Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Sylwestrowy -DOJAZDY |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-12-2005, 21:44
|
|
|
PODSUMOWANIE DOTYCHCZASOWE
Dworzec Zachodni
5:40 - Bambosh Rider i Tilk (odbierają Daerian i Inai?)
Dworzec Centralny
8:11 - Redvampire (idzie do Avellany)
"około 11" - Raul
16:23 - Irian
11:55, 14:00, 16:23 lub 17:00 Xeniph
Dworzec Wschodni
12:28 - IT. (odbiera ka_tka)
samochodem na miejsce
Mai_chan, Irin, IKa
Autobusem na miejscu
po 19 - Zegarmistrz
potrzebne zeznania
Yuby, Alira, Miya-chan, Ysengrinn, Varda |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere...
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 23-12-2005, 22:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-12-2005, 22:10
|
|
|
Cytat: | potrzebne zeznania
Ja ląduję w Piasecznie, mniej więcej w tym samym czasie co MaIKa z Irin, więc nie trzeba mnie odbierać. Chyba, że się zagapię i dojadę do samej Wawy:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 23-12-2005, 23:18
|
|
|
A od ktorej mozna sie tam pojawic? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-12-2005, 23:19
|
|
|
A ja się zapewne dowiem 26 i dopiero wtedy dam znać... Alirka ma załatwiać bilety dla nas obu, więc w razie czego będzie na nią ;> |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-12-2005, 23:26
|
|
|
Super po prostu==...
Cytat: | A od ktorej mozna sie tam pojawic? |
W internacie? Najlepiej gdzieś po południu chyba. Pierwsza osoba która się pojawi powinno się zgłosić i powiedzieć, że jest z tej grupy wynajmującej pokoje. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-12-2005, 02:35
|
|
|
Ja z tą 12:28 mogę ulec zmianie. Bo biletów jeszcze nie mam i mogę przyjechać tym na który będą gdyby akurat ten był przeładowany. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-12-2005, 11:31
|
|
|
Avellana napisał/a: | potrzebne zeznania
E? Napisalam przeciez posta, o ktorej bede. Czwartek, ok. 22-ej. O ile w pracy nie wyskocza z jakims radosnym pomyslem... Red i Raul odbiora mnie z Dworca Centralnego - I hope ;)
@Miya & IT.: Z biletami sie lepiej pospieszcie. Nie wiem, co miala na mysli pani w kasie na dworcu ostatnio, jak kupowalam bilet na IC powrotny... czy to, ze bylo tylko 6 Super Biletow na moj pociag, czy to, ze ogolnie tylko 6 biletow juz zostalo... ^^;
W ogole nie rozumiem idei, by probowac uslyszec to, co mowi pani w okienku, poprzez ogolny halas na dworcu... bo jej sie akurat nie chce wlaczyc glosniczka, a ja po 3 razy prosze ja o powtorzenie tego, co powiedziala :/
Jednak to i tak nie przebije pani z Dworca Centralnego w Warszawie, ktora spytala sie mnie na jesieni... o numer pociagu, ktorym chce jechac ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-12-2005, 13:34
|
|
|
To może tak:
My byśmy "złapali" Bamba i Tilka jak przejadą na centralny, przechowalibyśmy ich :> do grupy Raula (Raul, o której dokładnie?) i IT. i razem przerzucilibyśmy do Kurek.
Następnie byśmy odebrali grupę z okolic 16 i ją dostarczyli.
Xen, zdecyduj się w której grupie chcesz jechać :P
Aha, i jeszcze jedno - z centralnego jest prywatny autobus do Piaseczna, nim byłoby wygodniej jechać niż komunikacją miejską (jeszcze go dokładniej sprawdzimy), bilet kosztuje 3 albo 5 zł + zrzutka na bilet dla przewodnika (przy tej ilości osób wyjdzie to maksymalnie 1 zł na osobe dodatkowo), bo inaczej ja i Inai musielibyśmy za to po kilka razy płacić :(
To tak na razie, poki jest nie wyjaśniona jeszcze sprawa kilku osób. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-12-2005, 14:07
|
|
|
Podana przezemnie godzina stale pozostaje z gatumku "Możliwe". Spowodowane jest to tym, że mam do wyboru kilka połączeń z których WSZYSTKIE są jednakowo do kitu i doprawdy nie wiem, które wybrać:
Połączenie bezpośrednie z Sanoka autobusem, które dowiezie mnie na miejsce na 4:30 (rano) czy takie na Dworzec Centralny na 19:30?. Pociąg z jedną czy dwiema przesiadkami?
