Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-01-2004, 11:47
|
|
|
A, co mi tam. :}
OSWIADCZENIE
Ja, Irian Baratai, zaświadczam, że poddaję się manipulacjom ATAKu z własnej woli. Nie będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny.
I jestem zdrowa psychicznie. Powiedzmy.
Irian Baratai
FORMULARZ
Imię, nazwisko: Irian Baratai
Wymagania: <nooo, to sobie poużywamy... :} >
- bardziej energiczny, niż ja;
- raczej optymista;
- oczytany;
- ma inteligentne poczucie humoru i szybko łapie dowcip słowny;
- dżentelmen. Bez przerw!
- punktualny;
- absolutnie nie żaden drań. Zimny, gorący, wsio rawno, w żadnym wypadku;
- może być złośliwy. Byleby nie wredny;
- hm... Jeżeli uda ci się kogoś takiego znaleźć, to ja tu jeszcze coś dopiszę, żeby było trudniej. :}
Nr Konta: X XXXXX-XXXXX-XXXX-XXX
Nr karty kredytowej: X XXXXX-XXXXX-XXXX-XXX
Stan konta: mniej, niż masz nadzieję >:P
Podpis:
dwie złączone litery: IB, stylizowane na motyla.
Ha! Teraz sobie popatrzę. :} |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-01-2004, 11:51
|
|
|
Sm00k profilaktyczenie zjada swoj formularz. Tak na wszelki wypadek. |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 15-01-2004, 11:54
|
|
|
Czyli co? Gastroskopia? :} |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-01-2004, 11:56
|
|
|
po co? Nie wypelnilem go. I nie zamierzam. Sam sobie potrafie radzic w tych sprawac, dziekuje >D I nie mam na mysli problemow zoladkowych >) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-01-2004, 12:04
|
|
|
Ja Zegarmistrz - Dyslektyk, Krynica Madrosci, Burzyciel Swiatow, Wielki Klopot, Ten, Ktory Przychodzi Spozniony i Odchodzi Pierwszy Pozostawiajac Dymiace Zglisza zaświadczam, że NIE PODDAJE się manipulacją Ataku i NIGDY z własnej woli NIE PODDAM. Będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. w minimum 3 galaktyk Arie Konkubine, jesli tylko ja spotkam na ulicy.
I jestem zdrowy psychicznie jesli nie liczyc silnej Schizofremi Maniakalno - Depresyjnej, oraz tego, ze slysze Glosy, szczegolnie Rozsadku.
(typowo dyslektyczny bohomaz, plama z kethupu, musztardy i czegos, lepiej nie domyslac sie czego)
FORMULARZ
Imię, nazwisko: Zegramistrz-Dyslektyk
Wymagania: Apage! Apage! Apaaaaagggggggggeeeeeeeee!!!!!!!!! Dajcie mi swiety spokoj Zmory NIeczyste
Nr Konta: Konto zablokowane
Nr karty kredytowej: Po szturmie dywizji pancernej bank zabral mu karte
Stan konta: wczoraj znalaz na ulicy 1 gr. WiP obciaza go:
- 9850825998793891692301 Dolarow za pokrycie stra wyzadzonych w herbaciarni
- 97330830730303083 - dolarow dlug herbaciany za wypitom herbate w Blue Heaven
- 108303803180093008308303803083083803 dolarow - zadluzenie Kawiarni Blue Hell. Bez odsetek.
- 1090830830138310830380383 dolarow - wysokosc Reparacji Wojennych dla Agendy. Bez odsetek.
- 1092083083018308303803183038031803803083830830138013 dolarow - zadluzenie w sklepach z bronia calej galaktyki. Bez odsetek.
Podpis: Zegarmistrz - Dyslektyk |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 15-01-2004, 13:29
|
|
|
w końcu nei będe od was gorszy>:P
OŚWIADCZENIE
Ja, Ryuzoku, zaświadczam, że poddaję się manipulacjom ATAKu z własnej woli. Nie będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny.
I jestem zdrowy psychicznie. Przynajmniej tak mi mówia.
Ryuzoku
Imię, nazwisko: Ryuzoku Val Farlon
Wymagania:
- Ktoś znoszący mnie
- Optymistka
- wykształcona (w miare)
- jako tako wychowana
- punktualna
- Miła dla otoczenia i kochana
- może mieć lekkoą wredote...byle nie za dużą
-no i żeby jako tako się pokazywała od czasu do czasu
Nr Konta: * ***-***-****-**-***
Nr karty kredytowej: ***************
Stan konta: wielka fortuna z małym debetem^^""
Podpis:
Ryuzoku |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 15-01-2004, 14:46
|
|
|
Siedzę.. siedzę... wszystkiemu się przysłuchuję dzięki moim super-tajnym-sposobom (tj. pluskiewki) i mnie po prostu krew zalewa. Przez Distanta - dokładnie.
Po pierwsze, ja na żadnej liście być nie mam zamiaru. Mam już męża i narzeczoną więc z łaski swojej darować sobie proszę te wszelakie pomysły. Haremu zakłądać jeszcze nie zamierzam - jak się zdecydouję to was powiadomię ==' I dlaczego do cholery tylko 4 pkt?!!
