Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester Forumowy... |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2005, 19:53
|
|
|
Ok potrzebuje ostateczny kosztorys bo musze naciagnac budrzet teraz puki mam minimum kasy . |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-11-2005, 23:42
|
|
|
OK, został dokładnie miesiąc do zjazdu. Przypominam to, by co poniektórym uświadomić, że czasu coraz mniej i jeśli widzą jakieś możliwe problemy powinni je tu zgłosić. No i by przypomnieć, że trzeba się powoli szykować. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-11-2005, 00:27
|
|
|
Hm, dopisuje sie do listy chetnych. Nie wiem jeszcze, kiedy przyjade [tzn. ktorego dnia, gdyz pore mniej wiecej znam - ok. 22-ej, o ile pociagu nie zdejma z rozkladu jazdy], ale na pewno wracam 01.01. Moze czwartek, moze piatek, pewnie okaze sie na tydzien przed.
Btw, dzis w pracy jedna babka mnie niezwykle pocieszyla... Pracuje w tej firmie juz od 20-paru lat, a tylko raz bawila sie podczas Sylwestra... Nie ma to jak radosny pomysl, by rok rozliczeniowy pokrywal sie z rokiem kalendarzowym :/ |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 29-11-2005, 11:46
|
|
|
Zawsze mozna swietowac sylwestra/nowy rok zgodnie np. z chinskim kalendarzem :D |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-11-2005, 21:23
|
|
|
No więc mnie się moze data odjazdu przestawić. Nie wiem jak ze szkołą znaczy się...
Niech mnie ktoś uświadomi kalendażowo!!! Ja w czasoprzestrzeni niezorintowana. Są to ferie czy nie sa to ferie?
Bez nieporozumień, czy są, czy nie są jadę i tak, tylko ilość dni moze się zachwiać... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-11-2005, 21:44
|
|
|
To jest przerwa świąteczna. Szkoły brak. |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-12-2005, 17:04
|
|
|
Taka przerwa świąteczna, że drugiego trzeba iść do szkoły. Czyli dla dojeżdżającej IT. praktycznie nie ferie - bo chyba nie wybiera się pierwszego z samego rana, śnięta po nieprzespanej nocy, pociągiem przez taki kawał drogi?
Czyli myślę, że powinnaś założyć, że drugi stycznia (poniedziałek) sobie odpuszczasz, jeśli o szkołę chodzi. I albo zostawić go sobie na podróż, albo wrócić do domu w niedzielę wieczorem.
Nie mniej jednak ferie świąteczne są od 23, czyli wyjeżdżasz w ich trakcie. |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 02-12-2005, 17:07
|
|
|
Czyli IT. jest cały "turnus".
To tak żeby się Grimm nie frasował. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-12-2005, 20:31
|
|
|
Ka_tuś, ale 2 stycznia już jest po zjezdzie, chyba, że Warszawa nas przenocuje u siebie;). Wyspani czy niewyspani, ale będziemy musieli wracać. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-12-2005, 22:24
|
|
|
Co nie zmienia faktu, że wracając niewyspani kiedyś będziecie musieli się położyć, więc i tak 2 wypada z życiorysu :P
A nawet przenocowałabym kogoś, ale mieszkanie dzielimy z babcią, co to się nasłuchała takich tam różnych i jest dość konserwatywna, więc niestety odpada całkowicie ^^" |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 03-12-2005, 14:29
|
|
|
Spoko. Ja nawet do szkoły w poniedziałek pujdę. Bo na 13 15 mam. I snu tan naprawdę dużo nie potrzebuję. Tylko jak przesadzę to mnie zaczyna euforia brać i szaleju dosyaję... I to takiego niezłego. Nie pamiętam parawie nic i nie panuję nad sobą. Mam nadzieję że w pociągu nie będzie nikogo znajomego kto będzie mógł widzieć tę żenadę... |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Kielon
|
Wysłany: 04-12-2005, 11:37
|
|
|
Chciałem sie zapytac czy moge pojawic się na sylwestrze/zjezdzie forumowym? Tak sobie pomyślałem że skoro już tu jestem to fajnie by było się spodkac, zwłaszcza że większośc z was się zna. Z miejscem do spania dla mnie nie ma problemu. Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie mojej proźby:) |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-12-2005, 11:53
|
|
|
Raczej nie widze problemu. Jesteś tu krótko, więc ostrzegam - nie bierz alkocholu, bo będzie się marnowal (większość bandy to nie pijący), za to większe ilości Coca - Coli (albo innego Pepsi) mile widziane.
Nowi i Starzy a zwłaszcza Mai
Przyznać się, kto ma alergię, jest wegeterianinem albo ma inne choroby, żeby wiedział czego wam nie gotować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-12-2005, 14:17
|
|
|
No dzięki Zeg...
Irin to wegetarianka.
Maieczka nie jest na nic uczulona (chyba), za to nie toleruje czegokolwiek bardziej ostrego niż parówka i ma uraz do niektórych sosów. Przyzwyczajona do życia na półproduktach. W razie czego wyżyje na ryżu, więc don't worry. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-12-2005, 15:04
|
|
|
Mai - czy te sosy nie mają być czerwone? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|