Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:36
|
|
|
ja sie poddaję różnego rodzaju terapią od <liczy na palcach> 9 czy 10lat i jakoś się nie udało^^'' |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 08-04-2004, 08:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:42
|
|
|
Też na piłeczki?
No, ale nie byłaś tutaj! Ta poradnia odmieni nawet jeśli nie chcesz XD
Nie no żartuję. Widać nie trafiłaś na dobrego psychol(a)oga^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:49
|
|
|
cała rodzina, nauczyciele wfu i znajomi^^' ostatnia próba była w zeszły wtorek--> to jest nieuleczalneT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:53
|
|
|
Podobno wszystko da się wyleczyć tylko trzeba chcieć^^
Zobaczysz, jak cię Alirka pod swoje jerzmo weźmie to się zmienisz*zekarek na ręku zaczął dzwonić.Chimi patrzy na telewizor i zeskakuje z krzesła* Super!!! Koniec męczarni^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:46
|
|
|
dla ciebie koniec, a ja muszę się gdzieś schować przed Alirą^^''<patrzy na Zegisa>dobra ukryjesz mnie!!
"Kizia-mizia
tiki-tiki
będe mała
jak chomiki!!"
<Xellas się zmniejsza niestety kajdany zostają na miejscu i tylko na ręku Xellas robią się mniejsze> |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:48
|
|
|
Fajnie się dynda?^^ Na nadgarstku Zegisa?
Ja mam pomysł. czerp przyjemność z tego, że TY będziesz mogła komuś dowalić piłką, a nie ktoś tobie^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:52
|
|
|
<Xellas wdrapuje się na dłoń Zegisa> gdybyś widziała z jaką siłą ja rzucam tą piłkę to byś na ten pomysł nie wpadła-->daleko udeżę piłką czy czymkolwiek innym tylko jak jestem wściekła a to mi się często nie zdażaT_T(jasne i co jeszcze??-Xopy) jak mam w ręku kij to co innego wtedy ratuj się kto może, ale samej piłki to nie^^' |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:54
|
|
|
Chimi patrzy na Xellas wielkości chomika.
Ch:Lepiej żeby Aria cię nie pomyliła z chomikiem. T_T Wiesz, że Zegis może cię włożyć do kieszeni i...
Słychać kroki Arii. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 17:58
|
|
|
Zegis!!! schowaj mnie!!!! |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 18:13
|
|
|
Gdzie? - Spytał z miną Gourrego, tymczasem odgłosy króków się zbliżały... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 18:14
|
|
|
gdzieolwiek!!!byle żeby szybko!!!!!! |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2004, 18:15
|
|
|
Włożył do kieszeni i udaje że nic nie wie... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 18:21
|
|
|
Alira przechodzi obok nich, zatrzymuje się i podejżliwie patrzy
A:czy wy coś ukrywacie??
Chimi&Zegis:Nie!!!skąd!!!dlaczego tak sądzisz??
A:tak tylko pytam^^
Alira odchodzi.
Ch&Z:uffff ulga!!
Xellas z kieszeni Zega: jesteście dzielni^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-04-2004, 06:01
|
|
|
^_-
No wiesz...ale tak to na dłuższą metę nie pociągniesz^^ w końcu się wyda. A tak w ogóle jak to jest w kieszeni Zegisa? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-04-2004, 06:07
|
|
|
-bardzo dobrze^^o moneta!!!
All:=='''''
-O_O co to?<zauwarzyła kartke z zapisanym tekstem>czyżby to była ta kartka*_*<zaczeła czytać> |
|
|
|
|
|
|