Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny - 2007 |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-04-2007, 16:26
|
|
|
Ysen, ja za dojazd w góry zapłacę pewnie ok. 70 - 80 zł w jedną stronę, więc dla mnie to jest róznica.
Ale niech ocenią inni, jak wypowiadam się jedynie za siebie. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-05-2007, 01:23
|
|
|
Po burzliwej dyspucie przeszła Soczewka. Będę wdzięczny za uzgodnienie ilości domków która nas interesuje. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 01-05-2007, 01:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-05-2007, 01:34
|
|
|
Przy rozważaniu ilości domków trzeba moim zdaniem wziąść pod uwagę następujące sprawy:
1) ilość osób, ktore będą chciały spać na podwójnym łóżku - i ich rozmieszcznie między domkami (np. to, że i Inai i Mai oraz Bamb i Tilk mogą spać na jednym łóżku nic nie daje, gdyż Bamb chce być w domlku z Inai).
2) Z tego co słyszałem, podwójne łóżko jest w tzw. salonie. W związku z tym trzeba wziąść pod uwagę, ile osób godzi się z tym, że nie będzie mogła pójść spać, jeśli inni chcą siedzieć.
3) Karimaty - o ile w Kaziówce nie było z tym problemów (bo był to dom), trzeba wziąść pod uwagę, ile osób (gdyby padało) będzie chciało spać na być może wilgotnej podłodze w domku. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-05-2007, 09:44
|
|
|
Jako, że mam blisko, to mogę zawsze posłużyć transportem z Włocławka (ze trzy osoby bonusowe do auta się zawsze zmieszczą) czy noclegiem albo przechowaniem w miedzyczasie, gdyby zaistniała taka konieczność. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 01-05-2007, 20:13
|
|
|
Pogrubione zostały osoby których wpłata doszła.
Lista osób na "raczej tak":
1. Alira 60 zł
2. Serika 100 zł
3. Ysengrinn 60 zł
4. Mai_chan 60 zł
5. Xeniph 60 zł
6. IKa 60 zł
7. Dida 60 zł
8. Rathann 60 zł
9. Crack 60 zł
10. Irin 60 zł
11. Grisznak 60 zł
12. Eltanin
Lista osób na "nie wiem, jestem wszkakże wiarygodna/y":
14. Tomek 90 zł
15. Kropla 60 zł
16. Borek 60 zł
17. Yuby 60 zł
18. Zegarmistrz
19. Kerowyn
20. Bambosh_Rider
21. Tilk
Lista osób na "nie wiem, jestem tajemnicza/y niczym uśmiech Xellosa":
22. fm_ 60 zł
23. Yumegari
24. Gonik
25. IT.
26. Bianca
27. Miya-chan
28. Vanille
Osoby jadące we własnym zakresie i wynajmujące pokój:
1. Inai
2. Daerian
Lista osób na "nic nie wiem/nie dają znaku życia":
1. Irian(?)
2. Inis(?)
Lista rezerwowa ("?" przy osobach zapytanych, które jeszcze nie wyraziły odpowiedzi):
1. Moshi 60 zł
2. Momoko 60 zł
3. Chise ?
4. Sakura chan
5. Beryl
6. Vodh ?
7. Zegis ?
8. Razuri ?
9. Salva ?
10. Udai |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 17-05-2007, 14:37, w całości zmieniany 19 razy |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 01-05-2007, 22:00
|
|
|
ACHTUNG ACHTUNG, WNIMANIE, WNIMANIE, UWAŻOJTA, UWAŻOJTA!!!
TERMIN ZJAZDU: 29.07-11.08
ACHTUNG ACHTUNG, WNIMANIE, WNIMANIE, UWAŻOJTA, UWAŻOJTA!!!
Ogłaszam, że rozpoczynam zbieranie składki na zaliczkę, po 60 zł od łepka! Chciałbym zebrać potrzebne pieniądze w ciągu tygodnia, więc im wcześniej się wpłaci, tym lepiej.
Ustaliliśmy, że wynajmujemy 5 domków na dwa tygodnie, toteż 20% zaliczki wynosi 1190 zł. Uzbieramy tę kwotę, jeśli 60 zł składki wpłaci 20 osób. Jeszcze nie rezerwowałem miejsca, będę to robił na dniach, zapewne jutro, nie wiem więc do kiedy będziemy musieli wpłacić zaliczkę, wolałbym jednak wiedzieć na czym stoję, gdy przyjdzie co do czego.
