Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Sylwestrowy -DOJAZDY |
Wersja do druku |
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-12-2005, 22:53
|
|
|
Urwę ci łeb Sm00ku. Ale to później.
W każdym razie ja się zabiorę ze Sm00kiem na pewno. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 23:44
|
|
|
A ja pomogę, Yub....
To ja mam jeszcze pytanie, jak wyglądają autobusy z tej wioski? W czwartek rano konkretnie? Ktoś coś wie, czy przekonam się na miejscu? |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2005, 00:19
|
|
|
I co mnie spotyka za odrobinę dobrej woli...i po co się męczę, ja się pytam? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-12-2005, 11:27
|
|
|
Uwaga! mam ostateczny autobus! Sanok (przez Sandomierz koło 14) do Piaseczna (koło 19). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 26-12-2005, 11:34
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | To ja mam jeszcze pytanie, jak wyglądają autobusy z tej wioski? W czwartek rano konkretnie? Ktoś coś wie, czy przekonam się na miejscu? |
No nie przesadzajmy. Piaeczno ma chyba nawet prawa miejskie ;-)
Co do autobusów. Tam kursuje Warszawskie MZK, więc od 5-5:30 coś powinno jeżdzić, a z tymi przywatnymi trzeba będzie na miejscu sprawdzić |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-12-2005, 11:54
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Uwaga! mam ostateczny autobus! Sanok (przez Sandomierz koło 14) do Piaseczna (koło 19).
|
Well, 28-go o 14 to, jeśli Bóg pozwoli, będę już w Piasecznie witał się z IKą, Irin i Maieczką, chyba że, jak proponowałem, wyjedziesz dzień wcześniej. A jeśli nie to trudno, spotkamy się na miejscu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 26-12-2005, 12:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-12-2005, 11:56
|
|
|
Ysen niestety, mam już kupiony bilet. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2005, 12:32
|
|
|
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w Warszawie będziemy z Alirką o 19.20... *wzdech*
Chyba że Varda wykracze i nie będzie biletów :P |
|
|
|
|
|
Kocic
|
Wysłany: 26-12-2005, 14:49
|
|
|
Raczej o tej porze na kierunek Warszawa nie powinno być zbyt wielkich problemów... o tej godzinie to mogę ja odbierać z dworca, bo już jestem wolna :)
K. |
_________________ Kocicem jestem i nic co kocie nie jest mi obce. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-12-2005, 15:31
|
|
|
Ma uwagę - nasz tata zgodził sie podrzucic ludzi autem, czyli odebralibyśmy grupy z dworca centralnego i przewiezli do nas, a stad byłaby przerzutka do Piaseczna.
Myślę, że t byloby dobre rozwiązanie, więc prosze tylko o listę z dokładnymi godzinami przyjazdów :-) |
|
|
SireVan
Mecenas
|
Wysłany: 26-12-2005, 15:35
|
|
|
Co do ZTMów jak ktoś już wcześniej wspomniał do Metra Wilanowska trzeba dojechać, a potem pięknie autobusami 707, 709, 710 i 724 dojeżdża się na miejsce. Przystanek Chyliczkowska - technikum, co w sumie już dużo mówi. I tak:
autobusy 709, 710, 724 jadą z przystanku Metro Wilanowska czyli dojazd tak naprawdę jest do centrum, potem metro, a pottem autobus.
Autobus 707 to trochę jazdy ze względu na to, że jedzie z Okęcia czyli tak naprawdę najbliżej dla tych co z dworca zachodniego będą jechać jeśli się nie mylę :) Alw to już info dla ludzi, którzy próbują samodzielnie :)
Autobusy co poniektóre jak zobaczyłem (np. 710) kursuije już od 4:30 czyli nie ma większego problemu
EDIT: Ze względu na prośbę Daeriana zamieszczam dodatkowe informacje. Tilk
Daerian napisał/a: | Kilka uwag co do dojazdu autobusami miejskimi:
Przede wszystkim nie wszystkie wymienione linie są warte rozważania - dwie (710,724) jadą przez Konstancin i jest to bardzo długa trasa. Trzeba jechac liniami które jadą przez Pyry - 709 i 727, z tym że żaden z nich nie zatrzymuje się przed technikum na Chyliczkowskiej w drodze z Warszawy przez Piaseczno. Jest tak dlatego gdyż Chylikczowska jest jednokierunkowa na tym odcinku. Jadąc nimi trzeba wysiąść na przystanku Szkolna i dalej trochę dojść.
Natomiast 709 zatrzymuje się przy Kurkach w drodze do Warszawy, dlatego jest dobry na powrót i dla osób jadących do Romy. |
|
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2005, 15:39
|
|
|
W sumie ja też mogę odbierać wieczorem - rano się spokojnie zakwateruję i mogę kursować w tę i z powrotem :) |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 26-12-2005, 16:06
|
|
|
IT. musiała przeprowadzić gwaltowną reorganizaję planów. Najpewniej o
18:30 alb
19:20 bedzie na Centralnym. to niestety może ulec zmianie na godziny jeszcze pużniejsze jesli to mozliwe...
Katuś nie bede ci jednak komplikowała dojazdu. Bedzie ktos o tych godzinach na dworcu? |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 26-12-2005, 17:03
|
|
|
Serika napisał/a: | W sumie ja też mogę odbierać wieczorem - rano się spokojnie zakwateruję i mogę kursować w tę i z powrotem :) |
Ja będę do dyspozycji pewnie tak od południa. Myślę, że będzie można tak całość urządzić, żeby cały czas ktoś był w mieście i odbierał kolejne osoby. |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 26-12-2005, 17:11
|
|
|
A ja, jakby kto pytał, w tej chwili zaczynam mieć spore wątpliwości, czy w ogóle pojawię się wcześniej niż w sobotę - świętuję i raduję się, że mi się zgrabnie wszystko na te święta skumulowało i nie zdążę tego zrobić/załatwić w dwa dni ^^"
Jakby ktoś z grupy dojezdnej, nocującej w domach, po wszystkich ustaleniach albo na bieżąco mógł dać znać o której i skąd wyrusza w sobotę - byłabym wdzięczna i chętnie bym się podpięła ^^" |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|