Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny - 2007 |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-07-2007, 17:30
|
|
|
Informacja PKS Płocko Rozkładzie Jazdy:
Uwaga od 1 maja nowe numery telefonów:
0300 300 354 ( z telefonów stacjonarnych)
*7208404 ( z telefonów komórkowych)
Jakby przypadkiem mówili co innego to napisz tutaj, by potem nie było niespodzianki. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-07-2007, 22:24
|
|
|
Seri: ja i Inai jedziemy z Warszawy, ale własnym transportem, więc się z Wami nie zabierzemy :( Natomiast Twoi Slayersi czekają naszykowani już od jakiegoś czasu ;D
Dalej: zabieram ze sobą Herosiów 2, 3 i 5, co nieco RPG i kilka wydrukowanych talii Magica (mam nadzieję, że ktoś zgodzi się ze mną zagrać mimo że nie mam oryginalnych kart ^^'). Będę też miał pada pasującego do PC, PSX i PSX 2 (ponoć, tych dwóch nie testowałem). Wezmę też swoją kolekcję starych gier, może kogś zainteresują :-)
I to chyba tyle jeśli chodzi o moja część rozrywkową :D |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-07-2007, 22:55
|
|
|
Daer, ja przypominam o Starcrafcie i Marszałkach Napoleona;p. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2007, 09:11
|
|
|
Grał ktoś kiedyś w Kult CG ? Mam kilkaset kart, w dodatku wyłącznie oryginalnych. A jest to, moim zdaniem, najładniej namalowana karcianka. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 22-07-2007, 10:32
|
|
|
WAŻNE!!!
Wreszcie się dowiedziałem - w domkach będą: garnek, czajnik elektryczny i takaż kuchenka. Resztę musimy sobie przywieźć sami.
WAŻNE!!! |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 22-07-2007, 11:50
|
|
|
Biorę ze sobą FF VII, FFVIII, FFT, BoF 3 i 4, Septerra Core, Chrono Cross, Tales of Eternia (TOD II) i może Front Mission 3 jeśli się nie zgubił :P. Do tego moją kolekcję NES, SNES i Amiga :P. No i Herosi 1-3, chyba że ktoś chce straszną czwórkę. Z filmów i seriali bankowo Futuramę, może coś jeszcze. Jak o czymś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2007, 11:55
|
|
|
Ja dorzucę kolekcję animców i mang yuri/shoujo -ai, więc jak ktoś reflektuje na "ze hot lezbian zex" no to coś się znajdzie.
Dobra a propos sprzętu wspomnianego przez Zega - trzeba będzie wziąć patelnię. Sztućce i kubki, jak mniemam, każdy weźmie ze sobą, dobrze, aby się wyróżniały.
Mogę zabrać toster, jeśli trzeba. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-07-2007, 12:06
|
|
|
W przepisach jest podane co się przyda:niekoniecznie wszystko. wytłuszczono to co MUSI być:
Cytat: | III. Przybory:
Garnek duży, garnuszek mały, duża łyżka, ostry nóż, widelec, łyżeczka, deska do krojenia, patelnia, talerz głęboki, kubek, ścierka, pokrywka
|
|
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 23-07-2007, 13:24
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Informacja PKS Płocko Rozkładzie Jazdy:
Uwaga od 1 maja nowe numery telefonów:
0300 300 354 ( z telefonów stacjonarnych)
*7208404 ( z telefonów komórkowych)
Jakby przypadkiem mówili co innego to napisz tutaj, by potem nie było niespodzianki. |
Faktycznie, autobusów jest sporo. Niestety żadnego po 22-giej, więc już ostatecznie będę dopiero w niedzielę. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 24-07-2007, 16:33
|
|
|
<łypie na tabelę "ilu luda na jaki dzień">...
Na chwilę obecną nie wiem tylko ile dni będą Yumegari i Dida (no i jeszcze Gonik może zostanie na cały zjazd, a fm_ może wróci na ostatnie dni). Wnioski? Na chwilę obecną zapisani na drugi tydzień zmieściliby się nie w czterech, a w trzech domkach (póki co 15 osób). W zasadzie jakby Melmothii i/lub Avalii pasowało, to mogłyby wpaść wtedy, zmieszczą się. W związku z powyższym najwyraźniej będzie trzeba odwołać jeden domek na drugi tydzień.
Bez związku natomiast - pozwolę sobie później zasugerować skład domków (mamy dużo nowych, których wypadałoby zasymilować, więc trzeba ich rozdysponować po domkach; oprócz tego kilka osób ma pewne wymagania względem sublokatorów) oraz liderów domkowych (jednostki przytomne i zorganizowane, które pilnowałyby ładu, porządku i domkowej kasy). |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-07-2007, 17:42
|
|
|
ja wpadne na pare dni z Totemem ktory bedzie jechal samochodem - wiec to on zglosi kiedy ;) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 25-07-2007, 08:54
|
|
|
WAŻNE!
1. Dobra, ogłaszam, że 1. i 2. dnia zjazdu organizuję składkę na zapłatę brakującej sumy. Ponieważ jeden domek na drugi tydzień odwołałem, to kwota ta wynosi 3570 zł, a składka wyniesie 90 zł od ludzi zapisanych na pierwszy tydzień oraz 240 zł od zapisanych na całość. Bambosh nie wpłacał zaliczki, więc składa się 300 zł. Nie, to nie są ostateczne kwoty, rozliczymy się, gdy przyjadą późniejsze osoby (np. Kropla, Chise, Alira), zapłacić musimy jednak na początku zjazdu. Najchętniej to co zostanie (jeśli zostanie) rozdzieliłbym między domki, by kupiły sobie żarcie (się ustali jak).
WAŻNE!
2. Pierwszego czy drugiego dnia chcę też zorganizować zebranie i trochę ponarzekać, byłbym wdzięczny za stawiennictwo z własnej nieprzymuszonej woli.
3. Liderami domkowymi będą - Maieczka, Serika (która co prawda wyjeżdża, ale też wtedy likwidujemy jeden domek dziewczyn), ja, Grisznak i Tomek. Od decyzji przysługuje zażalenie. Składy domków postaram się wykoncypować dziś wieczorem.
4. Sugeruję, by wszystkie bądź większość laptopów, konsol i innych drogich rzeczy skupić w jednym domku, by cały czas ktoś mógł być w pobliżu i je pilnować.
5. Na miejscu ustalimy, czy będziemy korzystać z jednej ze świetlic, czy też wolimy zorganizować rozrywkę w jednym z domków.
Pytania? |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-07-2007, 11:57
|
|
|
Pytań nie mam, zgłaszam tylko, że mam matę z 8-ma strzałkami i mogę ją zabrać ^_- zwłaszcza, że jadę samochodem. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-07-2007, 18:29
|
|
|
Inai Nerse napisał/a: | Pytań nie mam, zgłaszam tylko, że mam matę z 8-ma strzałkami i mogę ją zabrać ^_- zwłaszcza, że jadę samochodem. |
Bierz. Zrobi się stanowisko dwuosobowe, albo doubla - choć na doublu jeszcze nie próbowałem... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-07-2007, 20:31
|
|
|
Ysen w sprawie liderów napisał/a: | Maieczka, |
NIE. Przynajmniej nie w fazie "organizacyjnej" przed zjazdem. Jestem chora. Kładę się spać zaraz po wzięciu ostatniej dawki leku. NIE jestem na tyle przytomna, żeby o czymkolwiek decydować. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|