Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Apokalipsa - czyli dzieło Drzumy! |
Wersja do druku |
Drzuma
Mistrzyni Sarkazmu
|
Wysłany: 16-06-2008, 14:18 Apokalipsa - czyli dzieło Drzumy!
|
|
|
Więccc... tak, tak wiem - "dwójka bęc"...
^^'
Zacznę jeszcze raz:
Mam zaszczyt... yyy.. to też nie <skreśla>
... hmm... wiem!
Szanowni Tanukowianie o.O' <zamazuje markerem>
=='
Mniejsza ze wstępem xP Wstawię tu, co jakiś czas te moje - pożal się Panie - pracki, ale większość z nich zobaczycie na: www.drzuma.deviantart.com ^^'
Jeśli chcesz zobaczyć obraz w powiększeniu to kliknij na niego :3
To tyle lepiej bo niektórzy dostaną apopleksji od tego brzydactwa XD |
_________________ "Postatem obscuri lateris nescitis"
Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie
"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD
Drzuma =/= Dżuma
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 18-06-2008, 11:50
|
|
|
Strasznie mi się podoba ten drugi obrazek (tylko strasznie wyraźnie widać piksele pojedyncze ^^"). Może i to nie jest najwyższy poziom, ale na pewno dużo wyższy niż mój (cóż, ja nie umiem rysować w ogóle, ale nevermind xD). W każdym razie ten wilczek bardzo mi się podoba.
Co do tej pierwszej strony komiksu to moje uwagi:
-kolorowanie ^^", ale jak czytałem, szukasz kogoś do tego, więc - ganbate! xD;
-głowa wilka na tym drugim rysunku (3 kadr) - to chyba przez to, że szyja wyszła taka szeroka, tak sądzę ^^;
-pyszczek na ostatnim kadrze, nie wiem dlaczego... ale coś mi w nim nie pasuje;
-można by wycentrować wszystkie teksty i użyć różnych czcionek, ładniej by wyszło ^^!
Ale ogólnie bardzo fajnie xD. |
|
|
|
|
|
Drzuma
Mistrzyni Sarkazmu
|
Wysłany: 26-06-2008, 21:34
|
|
|
Co do pixeli wilczka to jest to mój pirwszy rysunek świeżym i zielonym (obecnie już starym) tabletem XD na dokładkę w paintcie XD yeahhh XD
W komiksie też widać pixele mocno jak się przyjrzeć XD lecz cóż... kolorowanie jak i tekst to nie moja mocna strona... tekst angielski lepiej wyszedł a kolory wilczkom żem machnęła coby ludzie odróżniali je i wiadomo mniej więcej było jakie z nich natura dziwactwa zrobiła (lol) ^^
Ano co do tego to widać ujawnia się mój skryty talent... XD bo któż potrafiłby narysować faceta siedzącego na krześle z tyłkiem większym od głowy? i to jeszcze zgrabny sportsmen rzekomo! XD wystarczy, że na kilka minut odrywam się od rysunku i wuala! ^^'' XD
tak... mi w tym ostatnim też ale też nie wiem co ^^' miałam cichą nadzieję, że ktoś mi w końcu powie XD
ja tam angielskie robię starannie z uczuciem, że tak walnę, ale polskie... cóż to prawda, że polski język to piękny język (ten stary - nie łacina podwórkowa XD), ale cóż ^^' jakoś angielski lepiej się w komiksach klei XD
ogólnie ja chylę czółko i dziękować ^^ <schylone czółko rąbnęło w blat stołu> ajjj ;_; boli
<głaszcze opuchnięte czółko> I pamiętaj! Rysowanie ty miejesz we krwi! (cytuję z Timona i Pumby XD "Taniec ty miejszesz we krwii") Każdy potrafi rysować ale każdemu inaczej wychodzi dzięki czemu każde prace są inne ^^ Tak więc każda praca na swój sposób - nawet dzieci z przedszkola - jest dobra :3 I każdy ma inne powody... ja np. nie uważam by posiadanie talentu do rysowania było kiedykolwiek napisane w scenariuszu życia mej skromnej postaci, jako, że używam tego niezwykle skromnego przybytku jedynie po to by odreagować po wielu godzinach szkolnych lub pisaniu... bo ja raczej na pisanie niż rysowanie nastawiona o.o
^^' hyh i się rozgadałam XD klops |
_________________ "Postatem obscuri lateris nescitis"
Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie
"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD
Drzuma =/= Dżuma
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|