oni tu polują na śmierć i planują wyswatać z Roe;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2004, 18:10
|
|
|
Hmm, wiesz, to nawet nie jest takie dalekie od prawdy. Pod względem zawodu oczywiście. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Ayako
The Jellyman
Dołączyła: 29 Sie 2004 Skąd: z szafy w pewnym zamku Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2004, 19:12
|
|
|
Wzruszyłam się(łzy wzruszeiaT_T).
Tyle propozycji. Dięki Noir ale jokoś mam dosyć zwierzątek jak na jakiś czas(zrozumiale jak ktoś mieszkal w lesie:P).
Propo twoich propozycji Xellas chyba wybiorę ATAK. Nie żebym miała coś przeciwko demonom ale jakoś mieszkanie z magami pod jednym dachem czy wogóle przebywanie z nimi no ... jeszcze który mnie zmieni w bryłe lodu(znowuT_T),
i troszeczke za duzo tych pułapek i nie mialabym sie jak tam dostac bo przeciez nie ustalilam jakiej jestem rasy:P.
Ale czy proponowanie mi mieszkanka w ATAK-u nie jest ... no bo to przecie Arii jest i trzeba by ją o zdanie zapytnąć.
- Aria... mogłabym sobie zamieszkac w ATAK-u ? Tak cię ładnie proszę - zapytuje się . |
_________________ rany bo już mnie nosiło od tej mordki z serduszkami |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2004, 20:09
|
|
|
<Arii nie ma bo uprowadzona, zastępuje ją drowka, Ussta Kaas>
- Darmowo to niestety nie będzie z tego co mi Matka Opiekunka mówiła. ATAK hotelem? owszem, na godziny XD mamy na tyłach pare wolnych pokoji, jednak sądze będziesz częściej siedziała przy barku i patrzała co sie wokół dzieje.- Ussta przerwała na chwile- jeszcze jedno, tu są mazoku, więc radze sie powstrzymać z głoszeniem dobra, sprawiedliwości itp. ie ze względu na bezpieczeństwo mazoku, a na twoje
<Lloth jaka ty do Arii podobna O_o'> |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
|