Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Wakacyjny Tanuki 2009 |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2009, 21:51
|
|
|
Ja bym się z wami zabrał, bo będę w Poznaniu o 10.50, więc z PKS na PKP zdążyłbym. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-07-2009, 21:52
|
|
|
Amarth, jak Ty się uchowałaś?! :D
A to jest bardzo dobre pytanie swoją drogą. Obłypałam, pociąg ma rezerwację miejsc, więc warto by było kupić grupowo, żeby nas po całym pociągu nie rozstrzeliło. Ile nas właściwie jedzie?
Ysen, Tomek, Teukros, Amarth, Morg, Serik, fum, Zeg, Vodh - 9 sztuk naliczyłam, ktoś więcej, ktoś mniej? To mało fajna liczba, bo wychodzi cały 8-osobowy przedział plus jedna sierotka (ewentualnie można się rozbić na dwa przedziały w miarę po równo, do uzgodnienia). |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-07-2009, 21:54
|
|
|
A propos WGP, dołączam się do pytania Amarth plus zadaję własne: jak wygląda kwestia miejscówek i zaanektowania całego przedziału?
Edit: Widzę, że Serika już zadała. ;P Faktycznie mało fajna liczba... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-07-2009, 22:16
|
|
|
PKS - mapka
Dworzec autobusowy jest ba mapie - pod Towarową, na prawo od Przemysłowej, ładnie oznaczony niebieską ikonką.
Dojście: wyjść z budynku dworca głównego, wejść na most który widzi się przed sobą (most Dworcowy) i wlec się prosto Towarową aż po prawej nie będzie widać autobusów.
Rozkład we wcześniejszym poście. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-07-2009, 22:18
|
|
|
Ja poproszę o bilet studencki. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-07-2009, 22:19
|
|
|
Ja również poproszę studencki. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-07-2009, 22:21
|
|
|
Dida - tak, będziecie pierwsze. Prawdopodobnie też będziecie tam czekać co najmniej 3h, zanim pojawi się jakakolwiek inna grupka, więc proponuję rozważyć późniejszy pociąg :) Wyśpicie się i w ogóle... |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 26-07-2009, 22:44
|
|
|
W takim razie dokonujemy z Didą małych zmian - jednak decydujemy się na odjazd pociągiem z Poznania o 16:05. Wtedy myślę spokojnie nie będziemy żadną pierwszą grupą na miejscu ;) Ktoś chętny przyłączyć się do nas? Co Ty na to Grisz na taką zmianę? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-07-2009, 09:06
|
|
|
Ponieważ już kolejna osoba mnie o to pyta wydaje się, że powinienem jednak wrzucić jakiś kosztorys.
Jenotodoba kosztuje 26 zł - bez względu na to, czy ktoś śpi w śpiworze, na podłodze, w łóżku, sam czy w milusim towarzystwie.
Koszt 7-dniowego pobytu wynosi 182 zł - wliczając w to zaliczkę.
Koszt 14-dniowego pobytu wynosi 364 zł - wliczając w to zaliczkę. |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-07-2009, 11:02
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | W takim razie dokonujemy z Didą małych zmian - jednak decydujemy się na odjazd pociągiem z Poznania o 16:05. |
To wypatrujcie grupki 6-osobowej jenoctwa z południa... O 15:12 nasz pociąg w Poznaniu ma być i przesiadamy się również do tego o 16:05 ;) Chyba, że zabierzemy się PKSem wcześniej trochę, o ile zdążymy. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-07-2009, 11:51
|
|
|
Ja nie mam wielkiego wyboru, bo jedyny autobus mam właśnie o 7, więc i tak o 11 w Poznaniu będę. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-07-2009, 13:44
|
|
|
Hm, my z Xeniphem jesteśmy wstępnie umówieni na wyjazd o 11, więc znając moją średnią prędkość w trasie pewnie będziemy dość wcześnie na miejscu... Mogę robić za dorożkę. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 29-07-2009, 17:27
|
|
|
Wysłałem drugą ratę zaliczki w wysokości 1200 zł. Tym samym zapłaciliśmy już 3700 zł i zostało nam do zapłacenia 7 640 zł. |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-07-2009, 17:43
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Czajniki są klasyczne, więc jeśli ktoś nie przeszedł kursu ich obsługi i zasad bhp musi sobie wziąć elektryczny z domu |
W związku z tym mam pytanie do GTW czy któraś bierze czajnik elektryczny bo nie wiem czy mam brać swój |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 29-07-2009, 17:49
|
|
|
Słuchajcie, trzeciego sierpnia jest paskudna rozprawa, na której prawdopodobnie będę zeznawać, i ja jak ja, ale nie wiem jak pewna osoba ją zniesie, dlatego możliwe, że przyjadę kilka dni później niż planowałam. Jakby co to płacę za siebie tak jak miałam, za jedenaście nocy. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|