Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zamówienia na sylwester 2009 |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-12-2009, 20:35
|
|
|
Daerian - ok
Melmothia - akurat film Mushishi jest na jednej z płyt wybranych przez Daeriana, możesz zgrać. Acz nie wiem, czy polecam - tłumaczenie jest poniżej wszystkiego, więcej rozumiałam z japońskich dialogów niż z napisów... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-12-2009, 20:36
|
|
|
Ave, czy mogłabym z kolei prosić z płyt do oddania o Kapitana Taylora, King of Bandit Jing (TV) i Bakuretsu Hunters? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-12-2009, 20:42
|
|
|
Yay, wreszcie się części pozbędę! Płyta z Tylorem została z odcinkami 1-19, bo końcówka siedzi z kolei u Mel - ale zawsze 19 odcinków masz, resztę sobie zgrasz. Bakuretsu Hunters dostaniesz tę końcówkę z dobrodziejstwem inwentarza, a początek Ci po prostu przekopiuję. King of Bandit Jing jest cały Twój. |
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 09-12-2009, 20:42
|
|
|
Dziękuję :) |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-12-2009, 20:54
|
|
|
Ave, ja bym prosiła o Aishiteruze Baby i Galaxy Railways.
Meru, nie ma sprawy, nagram przed samym wyjazdem, żeby przywieźć jak najwięcej :) |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-12-2009, 21:29
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Buuu, Crofe, dlaczego masz Mustanga i resztę z napisami? ;_; |
Mustanga na dvd mogę specjalnie dla ciebie przywieźć i puścisz go sobie z polskim dubbingiem, ze słuchawkami na uszach i obejrzysz całego w ten sposób.
Gwarantuję, że po kilku linijkach pierwszej piosenki zorientujesz się, DLACZEGO z napisami.
Bryan Adams ftw. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-12-2009, 21:37
|
|
|
moshi - ok, oba zapisane! |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 09-12-2009, 21:53
|
|
|
Ave, no nic, trudno, na razie przeżyję bez Mushishi live action :)
Dziękuję, Moshi, pewnie potem jeszcze wypytam, co masz ciekawego, żeby dopchać płytkę (jeśli zostanie miejsce). Ewentualnie zdam się na Ciebie (i poczekam na jakieś miłe niespodzianki z jeżykami albo innymi animacjami :3).
GoNik, ależ ja widziałam Mustanga (daaawno temu), a niektórych piosenek z niego słuchałam w obu wersjach. Pierwszy utwór jest oczywiście lepszy w wersji oryginalnej, ale i tak chciałam polski dubbing, tak z sentymentu... Ale jako że nigdy Mustanga angielskiego w łapkach nie miałam, więc pewnie i tak będę chciała od Crofe przegrać (wraz z paroma innymi filmami). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 11-12-2009, 01:29
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Prosiłbym również kogoś o serial fabularny 10th Kingdom. | Done. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2009, 10:32
|
|
|
A czy ktoś ma może aktorskiego Yattamana ? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-12-2009, 15:25
|
|
|
Mai chan weź jakieś moje RPG. Niekoniecznie podstawkę do Exalted. Wolałbym raczej GS-y i Krainy Wschodu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-12-2009, 17:11
|
|
|
O, skoro o RPG mowa - mógłby ktoś wziąć do oblookania podstawkę do nWoDowego Changelinga? Akurat z tym podręcznikiem chciałem się od dawna zapoznać, a ciągle to odsuwam na pózniej.
A z listy Avellany, z części „do oddania” - można poprosić o Twelve Kingdoms odc. 18-34? 18tka to prawie idealnie moment, kiedy przerwałem oglądanie, a chciałbym dokończyć. Ewentualnie prosiłbym jeszcze o Scrapped Princess.
A Krainy Wschodu w razie czego mógłbym i ja wziąć, acz są strasznie zniszczone. |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 12-12-2009, 21:09
|
|
|
Ave, poprosiłabym o 'Neo Angelique ~Abyss~' i 'La Corda d'Oro ~Primo Passo~'. ^ ^ |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 12-12-2009, 21:16
|
|
|
OK, zanotowane. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 13-12-2009, 22:07
|
|
|
To ja zapytam o planszówki. Dzielimy się jakoś z tym kto bierze jaki tytuł? Ja mogę zabrać swój oklepany standard czyli: "Dungeoneer: Powrót Króla Nieumarłych " i "Fist of Dragonstone" (będzie nam się chciało w to grać?), a także "Carcassonne" (tylko podstawka, ale nie będę marudzić na gwiazdkowy prezent). Nie byłoby problemem dla Ciebie Dida zabrać którąś część Dungeoneera,w którą za często nie graliśmy? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|