Hellsing... |
Wersja do druku |
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2003, 22:10 Hellsing...
|
|
|
tio oczywiscie najlepsze anime prawda ^____^ heh a niech siem ktosik sprzeciwi ;PPP hihi^^ klima spox...muza cudo...akcja toczy sie non stop...wiec czego jeszcze chciec nyo??? nyo poprostu boskie anime...a w szczegoolnosci MY MASTER Alucard ktoorego poprostu uboostwiam...hihi^___^ vampiry rulezzzz !!!! najlepsze som nyo ^^ ale nie zadne ghule tylko prawdziwe vampiry...nyo oka tio pozdro^^ pam^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-05-2003, 15:37
|
|
|
łłłłłłłłoooooo tak tak... anime o wampirach wymiatają... jednak Hellsing jest u mnie an drugim miejscu zaraz po Vampire Hunter D Bloodlust... wampiry intrygują a dunpeale to dopiero 0_0 |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 26-05-2003, 15:46
|
|
|
Vampire Hunter D Bloodlust jest oczyfiscie jedwabiście boskie ^^ ale szczerze-zaden vampir czy polvampir nie doroowna Alucarodowi i tyle powiem nyo ^_____^ w VHD nie czuje takiej klimy jak w Hellsingu nyo ^^ Hellsing jest ostrzejszy...poprostu zajebioza nyo i cio bede sie rozczulac ^____^ pozdro^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 02-06-2003, 08:21
|
|
|
dwa słowa: Alucard rlz |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Dark_Saturn
Dołączyła: 11 Maj 2003 Skąd: Był sobie raz pewien świat... Status: offline
|
Wysłany: 02-06-2003, 16:37
|
|
|
NIesztety, nie miałam okazyji się zetknąć z tymże dziełkiem....sniff... :cry: |
_________________ ...jesteśmy niewolnikami własnych myśli... |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 02-06-2003, 17:06
|
|
|
Dośka tio byly cztery slowa!!! hih nyo ale te dwa ostatnie popieram;PPP Dark zaluj zaluj...nyo a jak Ci idzie czytanie Sagi??? hihi |
|
|
|
|
Dark_Saturn
|
Wysłany: 02-06-2003, 17:17
|
|
|
Kobito!! Nie odrywaj mnie!! :) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 02-06-2003, 18:49
|
|
|
aaaaaaaaaaaaa^^ czy tio znaczy ze czytash????????????? aaaaaaaaaahahahhahahhahahhahhah^^ boozka:**** |
|
|
|
|
Dark_Saturn
|
Wysłany: 02-06-2003, 19:18
|
|
|
Się wie 8) Jak na razie jest spoko :) |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 02-06-2003, 19:48
|
|
|
Ja hella widziałem w kiepskiej jakości, ale i tak wywarło na mnie spore wrażenie (widać to po twarzy, patrz avatar dop.Naga) :D |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
Wysłany: 02-06-2003, 22:00
|
|
|
Lina, prosiłam - po polsku, bo czytam forum i mi sie zdaje jakby banda pięciolatków tu się pojawiła i udawała że są cool --" 1337 5p33ch w takich ilościach mnie - powiedzmy - już drażni... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 02-06-2003, 22:11
|
|
|
Nyo Hellsing rula^^ Agit ja przeciez pisze po polsku...nie denerwuj sie tak...^^ pozdro^^pam^^ |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 03-06-2003, 09:49
|
|
|
Eeee... jak ONA zaczyna pisać normalnie, to się pu"Yniej doczytać nie mogę :D ( a ty w ogóle umiesz czytać dop.Naga) |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 03-06-2003, 21:44
|
|
|
Ehhhh...Boski jaka ONA!!! Tej ja mam imie wiesz??? A jak nie tio moze sie przedstawie ... Lina jestem... Nyo tio juz wiesz^^ |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 01-07-2003, 22:21
|
|
|
Mam pytanko...czy chcielibyscie zeby JPF w przyszlym roku wydala mange Hellsing??? |
|
|
|
|
|