Air |
Wersja do druku |
Misuzu
|
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 13-10-2006, 14:47
|
|
|
przyznam, że ja chciałabym to anime zobaczyć w polskiej telewizji, albo chociażby w kinie. Animacja, grafika to cudo - coś, czym można napawać wzrok do woli, delektując się każdym szczegółem...
ech... |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-10-2006, 11:26
|
|
|
True, prawdziewe "eye candy".
Jeśli ktoś jest w stanie zaakceptować niespecjalnie mocną i raczej łzawą fabułę z dużą ilością kawaii panienek wszelkiego typu... ba, tu nawet "własnych" panienek mało było, więc pojawiają się też - na chwileczkę - bohaterki Kanon _^_
Co mi przypomina, jeśli komuś podobało się Air powinien sięgnąć po Kanon. I nie tylko ten sprzed paru lat, są już dwa odcinki nowej wersji która teraz idzie w Japonii w TV. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Misuzu
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 15-10-2006, 20:53
|
|
|
13 to ma ten sprzed paru lat...
Nowy będzie miał 24, z czego w telewizji były narazie 2. |
|
|
|
|
|
AnIoŁeK
AnIoŁeK-chan rlz ^^
|
Wysłany: 20-10-2006, 16:23
|
|
|
Jak narazie jestem na 8 odcinku Air i podoba mi sie ale jak juz sie cofnelo o to cos latek to sie robi z leksza nudnawe XD ale moze sie poprawi najwyzej wyedituje :P |
|
|
|
|
|
Misuzu
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 21-10-2006, 10:44
|
|
|
Nie, nie mogliby, bo historia została opowiedziana... zamiast kolejnego remake-u wolę nowe, ciekawe anime :/ |
|
|
|
|
|
Misuzu
|
Wysłany: 30-10-2006, 13:34
|
|
|
a no tak hihi ale mogli by zrobic dalszy ciąg życia Youkito'san'a przecierz co poptem sie z nim stalo?? |
_________________ zapraszam na moje forum http://misuzu.mojeforum.net/index.php |
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 02-11-2006, 17:53
|
|
|
Hmm, zawsze mnie to zastanawia, czemu istnieje taka grupa fanow, ktora jak upodoba sobie jakas serie, to chocby miala juz 667 odcinkow, to oni chcieli by nastepne 333 niezaleznie od tego, jak bardzo kiczowate, niespojne i wtorne mialy by byc.
Osobiscie stawiam na to, ze dla niektorych zapamietanie nowych imion bohaterow i realiow swiata to bardzo skomplikowana sprawa;)
A Air sklada sie z serii TV i przeciez OAVki jakies jeszcze sa, wiec nie wystarczy? :) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
Misuzu
|
Wysłany: 03-11-2006, 16:03
|
|
|
ja znam tylko TV nie wiedzialam ze sa jeszcze jakies inne
wiecie gdzie mozna zobaczyc odcinki tej 2 seri?? a w youtube jest taka seria?? |
_________________ zapraszam na moje forum http://misuzu.mojeforum.net/index.php |
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2006, 23:02
|
|
|
no anime calkiem sobie jest takie spokojne i ma ta swoja unikalna atmosfere :D |
|
|
|
|
|
fleischman
|
Wysłany: 26-12-2006, 23:13
|
|
|
Oglądałem jakiś czas temu pędząc na fali anime "innych niż zwykle" (zazwyczaj oglądam coś zupełnie innego) zachęcony (?) obejrzeniem parę dni wcześniej Kimi Ga Nozomu Eien. I nawet takiemu maniakowi psychozy na ekranie jak ja się to podobało. Dobre na parę wieczorów dla rozluźnienia (nawet łezka mi się w oku na koniec zakręciła).
A OAVki faktycznie są, jest coś takiego jak AIR: Summer Special (2 odcinki bodajże), które omawia szerzej wątek tej klątwy kiedy to Kanna, Ryuuya i Uraha wyruszają żeby szukać matki Kanny. |
|
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 15:25
|
|
|
o oav bym se sciagnol musze znalezc na necie :D slyszalem ze oavy sa zawsze troche lepsze od seri tv bo wiecej kasy maja i mniej odcinkow czyli bardziej je dopracuja :D |
|
|
|
|
|
|