Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Punkt okołomaturalny (i okołoegzaminowy) |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-04-2005, 07:42 Punkt okołomaturalny (i okołoegzaminowy)
|
|
|
Akurat nie ja powinnam to zakładać, ale... W zeszłym roku taki temat funkcjonował z powodzeniem. No dobra, to za kogo mamy trzymać kciuki? Wiem, że Tilk zdaje maturę (i trzymam kciuki), no i Daerian także... Ale kto jeszcze? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 10:59
|
|
|
Łiiii!!! ^__^ Trzymamy, trzymamy...
A dla aspirujących do stanu studenckiego - słowo pocieszenia. To wciąga. Matura to tylko początek, pewnie stąd te wielkie nerwy. Na studiach zdacie od 80 do 160 egzaminów i wam spowszednieje... A zdarzają się tacy jak ja, co potem zabierają się za to znowu, na innej uczelni - tak dla zabawy ^_^
Ja na pisemny polski poszedłem lekko ubzdryngolony. Z nerwów nic nie mogłem przełknąć, więc pociągnąłem 'Walkera' z gwinta... pomogło, pociągnąłem drugi raz... po pół godziny pisania poszedłem do 'białego źródła' (włożyć głowę pod kran) a potem zjadłem kanapki - swoje, i koleżanek z sąsiednich ławek. A na ustnym dla odmiany dostałem słowotoku. Po godzinie komisja mi przerwała, stwierdzając że oni wiedzą że ja mogę jeszcze długo, ale inni też chcieliby zdać maturę... dzisiaj ^_^;
No, ale podobno te dobre czasy już minęły, teraz dają kwadrans ze stoperem w ręku... -__-
Tak czy siak - 頑張って みんあ!! ('Ganbatte minna'... ale na TYM forum powinniście mieć obsługę unicode i wsparcie dla znaków japońskich, deshou? ^_~) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-04-2005, 12:34
|
|
|
O geez... Właśnie się dowiedziałam, że jednak BĘDĘ pisać egzamin z niemca w tym roku... Specjalnie dla zerówek wymyślony przez nową dyrektorkę ==' Ja nie rozumiem, co im w starej przeszkadzało? Uprzejmie proszę o trzymanie kciuków, od tego cholerstwa zależy moja przyszłość w tej klasie... (czyli jak zawalę, to mnie wyrzucą na zbity pysk) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-04-2005, 13:14
|
|
|
Hm... ja z końcem kwietnia zdaję trzy testy podobne do próbnej matury. Angielski, historia i polski. Punkty z tego zaważą na naszych ocenach końcowych __^__ Również proszę o trzymanie kciuków ;P Sama też będę trzymać za innych^^ |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-04-2005, 17:06
|
|
|
Katka chyba ma za kilka dni egzamin gimnazjalny
Też trzymam za wszystkich kciuki :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2005, 17:38
|
|
|
/me zdaje w połowie czerwca CPE - argh >_>
I oczywiście powodzenia dla wszystkich maturzystów itp =] |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-04-2005, 19:12
|
|
|
NIE dziękuję (:-D) wszystkim :-D I powodzenia wszystkim pozostałym :-D |
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 24-04-2005, 20:28
|
|
|
Cóż, matury już trwają, dzięki czemu mi przepada w cholerę zajęć; egzamin gimnazjalny odbędzie się w ten wtorek i środę... Matury zaś rozciągną się jeszcze na dość długi okres czasu (co dla mnie- na razie- oznacza po prostu kolejne lekcje wycięte z życiorysu :P ). Powodzenia życzę wszystkim trzecioklasistom, zarówno z gimnazjum, jak i z liceum ;] |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2005, 23:22
|
|
|
Budujące, nie ma co, że mnie to czeka raptem w tej chwili już za jakieś 2 lata...
Powodzenia wszystkim, i tym, którzy przechodzą egzamin gimnazjalny, z którym ja miałem rok temu do czynienia, jak i tym, którzy przecierają szlaki nowej, co nie znaczy wcale lepszej, maturze.
A także wszystkim innym zdającym wszelkie możliwe dziwne egzaminy. :P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 25-04-2005, 06:46
|
|
|
Ganbatte minna-san! ^^
*robi mine slodkiego niewiniatka*
Pamietajcie, jakbyscie byli w Miedzynarodooffce to mature zdawalibyscie przez dwa latka (juz mi sie nie chce...) Ale i tak bede potrzebowac wsparcia na glownym egzaminie pisemnym z chemistry SL (Paper 1 + Paper 2).
Polamania pior jednym slowem dla tych, co juz sa po ustnych, a pisemne to ich wieczna zmora :) |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2005, 08:48
|
|
|
Dzisiaj tilk zdaje ustną z anglika - trzymajcie kciuki :P. |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 27-04-2005, 13:55
|
|
|
Powodzenia wszystkim maturowcom!
A ja po gimnazjalnych...Polski nawet w miare, ale Mat-Przyr średnio :/ |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2005, 15:05
|
|
|
Hmm, a mi chyba nawet nieźle poszło... tyle, że część odpowiedzi otwartych to te z serii "mooooże zaliczą, dziwna jednostka/brak cudzysłowia (cudzysłowiu? cudzysłowu?)/dziecko wymyśliło własny wzór i mu dobrze wyszło" XD Tak czy inaczej - według gazety mogę liczyć na jakieś 85-87 punktów, zobaczymy, jak w rzeczywistości będzie.
Przyznam, że maturą dziecko się nie interesowało (za rok zacznie, jak mu lekcje będą przepadać XD) i nie ma pojęcia, ile toto ma trwać i czy już większość ma za sobą, mimo to powodzenia na wszelki wypadek życzy ^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-05-2005, 18:24
|
|
|
Poziom podstawowy
Poziom rozszerzony
Czy to są prawdziwe, albo przynajmniej podobne do prawdziwych pytania:>? Bo, co tu dużo mówić, wymiatają. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-05-2005, 18:33
|
|
|
matko jedyna... O.o
Ja właśnie wydrukowałam sobie materiały do egzaminu z "Historii Literatury Angielskiej" -> 80 stron wykładów, łącznie z sonetami, fraszkami, Boewulfem i rodzajami, nie licząc dodatkowo upiornego Wiliama S. O.o
Sam egzamin mam 3.czerwca, dokładnie po egzaminie z upiornej i nad wyraz idiotycznej metodyki --> witaj sesjo poprawkowa ==' |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|