Pozornie najwygodniejsze jest Intercity Rzeszów - Warszawa, które wyjarzdża o 7:30 z Rzeszowa i jedzie jakieś 5 godzin. Problem z nim, to autobus z Sanoka do Rzeszowa, który jedzie jakieś 2 godziny (ale w Bieszczadach leży teraz prawie metr śniegu, a na pogórzu pół metra i autobus na pewno nie będzie tam tak szybko). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 25-12-2005, 14:33
|
|
|
Daerian napisał/a: | do grupy Raula (Raul, o której dokładnie?) i IT. i razem przerzucilibyśmy do Kurek. |
Ostatnio byl o 11. Planowo ma byc 10:54 czy cos. Dlatego napisalem okolo 11 :)
Wyglada na to ze ja przyjechalbym i akurat nikt inny w tym czasie nie, moze bez sensu zebyscie jezdzili po mnie? :)
Daerian napisał/a: | bo inaczej ja i Inai musielibyśmy za to po kilka razy płacić :( |
Dlaczego musielibyscie kilka razy placic? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-12-2005, 15:45
|
|
|
Avellana napisał/a: | PODSUMOWANIE DOTYCHCZASOWE
potrzebne zeznania
Oddział wrocławski:
Przyjazd 28.12
Na Centralny: 13:00
Na WaWa Zachód:12:54
Na WaWa Wschód: 13:17
Coś mi mówi, iż razem jechać będziemy >]
Dla leniwych wrocławian: pociąg rusza o 6.46 z Wrocławia - Centralny oczywiście |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 16:13
|
|
|
Varda napisał/a: | Ja mam takie pytanie z innej beczki... do Mai, IKi i Irin raczej. A jak wracacie? Czym i o ktorej? |
Możliwe, że wrócimy podobnie (czyli samochodem do Łodzi). Albo, jeżeli to się nie uda, pociągiem. Ale nie mam pojęcia o której. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 16:17
|
|
|
Sm00k, pośpiech o wdziecznej nazwie Suwałki? to ja wsiądę ok 7.39 (o ile sie zatrzyma w Twardogórze XDD) i pobędę w nim do Łodzi, odkąd będę robić dobre wrażenie na rodzicach Irin :) |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-12-2005, 16:25
|
|
|
Mówiąc szczerze, nie wiem. Pospieszny napewno. I przez Twardogórę jadący.
...
OMG O.o |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 25-12-2005, 18:24
|
|
|
Daer - ale ten prywatny autobus się części nie opłaca. Po pierwsze tym, którzy nie nocują na miejscu, a odbierają kogoś (vide - ja), po drugie tym, którzy wybierają się do teatru. Znacznie taniej jest zapłacić raz te 5 (za ulgowy czy 6 za normalny) zł i jeździć za nie całą dobę (okrągłe 24 h, więc nie ważne, czy wracacie z teatru wieczorem, czy rankiem po nocowaniu u kogoś, byle wcześniej, niż skasowaliście bilet poprzedniego dnia) po mieście i do Piaseczna, niż trzy razy tyle za prywatny + coś za miejską celem dojazdu do samego teatru... A samo tłuczenie się miejską do Piaseczna może i uciążliwe samotnie, ale w grupie raźniej ;P
<reklama>Zastanawiasz się co wyjdzie ci taniej? Ask Ka_tka! Profesjonalne porady dotyczące opłacalności finansowej, z nami będziesz bogatszy!</reklama> XDD |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|