Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester 2008 |
W jakich terminach wolisz zjazd? |
6-dniowy - 27.12.08-01.01.09 |
|
80% |
[ 20 ] |
5-dniowy - 31.12.08-04.01.09 |
|
20% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 25 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-12-2008, 13:57
|
|
|
Nie do końca rozumiem pytanie, ale postaram się odpowiedzieć. Poniżej przedstawiam pokoje które ustaliliśmy póki co:
1. Dwójki:
a) Wiewiór i Bor
b) Salva i Vodh
c) Gonik i Crack
d) Enevi i Krew
e) Tomek
2. Trójki:
a) Daer, Grisznak, Ysengrinn
b) nikt
3. Czwórki:
a) Nanami, Moshi, Easnadh, Meru
b) Alira, Dida, Irin, Momoko
c) Avellana, IKa, Maya, Serika
d) Fum
To tymczasowy podział. Zeg, Teukros, Tilk i Xeniph zostaną rozdysponowani gdy zorientuję się jakimi pokojami dysponujemy naprawdę. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-12-2008, 14:04
|
|
|
O to mi chodziło, dziękuję Ysen. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-12-2008, 17:18
|
|
|
Vodh - o ile kojarzę, to Zachodni i Zachodni WKD to ten sam dworzec. WKD korzysta tylko z osobnych peronów (chyba dwa lub trzy pierwsze). Pod wieczór postaram się dowiedzieć więcej, miałem gdzieś odpowiedni spis. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-12-2008, 20:37
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Ewentualnie o 14:19 z Warszawy Zachodniej, jeśli komuś bardziej pasuje. |
Ja! Ja! Gdyż od 13:04 będę kwitła na tym właśnie dworcu. Miałam jechać samochodem, ale na 90% nie da rady...
Poprawka:
Okazało się, że Momo-chan i ja jedziemy tym samym pociągiem XD |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-12-2008, 14:46
|
|
|
W związku z tym, że
a) z domu wyruszę o 5.50 i w wawie będę o 8.40
b) nie widzę żeby ktoś miał zamiar jechać na miejsce przed 14
zamierzam dotrzeć do mieszkania, przespać się i dołączyć do grupki jadącej z Zachodniego o 14.19 na Śródmieściu o 14.25.
Ranybora zobaczycie, że cały wagon się opróżni jak nas zobaczą. I poproszę zająć na zachodnim dwa miejsca na GoNika i Cracka.
Dla przypomnienia:
docelowa stacja to -ŚWIDER- i do niej proszę kupować bilety. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-12-2008, 15:21
|
|
|
Ja w Warszawie Zachodniej powinnam być o 12:54. Co prawda mam stamtąd pociąg o 13:14, ale skoro nie będzie jeszcze nikogo tak wcześnie, to poczekam na ten następny z Jenotami. Z tego co widzę, już parę minut po godzinie 13:00 powinnam spotkać na dworcu Zachodnim Enevi i Momoka, tak? |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-12-2008, 15:27
|
|
|
Tak jest ^-^. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 23-12-2008, 15:52
|
|
|
Powiadomiłem właścicielkę, że cztery osoby (Zeg, Krew, Dida i Daer) przyjadą dopiero 28 w związku z czym pierwszego dnia jedna czwórka nie będzie nam potrzebna. Jeśli któreś z nich jednak zdecyduje się przyjechać wcześniej lepiej żeby miało śpiwór.
Meru napisał/a: | Z tego co widzę, już parę minut po godzinie 13:00 powinnam spotkać na dworcu Zachodnim Enevi i Momoka, tak? |
A jakieś 40 po 13-ej spotkacie też mnie:P. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-12-2008, 14:31
|
|
|
W związku ze stanem wyposażenia kuchni (a raczej jego brakiem) wpisujcie co kto bierze. Termin się zbliża a nie widziałem dotąd żadnych konkretnych ustaleń. No, chyba że ktoś chce się dobrze zakonserwować na chińskich zupkach.
Dla przypomnienia:
GoNik napisał/a: | Sprawy żywieniowe:
Klasycznie bierzemy po miseczce i kubeczku, ale jeżeli chcemy uskutecznić żywienie zbiorowe, potrzebujemy przynajmniej 2 sporych garnków i patelni - na wyposażeniu nie ma NIC. Duże i śmierdzące nic. NIC do tego stopnia, że kilka ostrych noży by nie zawadziło...
Druga sprawa: zaopatrzenie. Sklepiki w okolicy są małe i nie wiem czy będą otwarte. W tej chwili pomysł brzmi: przywieźć ze sobą coś na ząb, na miejscu zapytamy właścicielkę o jakiś większy market. |
|
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-12-2008, 15:07
|
|
|
Jako PZGZ (Powszechnie Znana Grupa Zmotoryzowana) oczywiście zabierzemy trochę złomu. Irin i Mai biorą w sumie dwie patelnie i tego na razie się trzymam. Ja jeszcze powalczę o garnki, może Wiewiór też coś weźmie. Nóż jeden duży mogę zabrać, resztę lepiej zaproponować niż miałbym się sam domyślać. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 24-12-2008, 15:23
|
|
|
Najlepiej by było, gdyby podjęli się właśnie samochodziarze albo warszawiacy, ja naprawdę wolałbym nie wlec nic ponad własne sztućce i talerze.
Przy okazji - jeśli ktoś ma to niech weźmie paletki, piłki i siatkę do ping ponga, bo o ile mi wiadomo będzie stół, ale akcesoria we własnym zakresie. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-12-2008, 15:25
|
|
|
Paletki i piłki mam, siatkę trza by załatwić skąd indziej. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 24-12-2008, 17:10
|
|
|
Ja mogę wziąć kilka noży. I drewniane łyżki, jakby komuś chciało się zrobić spaghetti czy jajecznicę. Chochlę (w razie czego) posiadamy w domu jedną, więc mi jej nie oddadzą. Na pytanie, czy mogę wziąć patelnię, mama zareagowała przerażonym rozszerzeniem oczu. A więc nie (<Eas uderza głową w klawiaturę, że nie wzięła swojej ze stancji, ale jej się nie zmieściła w torbie już>). Ale prawdopodobnie uda mi się wycyganić 1-2 garnki. I durszlak. Chyba mnie Tilk z auta nie wyrzuci, jak mu przyjdę z żelastwem... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-12-2008, 19:02
|
|
|
Negocjuję, czy mnie tam zawiozą samochodem. Jeśli tak - spokojnie mogę wziąć duży garnek i co tam jeszcze się nawinie.
(oraz ze 2-3 osoby) |
|
|
tilk
|
Wysłany: 25-12-2008, 02:29
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Chyba mnie Tilk z auta nie wyrzuci, jak mu przyjdę z żelastwem... |
Chyba nie. ;)
Poza tym, trochę złomu mógłbym pewnie wziąć od siebie. Jakąś patelnię, garnek czy cokolwiek. Tylko niech ktoś spisze, kto co bierze, bo w końcu utoniemy w żelastwie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|