Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 14:45
|
|
|
e) wybierz e)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-04-2004, 18:33
|
|
|
Koszatniczka drapnęła Alirę i jej krwią napisala "Pamiętasz? Ja już jestem mężatką. Tylko im odbija ><. Ostatnio uznali, ze zabiją mojego męża jak tylko im powiem gdzie jest"
- PIIIISK!!!
Podala Alirze kartkę |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 18:35
|
|
|
Wiewiórka pomożemy ci za dorobną opłatą oczywiście^^Kto ma ochotę na smarzone chomiki?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2004, 18:36
|
|
|
Można otworzyć stragan w krainie wigglesów --> one kochają smażone chomiki :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 18:39
|
|
|
Mało że pomożemy rudej to jeszcze uczciwie zarobimy $_$ |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-04-2004, 18:44
|
|
|
Koszatniczka zeskoczyla z ramienia Aliry i zanim doskoczyly do niej rozradowane chomiki zamienila się w Satsuki
- SPIEPRZAĆ! - warknęła wściekle - ja jednak podziękuję, jak widzę nic z tego nie wyjdzie. No to pa! - zniknęła |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:21
|
|
|
0_0
No widzicie, w dzisiejszych czasach nawet koszatniczkom nie można ufać... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 06-04-2004, 22:26
|
|
|
Dobra w obawie przed usunięciem poradni(NIE!!!) postanowiłam podać jedyną chańbę bojego życia, utrudniajacą poruszanie się w poczuciu bezpieczeństwa po wszelkiego rodzaju boiskach:(
Dźwięk bębnów:
i potrzebuję pomocy bo czuję paniczny strach przed wszystkimi piłkami!!!
All-->gleba |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 07-04-2004, 19:05
|
|
|
Chimi podnosi się z ziemi.
Ch:Boisz się PIŁEK?????
X:Noo...#^^#
Ch:Takich czy takich?-pokazuje dwie różne rozmiarami i kolorami piłeczki.
X:Zabierz to!!!!!!!Zabierz to!!!!!!!!
Ch:Acha...^______^-chowa piłeczki.
X:Niech wszyscy się tak na mnie nie patrzą!<<
Ch:Masz też fobię prześladowczą?
X:Nie. Mam wrażenie, że zaraz wszyscy wyciągną piłki z kieszeni...brr.. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 05:49
|
|
|
to nie jest śmieszne wiesz jak to utrudnia życie?!? nie mogę spokojnie przejść przez boisko bo się boję że zaraz mnie walnieT_T to jest okropneT_T buuu!!!! |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:07
|
|
|
Musi ci być ciężko w sklepie sportowym^^
Ari na pewno znajdzie dla ciebie jakąś terapię. Boisz się samych piłek czy tego, że cię uderzą? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:11
|
|
|
tego ze mni uderząT_T |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:23
|
|
|
No to ja już widzę terapię Ari. Będzie polegała na tym, że przez jakiś czas będziesz obrzucana piłkami. Najpierw lekko żebyś się przyzwyczaiła.
Bardzo możliwe, że się mylę ale takie rozwiązanie pasuje do Ari^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:27
|
|
|
Ja tez tak sadze^^' to może ja już pójdę^^ <próbowała się wycofać, ale zapomniała ze się znowu przykóła do kogoś:P>Zegis ty też idziesz^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:31
|
|
|
Ari wszędzie cię dopadnie.Nie ma sensu uciekać. Lepiej poddaj się terapii. *siada z herbatką* Na początku jest bardzo ciężko, ale się przyzwyczaisz^^ |
|
|
|
|
|
|