FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
  Kim chciałbyś być gdybyś zreinkarnował się
Wersja do druku
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Status: offline

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 06-08-2007, 13:35   Kim chciałbyś być gdybyś zreinkarnował się

Gdybym zreinkarnował się przez przypadek. Chciałbym sie urodzić w Japonii, gdzie już jako malec zaczynałym wkraczać w pervetyzm, czyli co robią młodsi chłopcy w anime starszym dziewczynom. Zapewne z wiekiem robiłbym gorsze numery :3. Nie miałbym nic przeciwko, żeby być Mrówczym wojownikiem, który walczyłby dla królowej. Oblegałbym termitowe kopce, lub atakował chrząszcze giganty przy muzyce Rammsteina. Ciekawym wyborem dla mnie byłoby życie Delfina. Ciągle bawiłbym się wszelaki sposób, oraz jadł, nie mając dużo trosk.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-08-2007, 13:51   

hm... chciałabym być kimś utalentownym artystycznie. Podobno nawet i teraz jestem (taa, skromność... ale to inni mi mówią,więc powiedzmy że to opinia obiektywna), ale chciałabym np. być niesamowicie utalentowaną malarką/malarzem albo przepięknie śpiewać (teraz nie umiem wogóle ;P).
Zmarłabym dość wcześnie, zostawiając po sobie bogaty dorobek artystyczny, który zostanie doceniony w kilka pokoleń potem, a moje imię zostałoby zapisane w księgach historii sztuki.
A ze zwierząt mogłabym być sokołem. Chociaż odbiłabym sobie w kolejnym życiu, moją aktualną wadę wzroku.;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 06-08-2007, 18:27   

Cytat:
Zmarłabym dość wcześnie

Na gruźlicę? Wielcy artyści zawsze umierali na gruźlicę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-08-2007, 18:38   

Ja bym chyba chciała być facetem. Nie mówię, że źle mi być dziewczyną, ale myślę, że fajny byłby ze mnie gość :D

Pomysł cintry też mi się bardzo podoba. Chciałabym być kimś z wielką pasją, astronautą albo gwiazdą rocka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

PostWysłany: 06-08-2007, 19:09   

Teukros napisał/a:
Na gruźlicę? Wielcy artyści zawsze umierali na gruźlicę.

czemu nie :P tylko nie wiem czy tak "romantyczna" śmierć będzie możliwa w przyszłości (ach ta medycyna ;)).
Prędzej podejrzewam jakis nagły wypadek np. podczas malowania w plenerze, w górach przez osunięcie się skały... a ciała nigdy nie znaleziono. To by była perełka dla miłośników teorii spiskowych i moich przyszłych biografów.;P
Powrót do góry
Kiryun Płeć:Kobieta

PostWysłany: 07-08-2007, 02:49   

We wtórnym wcieleniu chciałabym być chłopakiem.Moze zwariowałam ,ale kazdy moze miec dziwne pomysły:)A jeśli zwierzęciem to kotem.
Chociaz zwierzęciem,hmmm....ciężko by było:ludzie,głód,deszcz,burza brrrr.

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-08-2007, 10:42   

1) Chciałbym urodzić się w Polsce, w dowolnej rodzinie nieco zorientowanej w sprawach finansowych. Chciałbym, żeby moi zorientowani w rachunkowości rodzice dostali becikowe i zakupili za nie pakiety długofalowego funduszu inwestycyjnego. Chciałbym pójść do przedszkola, podstawówki, gimnazjum, liceum i na studia. Skończyć je w wieku 24 lat i otrzymać od rodziców te 13.122.000 złotych, w które zmieniło się becikowe.

2) Jeśli to nie byłoby możliwe, to chciałbym się odrodzić w jakimś świecie D20 w linii krwi zaklinaczy. Bo bycie zaklinaczem nie wymaga żadnej nauki, wystarczy się urodzić i już można rzucać czary.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Dembol Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 07-08-2007, 10:42   

Papieżem. Tylko po to, żebym mógł sobie przybrać imię Jerzy Michał I i po angielsku wołali by na mnie George Michael :D

Numer Gadu-Gadu
666666
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 07-08-2007, 10:59   

ghostface napisał/a:
Chciałabym być kimś z wielką pasją, astronautą albo gwiazdą rocka.

