Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Naruto - temat ogólny o serii i filmach (pl/eng/jp) |
Wersja do druku |
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 19-01-2007, 10:52 Naruto - temat ogólny o serii i filmach (pl/eng/jp)
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Hr0eoW8fYlc i wszystko jasne...Co sadzicie o tym? Z jednej strony fajnie,ale z drugiej...znajac te stacje to prawie na bank spartola dubbingiem i tlumaczeniem.Ale coz,w koncu bedzie ;} |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 19-01-2007, 12:45
|
|
|
Temat może troche spalony, bo już takowy istnieje (pod mylącą nazwą), ale dobrze, że ktoś wpadł na pomysł żeby dać linka do youtube'a, bo jeszcze nie miałem okazji widzieć tej zapowiedzi. =) |
_________________ - Wiesz, mój znajomy kiedyś oglądał anime...
- I co z tego?
- Teraz spoczywa na Powązkach... |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 19-01-2007, 12:50
|
|
|
"Naruto będzie emitowany od 12 lutego w dni powszednie, o godz. 19.25, 21.05 oraz 23.10."
Ale tego nie wiedzieliście jeszcze :P Ja tam sie ciesze, bo kazde pokolenie miało jakies swoje anime (no okrojone czesto, bo nie bezposrednio z Japonii, ale co z tego?). Liczyla sie frajda przeciez, ze jest. Jak ja teraz ogladnełam sobie po odcinku Daimosa, Sailor Moon, Rayeartha czy Dragon Balla, to mi sie smiac chce. Ale wazne, ze od tego zaczeło sie moje hobby :) |
|
|
Sakura_chan
Gość
|
Wysłany: 19-01-2007, 15:43
|
|
|
Ja tam się specjalnie nie podniecam bo Naruto nie jest w moim typie. Ale rzucę okiem z ciekawości...
Fajnie że coś w ogóle puszczają, bo dzięki temu wyrośnie nowe pokolenie fanów :)
Zresztą do niedawna sama byłam zdana na łaskę TV bo stary komp odmawiał posłuszeństwa... |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-01-2007, 15:59
|
|
|
Cieszę się, że puszczą Naruto, osobiście jestem w miarę na bieżąco, dlatego pewnie nie będę oglądać, ale może dzięki temu wyrośnie nowe pokolenie miłośników anime. Może nie jest to ambitna seria, ale dla dzieci w sam raz, ma szansę odnieść duży sukces.
Poza tym to zawsze wyższy poziom niż Pokemony. |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 19-01-2007, 21:50
|
|
|
A ja spróbuję oglądac, co mi tam. Naruto oglądałam ostatnio ze sto lat temu, a teraz mi się zapodziało. Odśiwieżę sobie serię.
Mam nadzieję, że tym razem nie zaliczę gleby, jak wtedy, gdy ostatnio cosik próbowałam oglądac, a wszystkie słowa z rodziny "śmierc" itp. zostały zastąpione wyrażeniami: "zniszczyc" "wyeliminowac" odesłac do świata duchów"
Delikatnie i subtelnie...
I dubbing. No coment.
Ale się powtórzę, że kilka odcinków obejrzę. A co! |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
herok
|
Wysłany: 20-01-2007, 00:11
|
|
|
Nareszcie cos sie dzieje w Polsce pozytywnego mam nadzieje ze sie to rozkreci XD My na tym napewno skorzystamy :P |
|
|
|
|
|
The_Havoc_Rider
onward we rock.
|
Wysłany: 20-01-2007, 00:29
|
|
|
ciekawe kiedy wypuszcza chipsy z krążkami z bohaterami naruto... |
_________________ nie, nie kocham wszystkich.
|
|
|
|
|
OmegaDoom
|
Wysłany: 20-01-2007, 01:04
|
|
|
Cieszę się że Naruto pojawi się w polskiej TV. Wiele słyszałem o tym anime ale jakoś nie mogłem się zmusić do obejrzenia i proszę trafia się idealna okazja. :D |
|
|
|
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 20-01-2007, 10:38
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | Ja tam się specjalnie nie podniecam bo Naruto nie jest w moim typie. Ale rzucę okiem z ciekawości...
Fajnie że coś w ogóle puszczają, bo dzięki temu wyrośnie nowe pokolenie fanów :)
Zresztą do niedawna sama byłam zdana na łaskę TV bo stary komp odmawiał posłuszeństwa... |
Ja też miałem obejrzeć tylko parę epków, a skończyło się na tym, że w weekend obejrzałem 75 epków :P |
|
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 20-01-2007, 14:13
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | dzięki temu wyrośnie nowe pokolenie miłośników anime. Może nie jest to ambitna seria, ale dla dzieci w sam raz, ma szansę odnieść duży sukces.
Poza tym to zawsze wyższy poziom niż Pokemony. |
To proste! Inna sprawa,ze nie kazdy ma Jetixa...ale who know...W kazdym razie byc moze Naruto skosi kolejnych potencjalnych fanow;))
The_Havoc_Rider napisał/a: | ciekawe kiedy wypuszcza chipsy z krążkami z bohaterami naruto... |
-_-''' echh... znowu....
FranzKafka napisał/a: | Temat może troche spalony, bo już takowy istnieje (pod mylącą nazwą), |
O pardon,nawet nie zauwazylam ^^"
Ogolnie to fajnie,ze bedzie emitowany,ale z powodu "jakosci"dubbingu,troche mnie to niepokoi, i jeszcze ta cala przyszla gadzetomania.;( |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 20-01-2007, 15:53
|
|
|
A co w tym złego, ze gadżety beda sobie w chipsach? I tak szybko minie :) |
|
|
FranzKafka
|
Wysłany: 20-01-2007, 16:14
|
|
|
do dziś trzymam karty dragon Ball'a. Nigdy nie zapomne, jak przegałem wszystkie zielone karty DB, żeby wygrać jedną złotą z Vegetą SSJ3 =) |
_________________ - Wiesz, mój znajomy kiedyś oglądał anime...
- I co z tego?
- Teraz spoczywa na Powązkach... |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 20-01-2007, 16:29
|
|
|
A ja jeszcze mam te trójwymiarowe krążki z DB, które były dołączane do takich długich gum w plastikowych pudełkach. Całym rodzeństwem zbieraliśmy się, żeby kupić jak najwięcej. W życiu się tak nie nażułam jak wtedy _^_,, |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
pampuka
|
Wysłany: 20-01-2007, 18:00
|
|
|
FranzKafka napisał/a: | Nigdy nie zapomne, jak przegałem wszystkie zielone karty DB, żeby wygrać jedną złotą z Vegetą SSJ3 =) |
Cytat: | A ja jeszcze mam te trójwymiarowe krążki z DB, które były dołączane do takich długich gum w plastikowych pudełkach. Całym rodzeństwem zbieraliśmy się, żeby kupić jak najwięcej. W życiu się tak nie nażułam jak wtedy _^_,,
|
:D Jezu, nie wytrzymam, ale ma odjazdowe texty=D hehe.
Ja miałam manie na punkcie pokemonów:D I też były te krążki w chipsach. wogle ich nie używałam żeby nie zniszczyć<-beznadzieja:D
A co do Naruto to też sobie z chęcią obejże! :)
Scalono posty. Jeśli chcesz coś dopisać, to nie pisz nowego posta, tylko zmień swój poprzedni.
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|