Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester Redakcyjny Tanuki 2006 |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-12-2006, 22:26
|
|
|
Ysen, jeśli to jest domek, to pościel MUSI BYĆ! <me i tak bierze spiwór> |
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 25-12-2006, 23:06
|
|
|
Z tym "musi" to różnie bywa. Na pewno powinna być, ale chyba lepiej wziąć śpiwory niż się obudzić w ręką w pewnym naczyniu...
Co do krzeseł - aż takiego pośpiechu nie ma, jak się nikt nie znajdzie, to zawsze zostaną tapczany i karimaty. W świetle tego, osoby dysponujące dmuchanymi materacami może rozważyły by zabranie ich jako alternatywnych siedzisk?
Ysen - jeśli będziesz do faceta dzwonił, to zapytaj o nazwę najbliższego przystanku MZK. Fajnie jest znać numery autobusów, ale warto też wiedzieć gdzie mamy wysiąść. |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 25-12-2006, 23:22
|
|
|
Żeby nie było, ja tam żadnej pościeli NIE widziałem >_>
Co do miejca, stacja PKP międzylesie/rondo w międzylesiu, 3cia przecznica za rondem w prawo, 1 w lewo, 4ta w prawo i do końca aż skończy się droga, a potem jeszcze 200 metrów miedzą.
Eltanin napisał/a: | W świetle tego, osoby dysponujące dmuchanymi materacami może rozważyły by zabranie ich jako alternatywnych siedzisk? | BARDZO DOBRY POMYSŁ, tam niekoniecznie - poza wyrkami/wersalkami - jest na czym siedzieć. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2006, 02:05
|
|
|
Głupia sprawa - jest ktoś z będących na Sylwku zainteresowany "Nauką świata dysku I"? Nóweczka, prezent świąteczny się zdublował... Tanio sprzedam/zamienię na inszą książkę (preferując to drugie) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-12-2006, 02:18
|
|
|
Tak swoją drogą, to mam nadzieję, że kwestie żywienia są jasne i nikt nie ma względem nich wątpliwości. Przypominam ustalenia:
- po raz ostatni wspólne żywienie, cola i ciastka uwzględnione w kosztach i tak dalej;
- kuchnia podobno ciasna i mało wygodna, więc absolutny priorytet mają kucharze produkujący szybko i prosto, niekoniecznie zdrowo a nawet tanio;
- wykluczona jest aneksja kuchni na cały dzień celem przyszykowania obiadu, który gotowy będzie w porze kolacji i nikt go nie zje, bo wcześniej tanuki umrą z głodu/wywęszą sobie smaczną padlinę;
Poza tym sugerowałbym takie zorganizowanie żywienia, by nie trzeba było szukać żarcia po kątach jak rok temu, gdy ludzie chodzili głodni (ja przynajmniej), a po zabawie zostało mnóstwo jedzenia. No i wysoce wskazane byłyby zakupy strategiczne coli, sera żółtego, chleba i może jakiejś wędliny, czyli artykułów nie tyle pierwszej potrzeby, co takich, co do których nie ma wątpliwości, że zejdą i to szybko.
Coś jeszcze w tym temacie? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 11:01
|
|
|
Czy jest tam telewizor?
Bo jeśli uda mi się załatwić samochód (a jest to prawdopodobne) to mógłbym wziąć ze sobą Playstation2 z Singstarem i Tekkenem (albo czym innym). |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2006, 11:11
|
|
|
Alirka i ja będziemy w Centralnej o dwudziestej... Taką przynajmniej mamy nadzieję.
I przywożę My Little Pony >:P
<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk Mai i Grisza profilaktycznie> |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-12-2006, 12:18
|
|
|
Cytat: | Bo jeśli uda mi się załatwić samochód (a jest to prawdopodobne) to mógłbym |
A nie chciałoby Ci się przypadkiem uczestniczyć w transporcie eltaninowych krzeseł? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 12:41
|
|
|
Po pierwsze, nie wiem, czy mi sie uda, po drugie, ja będę tylko pasażerem. Tak więc niestety nie.
Jeszcze jedno: jak z alkoholem? Brać szampana czy wino? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 12:42
|
|
|
Grisznak, telewizorow tam dostatek ;) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 13:39
|
|
|
No to super, czyli karaoke będzie na całego...
Aha, gdyby ktoś mógł wziąć inne singstary (mam pop) i ewentualnie jednego pada (bo mam tylko jednego). Konsola - PS2, nieprzerabiana. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-12-2006, 14:09
|
|
|
Taak, będziemy mieli klęskę urodzaju w TV...
Cytat: | Jeszcze jedno: jak z alkoholem? Brać szampana czy wino? |
Szampana. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-12-2006, 14:23
|
|
|
Szampana, bo jakoś się tak składa, że bezalkoholowe jenoty są i takoż zjazdy wychodzą podobnie.
A poza tym zwykle się tak zdarza, że po wielkich planach - co będziemy oglądać i robić, w większości przypadków kończy się na zbiorowej głupawce przed "cooltofym" anime i rozpełznięciem leniuchujących/dyskusyjnych/rysunkowych/rpg-owych (me się zastanawia, czy Daerowi, uda ci się w końcu doprowadzić sesję do końca ;))
A ja mówię szczerze - zamierzam się wyspać! I to wcale nie jest w sprzeczności z Nocnymi Jenotów Rozmowami! |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 15:02
|
|
|
Jeśli będzie singstar, to IKuś weź lepiej stopery...
Osobiście znam takich, którzy potrafią cała noc w to pakować... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-12-2006, 15:28
|
|
|
IKa ma rację, zakładanie, że jenoty będą oglądać coś zaplanowanego byłoby raczej naiwne. A co do Daera to zależy od niego samego. Ostatnio planował super skomplikowaną fabułę z graczami, którym do totalnego sfazowania wystarczyło "przejdź z A do B";p. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|