Też się podpisuje.

Zegarmistrz napisał/a:
2) Jeśli to nie byłoby możliwe, to chciałbym się odrodzić w jakimś świecie D20 w linii krwi zaklinaczy. Bo bycie zaklinaczem nie wymaga żadnej nauki, wystarczy się urodzić i już można rzucać czary.

No świat fantasy byłby dosyć interesujący. Walczyć z demonami,smokami,nieumarłymi i itd. Idealnym dla mnie wyborem było połaczenie mocy Czarodziciela z skutecznością Kensajego. Oj nikt nie miały szans.

Ostatnio obejrzałem 2 część Gwiezdnych wojen i fajnie byłoby sie urodzić takim Jade. Machałbym sobie świetlnym mieczykiem i puszczał błyskawice.

Co sądzicie o życiu krowy w Indiach?

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora

Numer Gadu-Gadu
4934952

PostWysłany: 07-08-2007, 11:03   

Caladan napisał/a:
Co sądzicie o życiu krowy w Indiach?

własnie wczoraj pomyślałam, że mogłabym to wpisać... ;P to dopiero byłby życie! święty spokój i traktują Cię lepiej niż niejednego człowieka (podział na kasty, cóż...).
Powrót do góry
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-08-2007, 11:46   

Ja chciałabym być facetem. Tak dla odmiany.
A ze zwierząt kotem - bo jest indywidualistą i lubi chodzić własnymi drogami.
Albo jakimś sławnym muzykiem rockowym.

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-08-2007, 12:05   

Oj, ze zwierząt też chciałbym być kotem. Takim mieszkającym na bogatym, niezbyt zaludnionym przedmieściu, na krańcu miasta, gdzie jest dużo zarośli i mającym miłych właścicieli...

Zwierzak taki jest w pełni wolny, chodzi własnymi ścieżkami i wiedzie własne, kocie życie. A jednocześnie zawsze ma ciepły kont i pełną miseczkę, do której może wrócić.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Juri Płeć:Kobieta

PostWysłany: 07-08-2007, 13:30   

Krowa w Indiach? Czemu nie, lub jakiś inny gatunek, najlepiej na wymarciu. Dobre traktowanie byłoby zapewnione.

Zegarmistrz napisał/a:
Oj, ze zwierząt też chciałbym być kotem. Takim mieszkającym na bogatym, niezbyt zaludnionym przedmieściu, na krańcu miasta, gdzie jest dużo zarośli i mającym miłych właścicieli...

Prawie jak raj ;D To by było bardzo wygodne życie, codziennie coś w misce do jedzenia, zero trosk, pieszczot, głaskanie...

Mogłabym być jakimś dzikim zwierzęciem. Drapieżnikiem albo jakimś ptakiem. Ale takim większym, gołębie i wróble odpadają xD
I fajnie by było spróbować życia jako facet. Kompletnie inny punkt widzenia niż teraz.

Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg."
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Gdzieś tam...

Grupy:
WIP
PostWysłany: 08-08-2007, 20:28   

Chciala bym byc Kotem, bo zawsze chodzi wlasnymi drogami. Nie ma przyszlosci pewnej, tak jak ja. Moge byc dzis tu, jutro tam. Nie przywiazuje sie do ludzi, tylko raczej do miejsca.

A tak to Orlem, lub innym ptakiem. Zawsze marzylam by latac.

A z ludzi, zapewne kims zdolnym i miejacym rodzine, to niewiele, nie musze byc super bogata ani super sliczna... Starczy rodzina. ( Starszy brat obowiazkowo )

Athi Płeć:Kobieta
Apple Girl

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 08-08-2007, 21:00   

Hm... ze zwierząt, wilk tylko oczywiście w takim państwie gdzie mnie odstrzelą. Tak dobrze być wolnym, móc biec gdzie się chce.
A z ludzi, a tam dobrze mi w tym ciele :P Ale chłopakiem też bym mogła być zobaczyło by się inne "życie"

Till time went and told me to say hello but wave goodbye

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3568587
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu