Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester Forumowy... |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-12-2005, 17:33
|
|
|
Hm... To na pewno, a jeśli coś innego, to zapewne wyjdzie w praniu... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-12-2005, 18:14
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Nowi i Starzy a zwłaszcza Mai
Przyznać się, kto ma alergię, jest wegeterianinem albo ma inne choroby, żeby wiedział czego wam nie gotować. |
E? Masz zamiar nam gotowac?
Kurcze... nie chce nikogo straszyc na forum, wiec moze liste rzeczy, ktorych nie jem, podesle privem? ;) Ew. bede zywila sie we wlasnym zakresie, gdyz wszedzie, gdzie jestem, ludzie przeze mnie musza menu zmieniac... ^^; |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-12-2005, 20:09
|
|
|
Zeg jest starszym kuchmistrzem naszej organizacji:P. I generalnie za wyżywieniem odpowiada on i IKa, plus ochotnicy. W najgorszym wypadku będziemy się żywić na dwa kotły, i tak nas będzie cholernie dużo:P.
Teraz UWAGA. Posprawdzajcie wszyscy, czy wasze autobusy na pewno lądują na Dworcu Centralnym, bo Wawa ma ich aż trzy. O ile mi wiadomo autobus mój i Zega (bo chyba każdy bus z Sanoka przejeżdża przez Sandomierz) i niewykluczone, że wcześniej będziemy przejeżdżać przez Piaseczno, co by oszczędziło jazdy przez Miasto Szatana. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-12-2005, 20:24
|
|
|
Varda napisał/a: |
E? Masz zamiar nam gotowac? |
Mam zamiar.
Cytat: | Zeg jest starszym kuchmistrzem naszej organizacji:P |
Nadwornym Trucicielem konkretnie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-12-2005, 21:04
|
|
|
OK dzieci, kolejne pytanie: kto planuje mieć laptopa? Na pewno ja i Tilk, Raul chyba też, ale on nie będzie całego zjazdu. Ktoś jeszcze? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-12-2005, 21:07
|
|
|
I dodatkowe pytanie - jakie formaty laptop obsługuje i czy DVD też? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-12-2005, 21:46
|
|
|
Właściwie nie ma problemu, jeśli nie wylądują na centralnym - byle tylko dali wcześniej znać, gdzie ;P A do Wschodniego jakby co mam blisko. |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 04-12-2005, 22:55
|
|
|
A ja, jak dobrze pojdzie, przyjade tym:
29.12.05
Opole Główne 16:41 (Pospieszny)
Ozimek 16:56 16:57
Lubliniec 17:33 17:34
Częstochowa Osobowa 18:45 18:48
Radomsko 19:18 19:19
Piotrków Tryb. 19:52 19:53
Koluszki 20:19 20:20
Skierniewice 21:02 21:03
Żyrardów 21:22 21:23
Warszawa Zachodnia 21:54 21:55
Warszawa Centralna 22:00 I/5
Czy ktos dosiada sie czystym przypadkiem na ktorejs ze stacji posrednich? ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 04-12-2005, 23:56
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | OK dzieci, kolejne pytanie: kto planuje mieć laptopa? Na pewno ja i Tilk, Raul chyba też, ale on nie będzie całego zjazdu. Ktoś jeszcze? |
Ja wezme. Mam DVD. A po co wam laptop? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Kielon
|
Wysłany: 05-12-2005, 00:10
|
|
|
Mam pytanie. Co bedzie sie działo na zjeździe (czy jest jakiś plan, czy to bedzie czysty spontan), bo w sylwestra to rozumiem że bedzie impreza. Pytanie może sie wydac głupie, ale nigdy nie byłem na czymś takim i chciałbym wiedziec czego sie spodziewac... |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-12-2005, 09:32
|
|
|
Na zjeździe będzie się działo to, co uważamy za dobrą zabawe... Prawdopodobnie obejrzywmy jakieś anime (Raul - po to nam laptop) i prawdopodobnie będziemy ze sobą kulturalnie rozmawiać (tematyka: Tanuki, Warownia, Plotki, Anime, Historia, Futurystyka, Muliświat Offtopic) na czym prawdopodobnie spędzimy większość czasu. W tle będzie lecieć muzyka, jak znam życie Yataman. Na pewno będzie też jakaś sesja RPG.
Gwoździem zjazdu będzie podpisanie listy werbunkowej do stowarzyszenia.
Co do imprezy... Nie spodziewaj się niczego, co do tej pory poznałeś. Jakieś niewielkie ilości alkoholu być może spożyjemy (ale tam będzie sporo nieletnich, sporo abstynentów i ja, naczely tutejszy żul, który średnio raz na miesiąc wypija piwo), ale większe ilości to można przynosić tylko na własny uzytek i to z dala od nas, bo ja takiego Jezuska potem lulać nie zamierzam.
Zabawa na tej imprezie zapewne jakaś będzie... Problem w tym, że to będzie zbieranina socjopatów, a nie fanów clubingu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-12-2005, 09:44
|
|
|
Ooooj Zeg, Zeg. Zapomniałeś o grze w kierki. Nałogowej :)
I zazwyczaj wyłazimy na zwiedzanie bliższej i dalszej okolicy, ze szczególnym uwzględnieniem zbiorowisk roślinnych (obecność trzech biolożek zobowiązuje :)), ale przypuszczam, że w Piasecznie nie bardzo będzie co zwiedzać. |
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2005, 18:16
|
|
|
Serika napisał/a: | Ooooj Zeg, Zeg. Zapomniałeś o grze w kierki. Nałogowej :) |
Zasadniczo, to ja już się boję... Seri, ja wiem, że obiacałaś mnie nauczyć, ale to nie będzie bolało...prawda...?
Kto robi za trzecią biolożkę? |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-12-2005, 19:26
|
|
|
No jak to kto? Trzy Wiedźmy są biolożkami. Avellana, IKa i ja :) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-12-2005, 19:41
|
|
|
IKa;>. A co do kierek to nie bój się, mnie do dziś nie dopadli:D.
Cytat: |
Co bedzie sie działo na zjeździe (czy jest jakiś plan, czy to bedzie czysty spontan), |
Teoretycznie będzie Wielka Improwizacja. W praktyce opcji jest bardzo niewiele i zamykają się w:
- sesji RPG;
- oglądaniu anime;
- rozmowach o wszystkim i o niczym, ze szczególnym uwzględnieniem tematów poddających w wątpliwość nasze zdrowie psychiczne, w stylu "jakie zwierzęta mogą hodować elfy" czy "jakie wyznania zdobędą popularność gdy obecny świat spłonie w termojądrowej apokalipsie";
- rozmowach związanych ze stroną i stowarzyszeniem, jakie ma powstać;
Poza powyższym raczej niewiele, jesteśmy średnio rozrywkowi.
Jedyny obecnie plan to bal przebierańców, choć nikt do końca nie wie, jak to ma wyglądać. Jeśli Avellana dopnie swego, to będą tańce. Jeśli Bianca dopnie swego, to nie będzie przebierania:P. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|