Wpłacać proszę na konto:
46 1020 4926 0000 1702 0046 0725
Marcin Surowiec
ul. Maciejowskiego 6/38
27-600 Sandomierz
Podać: Imię i Nazwisko, nick, hasło "wpłata na zaliczkę"
EDIT od Mai: usunęłam myślniki, PKO Inteligo nie przepuszcza myślników, nie wiem jak ze spacjami
Dokonanie wpłaty jest równoznaczne z potwierdzeniem się na zjazd i na podstawie wpływających składek zostanie opracowana ostateczna lista!
ACHTUNG ACHTUNG, WNIMANIE, WNIMANIE, UWAŻOJTA, UWAŻOJTA!!! |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2007, 17:55
|
|
|
Dwa tygodnie? Ysen, czy to na pewno dobrze przemyślane? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:03
|
|
|
Grisznak - co to znaczy "dobrze przemyślane"? To NIE jest pierwszy zjazd jenotów i ZAWSZE trwały one dwa tygodnie... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:06
|
|
|
Dwa tygodnie dla osób, którzy mają ochotę być tam dwa tygodnie. Jeżeli ktoś chce krócej, to przecież nie ma sprawy - tylko niech da znac, w jakich dniach się go spodziewać. Co roku jest tak, że część składu jedzie na całość, część na jeden tydzień albo wpada na chwilkę. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 03-05-2007, 11:43
|
|
|
Zarezerwowałem na 29.07-11.08, zaliczkę mamy wpłacić jak najwcześniej, ale czasu mamy sporo, aż do końca czerwca (oczywiście lepiej będzie, jeśli wpłacimy szybciej).
Proszę o jak najszybszą odpowiedź!
Czy 14 dni zjazdu, 29.07-11.08, oznacza, że planujemy by trwał on 13 nocy, czy też powinienem zmienić na 14 nocy? Bo właśnie zwątpiłem, czy dobrze zrozumiałem wytyczne, a jeszcze można to odkręcić i dodać jedną noc na początku (28-29, na noc na końcu się nie zgadzam, bo jako osoba pracująca chciałbym odsapnąć przed powrotem do pracy, żeby nie straszyć potrzebujących...). Pierwszy dzień tak czy siak spełznie na zbieraniu się towarzystwa i organizacji "wszystkiego".
Abstrahując od tego - ośrodek dostał właśnie taaakiego minusa, gdyż "szef powiedział w międzyczasie pani z którą rozmawiałem", że zaliczka wynosi nie 20%, a 30%==. Pewnie nic nie będzie stało na przeszkodzie, bym mógł dopłacić brakującą sumę, a na zjeździe mi się odda, ale nie podoba mi się to. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-05-2007, 11:42
|
|
|
1. Doba w ośrodku zaczyna się o 16, kończy o 13.
2. Dorezerwowałem jeszcze tę noc 28-29. Biorąc pod uwagę punkt powyższy pomysł ten był strzałem w dziesiątkę. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-05-2007, 11:13
|
|
|
....
Wczoraj Serika mówiła, że wpłaciła 100 zł, dziś przyszło 90 zł od Tomka. Prosiłbym jednak o przysyłanie ustalonej kwoty 60 zł, bo wtedy łatwiej się będzie rozliczyć, niż gdy każdy będzie przysyłał tyle, ile jego zdaniem trzeba ze względu na większą zaliczkę. Spokojnie, jak już uzbieramy składki ja, IKa i Maieczka pokryjemy deficyt, a odda się nam na zjeździe. Jeśli każdy będzie wpłacał inną sumę, to zrobi się po prostu bałagan... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-05-2007, 11:55
|
|
|
nie marudź, da się policzyć. /me przypomina sobie rozliczenia z dwóch ostatnich sylwestrów... @_@ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-05-2007, 11:59
|
|
|
Skoro sobie przypomina, to może niech siedzi cicho? Nie mówię, że się nie da, mówię, że to wprowadzi zbędny bajzel. Zwłaszcza, że to pewnie nie będą ostatnie komplikacje. |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 07-05-2007, 20:33
|
|
|
Bardzo prosimy o wykreślenie nas, czyli Daera i mnie, z listy osób nocujących w domkach i płacących za nie. Na zjeździe będziemy. Mamy już zarezerwowane miejsca w ośrodku.
Zdecydowaliśmy się na to ze względu na moje zdrowie. Od pewnego czasu BARDZO źle znoszę nocowanie w zimnych i wilgotnych pomieszczeniach. Gdybym miała nocować w domkach, rodzice nie puściliby mnie na zjazd.
Przepraszamy za kłopot
Inai i Daer |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|