Distant napisał/a: | Satsuki 4 (a oto i nasza pierwsza swatka, i jej swatanie nie mozę ominąć...)
|
Wyswatana już byłam, zanim Ty się na tym forum pojawiłeś =='
A podobno Agenda wie wszystko, jasne Dis -____-
Po następne, SWAT ma rywalizować z ATAKiem?. Byłam święcie przekonana, ze ze sobą ściśle współpracujemy -___-. Tylko widać nikt nie zwrócił uwagi na fakt, ze co jakiś czas się tu pojawiam i biorę kilka dokumentów.
Wolny jak ptak.. Ty lepiej się ptaszku rozglądaj na wszystkie strony bo są tacy ludzie, którzy niezauważenie złapią w siatkę błękitnego ptaszka, wrzucą do klatki i będą tam trzymać, karmić i pilnować dopóki ptaszek nie zdechnie. |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 15-01-2004, 15:12
|
|
|
Doskonale o tym wiem i ty powinnaś pamiętać ,że o tym wiem. Nawet notkę na blogu o tym masz by być dokładniejszym. To się nazywa świadome pomijanie nieszczęśliwych faktów ;]. Ale przecież nie we wszystkich kulturach bigamia jest karalna. Nie musi być od razu harem, ale tak powiedzmy jeden wybraniec na każde twoje wcielenie. I kto tu by wtedy mówił o haremie. Zawsze także możesz rozwód wziąść. Raflik miał coś tam założyć w tej dziedzinie. Jednak ogólnie co się tyczy swatania twojej osoby to na mój gust, pod latarnią najciemniej. A co do narzeczonej, może tak to zalegalizować ;]
A rywalizacja w sensie pozytywnym.Czyli kto szybciej wyswata następną parę. Ot budujemy nową swatową ojczyzne na drodze rywalizacji o jak najwyższe normy. Nagrody żadnej z tego nie ma poza wyższą wydajnością i ogólnym szczęściem tego świata. Współpraca w rywalizacji jak najbardziej wskazana. ;]
4,5 to taka średnia wycena. Czyli średnie prawdopodobieństwo na wyswatanie. Orzeł czy reszka? Kolejna osoba niezadowolona z noty. ;]
Nie jak ptak? Zatem wybiorę sobie inne stworzonko za patrona. Hmmm,... może jak wiewórka.... |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 15-01-2004, 15:20
|
|
|
wiewiórkę też można złapać w siatkę... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 15-01-2004, 15:22
|
|
|
Ha ha... wiedziałam, że jak dam takie wymagania to Aria będzie mieć problem :P No ale dobra...
*podchodzi do Arii*
Możesz dodać do listy: ciemne (najlepiej czarne) włosy, poważny, lubiący czytać, lubiący koty, cierpliwy, nie może być wielkim miłośnikiem psów (chociaż lubić je może)... no i powinien być uległy, ale nie tak do końca. Pomogłam? ^^ *słodki uśmiech* |
_________________ http://monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17017396
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-01-2004, 15:42
|
|
|
<Croff spokojnie siedzi wydając się, że uważnie wszystkiemu się przysłuchuje. Nagle jeden z Drowów do niej podchodzi, macha ręką przed twarzą>
BRAK REAKCJI
Aria: Ona chyba zasnęła. E tam, obudź ją.
D.: *potrząsa Croff*
C.: e-hehehe?... EJ! CO TY SE ROBISZ &^*&^*&^ JEDEN?! Zasnęłam bo i tak się mną nikt nie zajmuje! A zresztą po co to robiłam T_T czemu podpisałam ten formularz T_T ??? Eee tam... tera tylko siedzieć i gapić jak sroka w gnat w kolejną kłótnię.....ehhhh....nuudy.... <zaczyna robić sobie małe supełki na włosach> |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 15-01-2004, 16:07
|
|
|
och tak Gato :D
aha i chciałabym coś zaznaczyć...
A.T.A.K. Współpracuje ze SWATem nie mamy żadnej rywalizacji. współpracujemy, ja dobieram SWAT swata.
i jeszcze jedno, moje prace nad dobieraniem w pary opóźni sie poniewasz ATAK doszed do zadziwiająceko winosku a mianowicie:
Xen i Aria
dzisiaj prawdopodobnie ślub...
<w tle słychaś śmiech drowów które próbują wygrać melodię ślubną na organach>
niestety nie moge sie zjawić o 20.00 jak wczoraj obiecałam. jedynie wcześniej.
co do znudzonej Croff to do twojego opisu pasuje Ryu :D ale szczerze dla niego przewidziałam coś innego. Cierpliwości kochana, niech tylko będe miała czas ;) |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-01-2004, 16:13
|
|
|
Och, co to bedzie za slub >)
Cai: Cieszysz sie, gadzino?
Sm00k: O tak, ulzylo mi. Lecze teraz bede musial nowy obiekt do zamkniecia w kuli znalezc....
Cai: Maniak. Aria, rada: nie wychodz za maz. Chyba, ze masz instynkty samobojcze. Albo mordercze.
S: Doswiadczony sie odezwal.
C:§&§&§§§&&..... |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-01-2004, 16:18
|
|
|
Nas jest tu wiecej, z czego jeden jes wdowcem.
C: Odczepcie, sie, wszyscy trzej!
S: Trzej?
A teraz pytanie: Jakby mnie z kims swatac, to ktora osobowsc ? >D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|