Zamówienia na sylwester 2009 |
Wersja do druku |
Teukros
|
Wysłany: 13-12-2009, 22:38
|
|
|
Postaram się (znaczy, postaram się nie zapomnieć) zabrać mojego Dungeoneera. |
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 13-12-2009, 22:58
|
|
|
O, to ja się też chętnie podłączę pod kroplówkę Tsubasową ;D
My z Borem bierzemy zestaw prostych gier typu scrable, warcaby czy yenga. I dużo kart ;D a jak się uda to może i jakiś specialowy itemek się znajdzie ;D |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-12-2009, 23:08
|
|
|
W zasadzie także chętnie uśmiechnę się o muzykę, najlepiej filmową, poważną albo wojskową (tej ostatniej pewnie i tak największe zapasy mam ja, but oh well). Wezmę w zasadzie dowolną ilość. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-12-2009, 23:32
|
|
|
Dwie płyty chóru armii czerwonej wystarczą? Do tego garstka muzyki nie tyle poważnej, co klasycznej i to głównie tej najpopularniejszej. Może wykombinuję więcej jeżeli zajrzę do domu na święta. ;]
Osobiście stwierdzam, że jednak oddam ner... Nie, jednak filtry wolę mieć wszystkie, ale podobnie do Vodha cierpię na niedobór fajnej muzyki, więc jeżeli ktoś zabierze ze sobą jakieś zbiory jazzu, bluesa, starszego rocka i muzyki innej niż kinowa (również animowana), to będę pijawką. J-pop i pokrewne odpadają, za to folk i world podwędzę dowolny. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-12-2009, 22:01
|
|
|
Velg - podstawkę do Changela będę miał na 100% czy tego chcesz czy nie, więc równie dobrze możesz się do niej w jakiejś wolnej chwili przykleić :D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-12-2009, 22:49
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Nie byłoby problemem dla Ciebie Dida zabrać którąś część Dungeoneera,w którą za często nie graliśmy? |
Oczywiście, że nie. Może być moja ulubiona Kryptę Przeklętych?. A Taina "wszyscy mają moich chłopców" brać?
PS: Ja w Fist chętnie, w Powrót niekoniecznie. :P |
Ostatnio zmieniony przez Dida dnia 15-12-2009, 11:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-12-2009, 23:11
|
|
|
Dobra, to nie będę brała Powrotu Króla Nieumarłych. :) A w sumie w tego Taina za dużo nie graliśmy, może należałoby dać grze jeszcze szansę? Jeśli oczywiście dasz radę spokojnie się z tą grą spakować. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-12-2009, 23:33
|
|
|
Oficjalnie ogłaszam, że z Wywiórem bierzemy nowy growy speszal oraz kilogram gipsu i kilometr bandaża. Albowiem wiedzcie, że połamanych palców będzie wiele. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2009, 15:55
|
|
|
Borek: Palce W Pralce?
Ja biorę Munchkina Gotyckiego i (jeśli zdoła dojść do piątku) najtańszy dostępny w rebelowej promocji inny zestaw (czyli kowbojski). Jeśli nie to, wypowiadam ulubione powiedzonko Kapitana Bomby i jadę do domu, a zabieram tylko Gotyckiego. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-12-2009, 16:37
|
|
|
Nah, zobaczysz co.
Przy okazji: mam również apetyt na starszą muzykę elektroniczną - Jarre i Tomita jeśli ktoś ma (zwłaszcza album Shin Nihon Koku z 1994, ten to pewnie na miejscu odkupię jak ktoś przywiezie). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-12-2009, 17:37
|
|
|
Kto ma pod ręką Slayers niech skombinuje - trzeba nakarmić Velga (a może i Morga). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-12-2009, 17:41
|
|
|
Mogę zabrać komplet Slayers, Gildię oraz Smoki z Dungeonera.
A Morg tego Avatara chce nagranego czy w wersji "zobaczę kawałek"? |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-12-2009, 17:44
|
|
|
Nagranego proszę. Komplet Slayers co prawda też gdzieś mam (acz nieobejrzane), ale może lepiej niech Daer weźmie, bo nie wiem czy dałbym radę znaleźć... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-12-2009, 20:08
|
|
|
Co mi przypomina: Ika, mam siódmy i ósmy tom nowelki Slayersów. Zabrać razem z twoimi, które pożyczyłam?
To przypomina mi również fakt, że na zjeździe jedna z płyt źle się wypaliła, przez co mój komplet anime Slyersów jest teraz dziurawy. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-12-2009, 21:09
|
|
|
Mi z kolei Maieczka przypomniała - jeżeli ktokolwiek ma wszystkie sezony i OAVki z Maria sama ga miteru to się bardzo chętnie uśmiechnę :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|